Καλησπερα εχει δυο μερες που παρελαβα απο Κινα το xiaomi redmi 5 plus πατησα να κανει ανανεωση συστηματος και μου βγαζει αυτο το μηνυμα This MIUI version cant be installes on this device κανει συνεχεια επανακινηση και δεν ανοιγει το κινητο. Αν γνωριζει καποιος ας πει την γνωμη του!
xiaomi red 5 plus δεν ανοιγει εχει κολησει στην αναβαθμιση συστηματος
-
-
-
ευχαριστω πολυ φιλε μου!
-
Πες μας τα βήματα σου. Αν θέλεις κάτι είναι εδώ η ομάδα.
-
-
Αυτό που αναφέρεις είναι το fastboot mode. Το test point απαιτεί άνοιγμα του κινητού και βραχυκύκλωμα. Ψάξε για test point και για τη συσκευή σου.
Θα σου στείλουν σίγουρα συμβουλές και τα παιδιά από εδώ... -
-
χωρις να ανοιξεις το κινητο δεν γινεται? παιρνεις καινουριο κινητο και πρεπει να γινουν ολα αυτα?
=============== Φεβ 17th 2018, 11:09pm ===============
Αυτη τη στιγμη εχω κατεβασει στο pc την rom και το xiaomiflash και το επομενο βημα ειναι να κανω edl mode το κινητο και νασυνεχισω απλα φοβαμε να νοιξω το κινητο διοτι ειναι και καινουριο.. αλλος τροπος δεν υπαρχει? -
Δυστυχώς προς το παρών δεν υπάρχει άλλος τρόπος, εκτός και εάν το γυρίσεις στο κατάστημα που το πήρες, αν είναι από Ελλάδα είσαι τυχερός, αν είναι από Κίνα...πιο δύσκολο αλλά θα περιμένεις κάποιους μήνες
-
-
ΟΙ πρώτες συσκευές συνήθως βγαίνουν και υπάρχει μόνο China rom, μέχρι να βγει (αν βγει) και global, πολλά κινεζομάγαζα, πειράζουν τις ρομ προκειμένου να τις πουλάνε πολυγλωσσικές και με play store.
Κάτι τέτοιο έχει γίνει και στο Redmi 5 plus -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0