mi drone. Θέλω να κάνω πρόταση γάμου με το drone στο μπαλκόνι της αγαπημένης μου. Να το πλησιάσω στα 2 μέτρα από το μπαλκόνι ή θα έχω θέμα ;
Περί drones
-
-
Ο/H Vasilis Kissas έγραψε:
mi drone. Θέλω να κάνω πρόταση γάμου με το drone στο μπαλκόνι της αγαπημένης μου. Να το πλησιάσω στα 2 μέτρα από το μπαλκόνι ή θα έχω θέμα ;
-
Ο/H Vasilis Kissas έγραψε:
Τι όροφος?
Καλώδια, δένδρα στην περιοχή?
Κανονικά, θέλει και 2ο drone, να βιντεοσκοπησει το "story"!
Θα κρεμάσεις κάποια πινακίδα με μήνυμα? (γιατί το να παραδώσεις δαχτυλίδι, είναι δυσκολάκι...) -
απο τη μεριά που θα το κάνω είναι πρώτος όροφος. Περίπου στα 6 μέτρα γιατί είναι παλιό σπίτι. Δίπλα από το παράθυρό της, έχει ένα οικόπεδο αδομητο (χωρίς τίποτα μεσα). Θέλω να πω ότι είναι μια απλη πτήση. Ούτε καλώδια ούτε τίποτα. Απλά ρωτάω για το σίδερο του μπαλκονιού μήπως κάνει παρεμβολή. Ελπίζω να μην μπαίνει στο φόρουμ η κοπέλα μου και χαλάσει η έκπληξη. Αύριο θα έχει τέλειο καιρό. Θα σας καλέσω στον γάμο εννοείται
=============== Φεβ 16th 2018, 12:56am ===============
α και κάτι άλλο. Όχι , το δαχτυλίδι θα φορεθεί μετά. Απλά ένα μήνυμα θα κρεμάσω. Σε ελαφρή χαρτί. Ελπίζω να το αντέξει το βάρος -
Θα πάνε όλα καλά και ελπίζω να γίνεις επίτιμο μέλος του νήματος μας μιας και θα σε παντρεψουμε
-
με το καλο η προταση γαμου
τα πραγματα με τα drone δεν ειναι τοσο απλα και δεν ειναι παιχνιδι. αλλα δυστυχως στην ελλαδα ο καθενας κανει οτι του αρεσει.
Drones, τι ισχύει στην Ελλάδα, τι απαγορεύεται και τι πρέπει να γνωρίζετε | pttl.gr
Drones: Τι θα ισχύει στην Ελλάδα από 1η Ιανουαρίου 2017 | Techblog.gr
ριξτε και μια ματια τι προβλεπει η νομοθεσια για το τυπικο κομματι της πτησης.
εγω στην δουλεια μου αποφευγω τα drone γιατι κανεις δεν αναλαμβανει την ευθυνη του ατυχηματος και τυπικα απογορευεται καθε πτηση σε αποσταση 50μετρων απο ανθρωπους . καλα για την ασφαλιση ουδης λογος.
δυστηχως βλεπω βιντεακια με ληψεις απο ντροουν μεχρι και σε σχολικες επιδειξεις ή σε κλειστους χωρους οπως καφετεριες και εκθεσιακους χωρους.
καλη η πλακα και καλο το παιχνιδι αλλα αν κατσει ατυχημα αφήστε στην ακρη αρκετα λεφτα για τα δικαστηρια -
Συγγνώμη που επεμβαίνω, αρχικά δε νομίζω ο @derveni να μην γνωρίζει τι ισχύει και δεύτερον αυτό το "τυπικα απογορευεται καθε πτηση σε αποσταση 50μετρων απο ανθρωπους" επειδή ασχολούμαι με το μοντελισμό (ελικόπτερα) δε νομίζω ότι ένα απλό drone με πλαστικούς έλικες μπορεί να δημιουργήσει τόσο σοβαρό πρόβλημα σε άνθρωπο για να χρειάζεται τόση απόσταση. Εντάξει δεν εννοώ φυσικά να το ρίχνεις και πάνω τους και ειδικά σε παιδάκια
Φυσικά δεν αναφέρομαι σε μεγάλα drones που είναι και για άλλη χρήση αλλά για απλή χρήση όπως αυτό που θέλει ο φίλος για το γάμο του.
Open-source is the future -
Ο/H 8@nos έγραψε:
Συγγνώμη που επεμβαίνω, αρχικά δε νομίζω ο @derveni να μην γνωρίζει τι ισχύει και δεύτερον αυτό το "τυπικα απογορευεται καθε πτηση σε αποσταση 50μετρων απο ανθρωπους" επειδή ασχολούμαι με το μοντελισμό (ελικόπτερα) δε νομίζω ότι ένα απλό drone με πλαστικούς έλικες μπορεί να δημιουργήσει τόσο σοβαρό πρόβλημα σε άνθρωπο για να χρειάζεται τόση απόσταση. Εντάξει δεν εννοώ φυσικά να το ρίχνεις και πάνω τους και ειδικά σε παιδάκιαΦυσικά δεν αναφέρομαι σε μεγάλα drones που είναι και για άλλη χρήση αλλά για απλή χρήση όπως αυτό που θέλει ο φίλος για το γάμο του.
=============== Φεβ 16th 2018, 5:33pm ===============
και επειδή δεν τα γραφω τυχαία -
Φίλε μου οι κροτίδες δεν έχουν καμία σχέση, εδώ μιλάμε για ένα απλό drone που πρέπει να έχει πλαστικούς έλικες που όταν βρουν εμπόδιο σταματούν. Αλλά και πάλι πόσο εύκολο είναι να χάσει κάποιος τον έλεγχο ενός drone που και να το αφήσεις στον αέρα χωρίς να το πειράζεις στέκεται?
Εγώ απλά πρακτικά μιλάω εμπειρικά, άσχετα με το τι λέει ο νόμος. Άλλωστε ποτέ δεν μ'ενδιέφερε το θέμα drone γιατί το θεωρούσα βαρετό!Open-source is the future -
Ο/H 8@nos έγραψε:
Φίλε μου οι κροτίδες δεν έχουν καμία σχέση, εδώ μιλάμε για ένα απλό drone που πρέπει να έχει πλαστικούς έλικες που όταν βρουν εμπόδιο σταματούν. Αλλά και πάλι πόσο εύκολο είναι να χάσει κάποιος τον έλεγχο ενός drone που και να το αφήσεις στον αέρα χωρίς να το πειράζεις στέκεται?
Εγώ απλά πρακτικά μιλάω εμπειρικά, άσχετα με το τι λέει ο νόμος. Άλλωστε ποτέ δεν μ'ενδιέφερε το θέμα drone γιατί το θεωρούσα βαρετό!
-
@8@nos Αρμόδιοι να απαντήσουν στο θέμα με τα drove είναι ο @asot @kostaskex @ninjamoz που είναι της δουλειάς και οι μόνοι ειδικοί να απαντήσουν επί του θέματος, αν φτάσουμε να απαντήσω εγώ για αυτούς θα τους έχω με χειροπέδες στην ψειρού
-
@derveni
Εσύ μπαίνεις στο παιχνίδι μόνο αν το drone έχει πάνω του πολυβόλο
@ninjamoz Κοίτα δοκίμασε να κρατήσεις στον αέρα ένα ελικόπτερο μοντελισμού ακόμα και μίνι για το σπίτι (φυσικά μιλάω για τουλάχιστον τετρακάναλο και όχι coaxial που και αυτό να σου πω πιο δύσκολο είναι από drone) και μετά πέτα ένα drone για να δεις τη διαφορά
Για το αν γίνει μια στραβή και πέσει από ύψος 6 μέτρων όπως λες, στο link που έδωσες παραπάνω λέει ότι πάνω από συγκεντρώσεις ανθρώπων επιτρέπεται αν έχει εξοπλισμό όπως αλεξίπτωτο, αφρώδες υλικό ή πολύ μικρό βάρος σώματος, άσε που εσύ όπως καταλαβαίνω μιλάς για επαγγελματική χρήση. Ο φίλος για τη πρόταση γάμου δε νομίζω να έχει λαό από κάτω
Όσο για τ'άλλα που λες συμφωνώ, όποιος το αγοράζει πρέπει να ξέρει γιατί το αγοράζει και να μην είναι ασυνείδητος! Άλλωστε μελετώντας κάποιος τη νομοθεσία βλέπει τι ισχύει στη περίπτωση που κάποιος το θέλει για χόμπυ ή για επαγγελματική χρήση.Open-source is the future
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0