Διαφήμιση

AMAZFIT 2

• Εγω εχω παρει τετοιο φορτιστη με 6 ευρω, και ειναι δεκα φορες πιο βολικος απο τον γνησιο.

Ο/H giorgos01 έγραψε:

Ο/H Yorgos Foltopoulos έγραψε:

Ο/H koylis έγραψε:

Καλημέρα έχω το ίδιο πρόβλημα και έχω απογοητευθεί. Έχω πάρει 2 ρολόγια και έχουν και τα δύο το ίδιο πρόβλημα. Το ρολόι είναι εξαιρετικό κατά τα άλλα αυτό όμως είναι ένα σοβαρό πρόβλημα διότι δεν πιάνει ο φορτιστής με αποτέλεσμα να μην μπορείς να το φορτίσεις. Στο aliexpress είναι sold out. Αν έχει κάποιος άλλος κάποια άλλη ιδέα που μπορούμε να βρούμε. Ψάχνω καιρό

Ο/H stakantzi έγραψε:

Καλησπέρα. Κάτοχος του ρολογιού περίπου 15 ημερών από lightinthebox.

Σήμερα μου ξεκόλλησε το '' καπάκι '' από τη πάνω δεξιά βάση που πιάνει το λουράκι. Μιλάμε για το απόλυτο ξενέρωμα. Το πρόβλημα είναι ότι φυσικά χάθηκε κάπου χωρίς να το καταλάβω και τώρα είναι έτσι άσχημο....
      Έψαξα μήπως και υπάρχει ανταλλακτικό αλλά δεν βρήκα κάτι γιατί προφανώς δεν είναι ανταλλακτικό.... Α ρε Χιαομι.

Σας στέλνω δύο φώτο να σας δείξω τη διαφορά πάνω με κάτω.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
      Φίλε μου έπαθα ακριβώς το ίδιο, και το αξιοσημείωτο είναι ακριβώς στην ίδια πλευρά με εσένα, καλά η βλακεία είναι ότι είχα διαβάσει για αυτό που έπαθες και είχα πάρει μια προστατευτική πρόσοψη αλλά δεν πρόλαβα το έπαθα πριν μου έρθει, εγώ το πείρα από ελληνικό καταστήματα λέτε να τους το πάω πίσω;

Στην ομάδα του Facebook για τα smartwatch amazfit, όσοι είχαν το ίδιο πρόβλημα κάποιοι ανέφεραν ότι τις τα στέλνουν δωρεάν, δεν θυμάμαι λεπτομέρειες,επίσης υπάρχουν φορτιστές με καπάκι για να κρατάνε το ρολόι σταθερό και να μπορεί να φορτίσει.
      amazfit.stratos

• Μπα, σε εμένα με την αναβάθμιση δεν άλλαξε κάτι λειτουργικά. Όλα φαίνονται νορμάλ, εκτός τους παλμούς που το πρόβλημα παρέμεινε.

Εγώ έχω πάρει τον φορτιστή από Ebay που κλείνει από πάνω ένα δαχτυλίδι, σαν καπάκι και κουμπώνει το κινητό μέσα. Πολύ πιο βολικός από τον τραγικό μανισιο. Αλλά πολλές φορές δεν πάει μέχρι 100 %, μπορεί να κολλήσει στο 75% πχ η ένδειξη αλλά η μπαταρία να είναι πλήρως φορτισμένη. Αυτό το κατάλαβα γιατί για να αλλάξει η ένδειξη του 75% μπορεί να κάνει και μιάμιση μέρα.

• Παιδιά καλησπέρα ενδιαφέρομαι να αγοράσω το ρολόι και θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει η ελληνική γλώσσα η μπορούμε να την περάσουμε με κάποια ROM.
    • Διαφήμιση
    • Εχει κανεις μπει στο hardware menu του ρολογιού? Σας βγαζει ενα κοκκινο Χ αριστερά στον έλεγχο της LCD?

C0571gkptkDKbA

Τα καλύτερα μου ever κινητά ανά OS:

• Παντως....μετα την 1η αναβαθμιση που εκανε, το ρολοι πια ειναι ενα ομορφο ρολογακι που λεει την ωρα.
      Οι παλμοι που καταγραφει ειναι για γελια.
      Επρεπε να εχω πεθανει 10 φορες μεχρι σημερα.
      Καμια λυση εχετε βρει ή να το αφησω στο ραφι;

• Διαφήμιση
    • Καλησπέρα στην παρέα,
      Παιδιά άλλαξα κινητό από xiaomi σε huawei, (όχι ότι παίζει κάποιο ρόλο), έκανα σύνδεση μέσο της εφαρμογής του amazfit στα κινητά, κάνω login στον λογαριασμό μου αλλά δεν μου κάνει backup, σβήνονται τα πάντα και ξεκινάει το ρολόι από την αρχή, ξέρει κανείς πως μπορώ να έχω τα προηγούμενα δεδομένα μου;