Καλημέρα σας,
Έχω το Redmi 5 Plus από Κίνα με εγκατεστημένη τη ROM MIUI 9.5|Stable και θέλω να βάλω Ελληνικά.
Ποιά ακριβώς ROM πρέπει να εγκαταστήσω και πώς;
Μέχρι στιγμής έχω αιτηθεί το ξεκλείδωμα της συσκευής μέσα από Developer's Mode, το οποίο αναμένω να γίνει εντός ολίγων ημερών.
Είναι η 9.5.4.0 και η αναβάθμιση μου προτείνει να πάω σε MIUI V9.6.1.0.NEGCNFD, αλλά προς το παρόν δε την έχω επιλέξει μήπως και επηρεάσει την αλλαγή ROM που θέλω να κάνω σε Ελληνικά.
Δεν επηρεάζει απλά πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις τον bootloader για να πας σε Official Global ή σε XTRV.
Όσον αφορά το ξεκλείδωμα δεν αρκεί αυτό που έκανες μέσα στα Developer Options. Θα πρέπει να κατεβάσεις το Mi unlock tool και να επιχειρήσεις ξεκλείδωμα.
Γιώργο,
Μάλλον δε το έγραψα εγώ σωστά για να γίνει κατανοητό.
Έχω κατεβάσει το MiUnlock tool κι έτρεξα το ξεκλείδωμα, το οποίο με ενημέρωσε ότι θα πρέπει να περιμένω.
Συνεπώς αυτό το βήμα έγινε και θα ξαναδοκιμάσω σε 1-2 ημέρες.
1. Μέχρι τότε, υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω;
2. Όταν γίνει το ξεκλείδωμα, πώς συνεχίζω;
3. Με ποιό αρχείο συνεχίζω το φλασάρισμα της ROM;
H ROM που κατέβασα είναι η παρακάτω:
xiaomi-miui-hellas-7.1_vince_arΩma_Stable_V9.5.4.0
Μπορείς σε παρακαλώ να επιβεβαιώσεις πως είναι αυτή η σωστή για το κινητό μου; Βέβαια δε γράφει πουθενά στο κινητό 'vince' όμως είναι η μοναδική που βρήκα για το Redmi 5 Plus.
Καλησπέρα.
Σε κατάστημα βρήκα το Xiaomi redmi 5 plus 4 gb 64 rom Global Version στην τιμή των 16Ο ευρώ.
Με προβληματίζει η εγγύηση του ενός έτους από το κατάστημα .
Ελληνικό μενού,ελληνικό πληκτρολόγιο,αυτόματες ενημερώσεις και την μπάντα των Β20
'έχει σύμφωνα με το κατάστημα .
Ποιά είναι η άποψή σας ?
Ευχαριστώ.