Πριν από λίγο κατέβασα την global version muiu 9 για το redmi note 3 και έχει κολισει όπως φαίνεται στην εικόνα , δεν ξέρω τι να κανω
Πρόβλημα με το recovery
- Διορθώθηκε
-
-
-
Οχι είναι εκεί κανένα μισάωρο
-
Έχεις το τελευταίο twrp ??
-
Πριν από αυτό είχα βάλει την άρωμα , δεν ξέρω αν έχω το τελευταίο twrp
-
Πάρε από εδώ το τελευταίο xiaomi-miui.gr/community/index…-X-X-για-συσκευές-XIAOMI/
=============== Φεβ 19th 2018, 1:17am ===============
Και ενημέρωσε τι έγινε -
Το έκλεισα και τώρα κάνει συνέχεια reboot
-
-
-
Ο/H Xristos Kon (sLumER) έγραψε:
Το έκλεισα και τώρα κάνει συνέχεια reboot
Με custom recovery και official ROM, θα κάνει συνεχόμενα reboot στον... "αιώνα των αιώνων αμήν!!!" Χρειάζεται να πειράξεις και άλλα πράγματα για να μπορέσει να ξεκινήσει, οπότε χάνει το νόημά της η official ROM. Ασε που στην επόμενη OTA αναβάθμιση θα έχεις πάλι τα ίδια. Βάλε λοιπόν custom ROM ή αν προτιμάς την official, βάλτην χωρίς custom recovery.Ο/H Xristos Kon (sLumER) έγραψε:
Δεν μπορώ να μπω boot loader μόνο fastboot και όταν είμαι fastboot to adb δεν βρίσκει το κινητο
-
driver έχεις περάσει ? Δες στην διαχείριση συσκευών αν το αναγνωρίζει ? