Καλησπέρα σας, αντιμετωπίζω θέμα με το Instagram app. Ενώ ανοίγει κανονικά η εφαρμογή, κλείνει αμέσως και δε με αφήνει να στείλω ούτε αναφορά. Η συσκευή μου είναι Redmi Note 4, android7.0NRD90M, MUI έκδοση MUI Global 9.2| stable 9.2.1.0(NCFMIEK), Kernel 3.18.31-perf-g021e4fd. Είχα κάνει πρόσφατα μια ενημέρωση, αλλά το πρόβλημα δεν εμφανίστηκε αμέσως, οπότε δεν ξέρω αν σχετίζεται με αυτό. Το περίεργο είναι ότι το κάνει μόνο με τον προσωπικό μου λογαριασμό. Έχω και 3 business accounts μέσα τα οποία δεν παρουσιάζουν κάποιο θέμα όταν συνδεόμαι. Σας επισυνάπτω και το report που βγάζει και μάλλον έχει να κάνει με τον user. Με συγχωρείτε αν έχει ξαναγίνει η ερώτηση. Σας ευχαριστώ.
Δεν ανοίγει το Instagram μετά το update
- Διορθώθηκε
-
-
Όταν λες έχεις και άλλα accounts εννοείς στο instagram ή στο κινητό?Open-source is the future
-
Στο Instagram app.
-
-
5 φορές!
-
Έκανες και εκκαθάριση μνήμης να φανταστώ. Τι να σου πω, να δοκιμάσεις να κάνεις και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.Open-source is the future
-
Ναι έκανα αλλά τπτ. Αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα επηρεαστούν και άλλες εφαρμογές, σωστά;
-
Ναι, θα διαγράψεις τα πάντα ( ρυθμίσεις και εφαρμογές). Στήσιμο από την αρχή.
-
Όπως πολύ σωστά είπε ο @amavroudis, στήσιμο από την αρχή είναι
Δεν ξέρω τι να σου πω, προτείνω απλά κάποια πράγματα μήπως λυθεί το πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι είναι κάπως περίεργο γιατί γίνεται επιλεκτικά μόνο σε ένα λογαριασμό και όχι σε όλους, επίσης γίνεται μόνο στη συγκεκριμένη εφαρμογή.
Δοκίμασες να συνδεθείς στο instagram με το συγκεκριμένο λογαριασμό από άλλο κινητό?Open-source is the future -
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έφτιαξε μόνο του την επομενη μερα. Μπηκα και ολα καλα.
-
Εχω εδώ και πολλες μερες το ιδιο προβλημα σε αρκετες εφαρμογες ( Σημειώσεις, lidl, facebook downloader, ημερολογιο και υπηρεσιες google). Δεν ξερω αν φταιει καποια ενημερωση που εκανε... Επαναφορά προσπαθω να αποφυγω προς το παρον να κάνω. Καποιες εφαρμογες δεν προλαβαινουν καθολου να ανοιξουν και καποιες ανοιγουν κανονικά αλλα τις σκοτωνει το συστημα σε 3 δευτερόλεπτα. Μου εχει δεσει τα χερια... Εχω ιδια εκδοση με τον φιλο απο πάνω....Περιμενω μηπως βγει επιτελους σωστή ενημερωση και διορθωθεί( χωρις να χαλασει κατι αλλο απο την ενημερωση).
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες