Διαφήμιση

AMAZFIT 2

• Ο/H stakantzi έγραψε:

Καλησπέρα. Κάτοχος του ρολογιού περίπου 15 ημερών από lightinthebox.

Σήμερα μου ξεκόλλησε το '' καπάκι '' από τη πάνω δεξιά βάση που πιάνει το λουράκι. Μιλάμε για το απόλυτο ξενέρωμα. Το πρόβλημα είναι ότι φυσικά χάθηκε κάπου χωρίς να το καταλάβω και τώρα είναι έτσι άσχημο....
      Έψαξα μήπως και υπάρχει ανταλλακτικό αλλά δεν βρήκα κάτι γιατί προφανώς δεν είναι ανταλλακτικό.... Α ρε Χιαομι.

Σας στέλνω δύο φώτο να σας δείξω τη διαφορά πάνω με κάτω.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Φίλε μου έπαθα ακριβώς το ίδιο, και το αξιοσημείωτο είναι ακριβώς στην ίδια πλευρά με εσένα, καλά η βλακεία είναι ότι είχα διαβάσει για αυτό που έπαθες και είχα πάρει μια προστατευτική πρόσοψη αλλά δεν πρόλαβα το έπαθα πριν μου έρθει, εγώ το πείρα από ελληνικό καταστήματα λέτε να τους το πάω πίσω;
    • Καλησπέρα αδερφέ μου. Επειδή το έψαξα πολύ μην ασχοληθείς καθόλου με αντιπροσωπείες, service κτλ. Είναι απαράδεκτοι και πιο πολύ θα εκνευριστείς.

Μετά από πολλές συνομιλίες με έναν φίλο YouTuber και εκεί που είχα απογοητευτεί, μου έστειλε λινκ από το Aliexpress.com με ανταλλακτικά (είχα φάει τον τόπο να βρω και δεν είχε ούτε το aliexpress). Απλά ψάξε για : Amazfit Stratos 2 watch ear spare elements
      Και θα στο βγάλει. Κάνουν 8.5 ευρώ αλλά τουλάχιστον έχουμε λύση στο πρόβλημα.

Εγώ εδώ και τρεις μέρες δεν μπορώ να κάνω προπόνηση σωστή. Οι παλμοί δείχνουν περίπου +40 με τους πραγματικούς μου όταν ανεβάζω στροφές. Σε ηρεμία και όταν το έχω να με μετράει όλη μέρα μου δείχνει μια χαρά. Στο ανέβασμα των παλμών εκεί το χάνει τελείως. Έχει κανείς κάποιο παρόμοιο πρόβλημα;

Ο/H koylis έγραψε:

Ο/H stakantzi έγραψε:

Καλησπέρα. Κάτοχος του ρολογιού περίπου 15 ημερών από lightinthebox.

Σήμερα μου ξεκόλλησε το '' καπάκι '' από τη πάνω δεξιά βάση που πιάνει το λουράκι. Μιλάμε για το απόλυτο ξενέρωμα. Το πρόβλημα είναι ότι φυσικά χάθηκε κάπου χωρίς να το καταλάβω και τώρα είναι έτσι άσχημο....
      Έψαξα μήπως και υπάρχει ανταλλακτικό αλλά δεν βρήκα κάτι γιατί προφανώς δεν είναι ανταλλακτικό.... Α ρε Χιαομι.

Σας στέλνω δύο φώτο να σας δείξω τη διαφορά πάνω με κάτω.

Φίλε μου έπαθα ακριβώς το ίδιο, και το αξιοσημείωτο είναι ακριβώς στην ίδια πλευρά με εσένα, καλά η βλακεία είναι ότι είχα διαβάσει για αυτό που έπαθες και είχα πάρει μια προστατευτική πρόσοψη αλλά δεν πρόλαβα το έπαθα πριν μου έρθει, εγώ το πείρα από ελληνικό καταστήματα λέτε να τους το πάω πίσω;

• Για διαλειμματικές προπονήσεις ή προπονήσεις γυμναστηρίου τι άθλημα επιλέγετε ?
      Δεν έχω βρει ακόμα πιο μπορεί να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα σε προπονήσεις εσωτερικού χώρου με εναλλασσόμενη ένταση και ασκήσεις .
    • Διαφήμιση
    • Πραγματικά σε ευχαριστώ για την ενημέρωση, εσύ τα πήρες; σου ήρθανε τα έβαλες; όλα κομπλέ;

Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edit by NasDriver
      Διαγραφή παραθέσεων
    • Τα έχω παραγγείλει και τα περιμένω τις επόμενες μέρες. Όταν τα λάβω και τα βάλω θα υπάρξει ενημέρωση. Με τους παλμούς όλα οκ σε σένα; Το app των παλμών λειτουργεί σωστά, όταν βάζω να τρέξω όμως εκεί αρχίζει το πανηγύρι. (δεν το έκανε παλιότερα αυτό)

Edit by NasDriver
      Διαγραφή παραθέσεων
    • Έχετε προσπαθήσει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Notify and Fitness for Amazfit;
      Την χρησιμοποιούσα με το Mi Band 2 που είχα και ήμουν πολύ ευχαριστημένος με την ανάλυση των δεδομένων παλμών και ύπνου, όπως επίσης και της παραμετροποίησης των ειδοποιήσεων.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Stavros_P έγραψε:

Έχετε προσπαθήσει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Notify and Fitness for Amazfit;
      Την χρησιμοποιούσα με το Mi Band 2 που είχα και ήμουν πολύ ευχαριστημένος με την ανάλυση των δεδομένων παλμών και ύπνου, όπως επίσης και της παραμετροποίησης των ειδοποιήσεων.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Γειά σου Σταύρο. Και γω τα έχω χρησιμοποιήσει αυτά στο Mi band 2. Σε στιγμιαία μέτρηση παλμού δουλεύει μια χαρά. Όταν τρέχεις ή είσαι σε άλλο άθλημα χάνει πολύ την μέτρηση ενώ δεν το έκανε αυτό παλιότερα. Ίσως κάποια τελευταία αναβάθμιση το πείραξε. Αλλά για κάποιον σαν εμένα που κάνει άθληση, του αχρηστεύει το ρολόι.

• Στο ξυπνητήρι που έχει μπορείς να βάλεις ήχο ή σαν ξυπνητήρι έχει μόνο αυτό το beep που κάνουν συνήθως τα ρολόγια;
      Επίσης μήπως ξέρει κανείς τι μήκος έχει το λουράκι από τη μια άκρη στην άλλη μαζί με τη συσκευή, και τι διάμετρο το ρολόι;

Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H Stavros_P έγραψε:

Έχετε προσπαθήσει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Notify and Fitness for Amazfit;

Προσωπικά έχω το Amazfit Pace (εδώ και λίγες μέρες) ενώ χρησιμοποιούσα κι εγώ (από την εποχή που είχα το Mi Band 1 και στη συνέχεια το 2), τόσο το Notify & Fitness for Mi Band, όσο και το Tools & Mi Band.

Τον τελευταίο χρόνο έκανα χρήση της δεύτερης εφαρμογής, γιατί έχει το καλό ότι σου μετατρέπει τους ελληνικούς χαρακτήρες σε Greeklish, που από τη στιγμή μου δεν υποστηρίζονται καθόλου οι ελληνικοί, τουλάχιστον ήταν εφικτό με αυτό τον τρόπο να βλέπω τις επαφές των καλούντων και τα μηνύματα (και όχι ??? στην οθόνη).

Πλέον υπάρχουν οι αντίστοιχες εφαρμογές (από τους ίδιους δημιουργούς) για Amazfit Smartwatches αλλά δυστυχώς το μεν Tools & Amazfit δεν υποστηρίζει (ακόμα τουλάχιστον) τα δικά μας μοντέλα, το δε Notify & Fitness for Amazfit αναφέρει στην περιγραφή της εφαρμογής: PACE/STRATOS - only app notifications supported currently
      Δηλαδή στα δικά μας μοντέλα, προς το παρόν λειτουργούν μόνο οι ειδοποιήσεις των εφαρμογών.

Ελπίζω σύντομα και οι δύο πολύ καλές αυτές εφαρμογές να παρέχουν πλήρη υποστήριξη και στα δικά μας ρολόγια...
      Με το βλέμμα στη Marinaleda...
    • Ο/H PHILIMON έγραψε:

Ο/H Stavros_P έγραψε:

Προσωπικά έχω το Amazfit Pace (εδώ και λίγες μέρες) ενώ χρησιμοποιούσα κι εγώ (από την εποχή που είχα το Mi Band 1 και στη συνέχεια το 2), τόσο το Notify & Fitness for Mi Band, όσο και το Tools & Mi Band.

Τον τελευταίο χρόνο έκανα χρήση της δεύτερης εφαρμογής, γιατί έχει το καλό ότι σου μετατρέπει τους ελληνικούς χαρακτήρες σε Greeklish, που από τη στιγμή μου δεν υποστηρίζονται καθόλου οι ελληνικοί, τουλάχιστον ήταν εφικτό με αυτό τον τρόπο να βλέπω τις επαφές των καλούντων και τα μηνύματα (και όχι ??? στην οθόνη).

Πλέον υπάρχουν οι αντίστοιχες εφαρμογές (από τους ίδιους δημιουργούς) για Amazfit Smartwatches αλλά δυστυχώς το μεν Tools & Amazfit δεν υποστηρίζει (ακόμα τουλάχιστον) τα δικά μας μοντέλα, το δε Notify & Fitness for Amazfit αναφέρει στην περιγραφή της εφαρμογής: PACE/STRATOS - only app notifications supported currently
      Δηλαδή στα δικά μας μοντέλα, προς το παρόν λειτουργούν μόνο οι ειδοποιήσεις των εφαρμογών.

Ελπίζω σύντομα και οι δύο πολύ καλές αυτές εφαρμογές να παρέχουν πλήρη υποστήριξη και στα δικά μας ρολόγια...
      Καλημέρα, με μπέρδεψες λίγο, τί εννοείς ότι δεν υποστηρίζονται καθόλου τα Ελληνικά ;
      Αφού υποτίθεται ότι παρόλο που δεν υπάρχει Ελληνικό μενού, οι ειδοποιήσεις, τα μηνύματα κτλ έρχονται κανονικά με Ελληνικούς χαρακτήρες και τονισμένοι.

Διάβασε και το παρακάτω μήνυμα του φίλου που το έχει. Εκτός και εάν εγώ δεν έχω καταλάβει σωστά ;

Ο/H crow έγραψε:

Ενημερώσεις από κλήσεις μηνύματα και εφαρμογές όλα κομπλέ, στα ελληνικά, δεν απαντάς απλά τα βλέπεις. Στις κλήσεις έχει silence και κλείσιμο. Όταν βγω για τρέξιμο θα πω εντυπώσεις. Γενικά στο χέρι δε με ενοχλεί το νιώθω ελαφρύ, πριν είχα το MIband 2. Η εφαρμογή του Amazfit δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει, σε πολύ πρώιμο στάδιο αλλά όλα τα στοιχεία τα βλέπεις πιο αναλυτικά στο ρολόι.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Stavros_P έγραψε:

Ο/H PHILIMON έγραψε:

Ο/H Stavros_P έγραψε:

...χρησιμοποιούσα κι εγώ (από την εποχή που είχα το Mi Band 1 και στη συνέχεια το 2), τόσο το Notify & Fitness for Mi Band, όσο και το Tools & Mi Band.
      Καλημέρα, με μπέρδεψες λίγο, τί εννοείς ότι δεν υποστηρίζονται καθόλου τα Ελληνικά ;Αφού υποτίθεται ότι παρόλο που δεν υπάρχει Ελληνικό μενού, οι ειδοποιήσεις, τα μηνύματα κτλ έρχονται κανονικά με Ελληνικούς χαρακτήρες και τονισμένοι.

Καλημέρα.

Σε ότι αφορά την υποστήριξη ελληνικών, αναφέρθηκα στο Mi Band 2 και τον βασικό λόγο που μεταξύ των δύο εφαρμογών που ανέφερα, προτιμούσα (τον τελευταίο χρόνο) το Tools & Mi Band.

Τα Amazfit Pace (το οποίο όπως γράφω το έχω μόλις λίγες ημέρες) και Amazfit Stratos, υποστηρίζουν κανονικά ελληνικούς χαρακτήρες... :)
      Με το βλέμμα στη Marinaleda...