Διαφήμιση

Amazfit BIP & extra faces

• Amazfit BIP & extra faces

Προσφατα απεκτησα το μικρο Amazfit.
      Τα faces που εχει στο MiFit δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο και ψαχνοντας βρηκα το Amazfit Bip Watchfaces.
      Δεν εχω καταφερει ομως να περασω απο αυτο τα faces στο ρολοϊ, παρ οτι εχω ακολουθησει διαφορες οδηγιες που βρηκα στο δικτυο.
      Το εχει καταφερει καποιος για να με βοηθησει;
    • Εγώ σώθηκα με αυτή την εφαρμογούλα https://play.google.com/store/apps/details?id=paolo4c.amazfit.watchfaces.
      Προϋπόθεση να έχεις εγκατεστημένο το Mi Fit και φυσικά πρόσβαση στο internet. Ανοίγεις πρώτο το Mi Fit, πας στα faces που δίνει και διαλέγεις ένα, κατά προτίμηση το χειρότερο (έτσι το θυμάσαι πιο εύκολα και δεν αχρηστεύεις το ένα νοστιμούλη που έχει) και το πατάς να κάνει sync. Ναι θα περάσει στο ρολόι, μη πάθεις εγκεφαλικό, δε θα μείνει έτσι. Μετά ανοίγεις το Amazfit Bip Watchfaces, διαλέγεις αυτό που θες και πατάς "download watchface". Ο τύπος που το έφτιαξε είναι πολύ μάγκας γιατί το νέο watchface σώζεται στην εσωτερική sd στη θέση του απαίσιου που φόρτωσες πριν λίγο στο ρολόι σου, αλλά δε μπορεί να αλλάξει και το thumbnail στο Mi Fit. Ανοίγεις λοιπόν πάλι το Mi Fit, διαλέγεις ξανά το απαίσιο original watchface που έχεις φορτωμένο ήδη και στη θέση του φορτώνεται το καινούργιο!
      Διαλέγοντας το χειρότερο είναι εύκολο να θυμάσαι μετά ποιο χρησιμοποιείς για να βάλεις νέα watch faces γιατί όπως είπαμε το thumbnail δεν αλλάζει στο Mi Fit.
    • Ο/H QueenOfStars έγραψε:

Εγώ σώθηκα με αυτή την εφαρμογούλα https://play.google.com/store/apps/details?id=paolo4c.amazfit.watchfaces.
      Προϋπόθεση να έχεις εγκατεστημένο το Mi Fit και φυσικά πρόσβαση στο internet. Ανοίγεις πρώτο το Mi Fit, πας στα faces που δίνει και διαλέγεις ένα, κατά προτίμηση το χειρότερο (έτσι το θυμάσαι πιο εύκολα και δεν αχρηστεύεις το ένα νοστιμούλη που έχει) και το πατάς να κάνει sync. Ναι θα περάσει στο ρολόι, μη πάθεις εγκεφαλικό, δε θα μείνει έτσι. Μετά ανοίγεις το Amazfit Bip Watchfaces, διαλέγεις αυτό που θες και πατάς "download watchface". Ο τύπος που το έφτιαξε είναι πολύ μάγκας γιατί το νέο watchface σώζεται στην εσωτερική sd στη θέση του απαίσιου που φόρτωσες πριν λίγο στο ρολόι σου, αλλά δε μπορεί να αλλάξει και το thumbnail στο Mi Fit. Ανοίγεις λοιπόν πάλι το Mi Fit, διαλέγεις ξανά το απαίσιο original watchface που έχεις φορτωμένο ήδη και στη θέση του φορτώνεται το καινούργιο!
      Διαλέγοντας το χειρότερο είναι εύκολο να θυμάσαι μετά ποιο χρησιμοποιείς για να βάλεις νέα watch faces γιατί όπως είπαμε το thumbnail δεν αλλάζει στο Mi Fit.
      το δοκιμασα, αλλα δυστυχως δεν τα καταφερα.
      μαλλον κατι κανω λαθος...
    • Διαφήμιση
    • Από τότε που έγραψα το μήνυμα, ο developer άλλαξε κομμάτι της διαδικασίας. Πλέον διαλέγεις το κινέζικο face μόνο για την αντικατάσταση, το λέει και στις οδηγείες μέσα η εφαρμογή. Αν δεν βρίσκεις τέτοιες οδηγείες μέσα στην εφαρμογή, μάλλον έχεις τη 2η που υπάρχει με το ίδιο όνομα στο Google Play ενός Ρώσου(?). Αυτή δε ξέρω αν παίζει.
    • Και οι δύο παίζουν μια χαρά, μάλιστα του Ρώσου έχει περισσότερα και καλύτερα watchfaces, στου Ρώσου επιλέγεις εσύ ποιο θα αντικατασταθεί ενώ στην άλλη έχει προεπιλεγμένο watchface, αφού επιλέξεις το watchface που θέλεις σε προτρέπουν και οι δύο να ανοίξεις το mi fit και να επιλέξεις, δεν χρειάζεται να έχεις επιλέξει κάποιο συγκεκριμένο πριν
    • αν και δεν τα καταφερα με τον τοπο που λετε, βρηκα οτι τα faces τελικα αποθηκευονται στην εσωτερικη μνημη του ρολογιου.
      χρησιμοποιωντας το μενου του ρολογιου τα εγκατεστησα.
      :thumbsup:
    • Εγω πάλι δεν έχω καταφέρει να περασω κανένα... Έχει αλλάξει κάτι?

Άκυρο το βρήκα!!
      Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64 :ugeek:
    • Διαφήμιση