Διαφήμιση

AMAZFIT 2

• Προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου...το έχω στο αυτόματο...και είμαι σούπερ...βαπε ένα φωτεινό θέμα...
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Παιδιά καλησπέρα περίπου δύο μήνες με το Stratos δεν είχα κανέναν πρόβλημα με τη φωτεινότητα ούτε και με τις ρυθμίσεις. Για τους σκοτεινούς χώρους μπορείς να βάλεις το activate on raise για να αναβει οταν μετακινεις το χερι σου.
    • Έχω το fitbit εδώ και αρκετό καιρό, νομίζω δύο χρόνια.
      Το επέλεξα κυρίως για την ακρίβεια στην καταγραφή παλμών, την καταγραφή επί 24ωρου, στην διάρκεια του ύπνου και για το μενού του.
      Σε αυτά είμαι ικανοποιημενος κάνει αυτά που υπόσχεται.
      Από εκεί και πέρα το λουράκι του, λαστιχενιο είναι μια απογοήτευση καθώς κάνει το δέρμα να ιδρώνει με την ζέστη και από αυτή την κατάσταση έχει ξεκολλήσει από τον κορμό της οθόνης.
      Σκέφτομαι για το amazfit αντί για κάποιο άλλο fitness tracker.
      Εδώ θα ήθελα τις γνώμες σας για όσους το έχετε ήδη κάποιο διάστημα.
      Με ενδιαφέρουν κυρίως τα στοιχεία που ανέφερα παρά το αν δείχνει την ώρα και αν αλλάζει χρώματα κλπ.
      Καταγραφή παλμών μέρα νύχτα, πιστοτητα, καλό μενού και εύχρηστο.
      Βλέπω όμως ότι το λουράκι του είναι και αυτό λαστιχενιο, κάποια γνώμη και γι αυτό το θέμα ?
      Ευχαριστώ πολύ!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H flytouch1111 έγραψε:

Έχω το fitbit εδώ και αρκετό καιρό, νομίζω δύο χρόνια.
      Το επέλεξα κυρίως για την ακρίβεια στην καταγραφή παλμών, την καταγραφή επί 24ωρου, στην διάρκεια του ύπνου και για το μενού του.
      Σε αυτά είμαι ικανοποιημενος κάνει αυτά που υπόσχεται.
      Από εκεί και πέρα το λουράκι του, λαστιχενιο είναι μια απογοήτευση καθώς κάνει το δέρμα να ιδρώνει με την ζέστη και από αυτή την κατάσταση έχει ξεκολλήσει από τον κορμό της οθόνης.
      Σκέφτομαι για το amazfit αντί για κάποιο άλλο fitness tracker.
      Εδώ θα ήθελα τις γνώμες σας για όσους το έχετε ήδη κάποιο διάστημα.
      Με ενδιαφέρουν κυρίως τα στοιχεία που ανέφερα παρά το αν δείχνει την ώρα και αν αλλάζει χρώματα κλπ.
      Καταγραφή παλμών μέρα νύχτα, πιστοτητα, καλό μενού και εύχρηστο.
      Βλέπω όμως ότι το λουράκι του είναι και αυτό λαστιχενιο, κάποια γνώμη και γι αυτό το θέμα ?
      Ευχαριστώ πολύ!
      Το λουράκι φίλε μου δεν είναι τόσο θέμα υπάρχουν πολλές επιλογές και με φτηνή τιμή, ακόμα και δερμάτινο, σαν ρολόι για τα λεφτά του είναι φοβερό, στο θέμα των παλμών όμως δεν έχεις απόλυτη ακρίβεια, θα χρειαστείς ζώνη στήθους bluetooth αν θέλεις απόλυτη ακρίβεια, ακόμα και για τα καλύτερα του είδους(π.χ garmin) ακούω ότι μόνο με αισθητήρα στήθους είσαι σίγουρος, γενικά αξίζει τα λεφτά του
    • Ευχαριστω για την απάντησή φίλε μου.
      Διάβασα για το garmin ότι δεν είναι τόσο ακριβείας στην μέτρηση των παλμών.
      Θεώρησα όμως ότι σε αυτό τα πάει καλά το amazfit αφού δεν διάβασα κάπου ότι παρουσιάζει απόκλιση στην μέτρηση.
      Για το λουράκι, είχα ήδη γράψει όταν είδα ότι έχει και δερμάτινο αν και από την εικόνα θα μπορούσα να είχα καταλάβει ότι προφανώς μπορείς να το αλλάξεις.
      Δεν μπορώ να καταλάβω εκεί στην fitbit πως επέλεξαν ένα τέτοιο σχέδιο για λουράκι, ποιότητα μηδέν.
      Απ ότι φαίνεται θα κάνω κάποια προσπάθεια να κολλησω το λουράκι και ίσως να το σκεπασω με κάποιο άλλο υλικό μέχρι ίσως να βρω ένα αξιόπιστο σε αυτό το θέμα SmartWatch.
    • Πριν απο 2 μερες παρελαβα το stratos αγγλικη εκδοση απο gearbest.
      Με βεβαιοτητα μπορω να πω οτι η ακριβεια των παλμων δεν ειναι πολυ καλη, οπως και ολοι οι παλμογραφοι καρπου.
      Το μεγαλο θεμα που ψαχνω να βρω λυση, ειναι οτι δεν αναγνωριζει τον υπνο εκτος νυχτας.
      Καμια λυση;

