Γειά σας, εχω ενα κινητο xiaomi redmi note 4x , 64 gb + 4 ram με global version και ελληνικο μενου. Λοιπον εχθες ημουνα σε ενα κλαμπ ειχα στη τσεπη μου το κινητο και απο οτι παρατηρησα μετα ειχε απενεργοποιηθει και με το ξανα εκανε αλλες 2-3 φορες. την αλλη μερα το μεσημερι παρατηρησα πως οταν μιλαω ειτε messenger ειτε viber ειτε κληση sim με ακουνε κανονικα μονο οταν εχω τους αλλους σε ανοιχτη ακροαση. μετα εκανα ενα record της κλησης και ειδα πως οταν το εβαζα σε normal mode δεν με ακουγε καλα ο αλλος αλλα οταν το εβαζα σε ανοιχτη ακροαση με ακουγε τελεια. ρωταω εγω τωρα. μηπως οταν βαζεις τον αλλον σε ανοιχτη ακροαση αυτοματα γινεται αλλαγη του μικροφωνου στην εφαρμογη και χρησιμοποιειται το μικροφωνο της καμερας ; δλδ εκεινο που εχει απο πανω ; και αν ειναι ετσι θελει αλλαγη το κατω μικροφωνο; . Ευχαριστω.
Προβλημα με το main microphone
-
-
Καλώς ήρθες
Ανέβασε ένα screenshot από τις ρυθμίσεις και το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε χαρακτηριστικά και rom. -
-
Ο/H Tsalkantis Giannis έγραψε:
μηπως οταν βαζεις τον αλλον σε ανοιχτη ακροαση αυτοματα γινεται αλλαγη του μικροφωνου στην εφαρμογη και χρησιμοποιειται το μικροφωνο της καμερας ; δλδ εκεινο που εχει απο πανω ; και αν ειναι ετσι θελει αλλαγη το κατω μικροφωνο;
-
Σημερα προσεξα οτι εχω κι εγω ενα παρομοιο προβλημα. Οταν το βαζω σε ανοικτη ακροαση, οι αλλοι δεν με ακουνε,ενω εγω τους ακουω κανονικα. Λες και οταν το βαζω σε αν. ακροαση απενεργοποιειται το μικροφωνο. Αυτη την εντυπωση μου δινει. Με bluetooth και νορμαλ κλησεις, δουλευει αψογα το μικροφωνο. Μολις το βαζω αν. ακροαση αρχιζει το προβλημα. Ειμαι με τελευταια aroma dev 8.2.1.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0