Το Vince δεν "υποφέρει" από τέτοια συμπτώματα, εκτός και αν άλλαξε κάτι και δεν το ξέρω. Δεν έχει ενεργοποιηθεί το arb και δεν υπάρχει θέμα από όσο γνωρίζω.Ο/H makisfz έγραψε:
@amavroudis το κινητό έπαθε ότι πάθε νουν και τα mi 8
redmi 5 plus
-
-
Κάτι βρήκα @makisfz
Redmi 5 Plus (Vince) China ROM to Global ROM Changing Problem - Redmi 5/Plus - Xiaomi MIUI Official Forum
Πραγματικά δεν το γνώριζα... -
σιγά σιγά, δε θα πρέπει να ακουμπάει κανένας τίποτα μου φαίνεται γιατί θα αρχίζει και θα κάνει...ΤΖΙΖ!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@amavroudis Με την xiaomi ποτέ δεν ξέρεις τι σε ξημερώνει. Με το Vince από την αρχή είχαμε προβλήματα με κάτι μαϊμού ρομ και με το που έπαιρναν ota brick γενικά η china version mee7 με global δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά. Μπορεί και η official Rom που είχε να μην ήταν και τόσο official ποτέ δεν ξέρεις τι έκανα η Κινέζοι που την πέρασαν
Redmi n3 pro -
Μόλις έκανα test point και κατάφερα μετά από 4-5 προσπάθειες να βάλω μια κινέζικη χωρίς play store κλπ.προσπαθησα για unlock κάτι μου έλεγε για 730h ....το παράτησα..
Μετά τι κανω πως θα βάλω global με play store κλπ??? -
Καλημέρα, μπράβο σου που τα κατάφερες
Δυστυχώς θα πρέπει να περιμένεις τις ώρες που σου έβγαλε για να κάνες unlock bootloader.
Μέχρι τότε δες πως μπορείς να περάσεις play store ---> Πως να εγκαταστήσουμε το Google Play Store σε οποιαδήποτε Xiaomi συσκευή [οδηγός βήμα βήμα][GAPPS] -
Οταν είχε έρθει το κινητό είχε μια global stable μέσα γράφω νωρίτερα πριν πια είχε ,Αυτή τη ρομ πως την είχαν περάσει μέσα?
-
Καλή ερώτηση
Δυστυχώς με unofficial τρόπο...πρακτικά την ίδια ρομ θα περάσεις κι εσύ στο τέλος αλλά με official τρόπο, χωρίς να κινδυνεύεις να βρεθείς στην ίδια κατάσταση -
Θα περιμένω λοιπόν να περάσουν οι 700+ ώρες για να ξεκλειδώσει το αφήνω με την κινεζική ρομ χωρίς τίποτα άλλο...Εάν αλλάξει κάτι με τα ξεκλειδωματα ας μου πει κάποιος... ευχαριστώ πάρα πολύ όλους και κυρίως τον nasdriver για την καθοδήγηση προς την σωστή λύση...
[spoiler][/spoiler]
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0