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Καμια λύση σε αυτό με τον ύπνο...μόνο βράδυ διάβαζει
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Octaviastikos έγραψε:

Καμια λύση σε αυτό με τον ύπνο...μόνο βράδυ διάβαζει
      Βλεπω οτι της xiaomi της φτιαχνουμε brand ενω εχει σοβαρες αστοχιες.

• Καλησπέρα. Κάτοχος του ρολογιού περίπου 15 ημερών από lightinthebox.

Σήμερα μου ξεκόλλησε το '' καπάκι '' από τη πάνω δεξιά βάση που πιάνει το λουράκι. Μιλάμε για το απόλυτο ξενέρωμα. Το πρόβλημα είναι ότι φυσικά χάθηκε κάπου χωρίς να το καταλάβω και τώρα είναι έτσι άσχημο....
      Έψαξα μήπως και υπάρχει ανταλλακτικό αλλά δεν βρήκα κάτι γιατί προφανώς δεν είναι ανταλλακτικό.... Α ρε Χιαομι.

Σας στέλνω δύο φώτο να σας δείξω τη διαφορά πάνω με κάτω.

• Ο/H ovelix11 έγραψε:

Αμαν... Και πως έγινε αυτό; Σκέφτεσαι να το στείλεις πίσω;

Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Ρε αδερφέ πραγματικά δεν ξέρω. Ούτε που ήξερα ότι αυτά τα στηρίγματα έχουν κάτι σαν κολλητό καπάκι! Το οποίο φυσικά θα έφευγε...

Πως να τους στείλω πίσω; τι να τους πω; πως θα αποδείξω ότι δεν το έσπασα κτλ; Δύσκολο το κόβω και μάλλον δεν θα ασχοληθώ καν. Απλά πλέον έπαψε να είναι κόσμημα στο χέρι μου. Το αισθάνομαι φθηνό.

Διάβασα εδώ ότι κυκλοφορούν και μαϊμού. Εμένα μου ήρθε με ζελατίνα κλειστό, σε συσκευασία με όλα μέσα ακριβώς όπως το είχα δει από άλλους στο ίντερνετ. Οπότε δεν πιστεύω να είναι μαϊμού. Ίσως κατασκευάστικο λάθος. Το κρίμα είναι ότι δεν το κατάλαβα να το μάζευα το πλαστικό να έβαζα μία ισχυρή κόλλα να κολλούσε.

• Διαφήμιση
    • RE: RE: AMAZFIT 2

Ο/H stakantzi έγραψε:

Ο/H ovelix11 έγραψε:

Αμαν... Και πως έγινε αυτό; Σκέφτεσαι να το στείλεις πίσω;

Ρε αδερφέ πραγματικά δεν ξέρω. Ούτε που ήξερα ότι αυτά τα στηρίγματα έχουν κάτι σαν κολλητό καπάκι! Το οποίο φυσικά θα έφευγε...

Πως να τους στείλω πίσω; τι να τους πω; πως θα αποδείξω ότι δεν το έσπασα κτλ; Δύσκολο το κόβω και μάλλον δεν θα ασχοληθώ καν. Απλά πλέον έπαψε να είναι κόσμημα στο χέρι μου. Το αισθάνομαι φθηνό.

Διάβασα εδώ ότι κυκλοφορούν και μαϊμού. Εμένα μου ήρθε με ζελατίνα κλειστό, σε συσκευασία με όλα μέσα ακριβώς όπως το είχα δει από άλλους στο ίντερνετ. Οπότε δεν πιστεύω να είναι μαϊμού. Ίσως κατασκευάστικο λάθος. Το κρίμα είναι ότι δεν το κατάλαβα να το μάζευα το πλαστικό να έβαζα μία ισχυρή κόλλα να κολλούσε.

Ξενέρωμα όντως.... Εγώ πάντως θα δοκίμαζα να τους έστελνα μυνημα και τις φωτογραφίες μήπως.. Έπεσες στην περίπτωση...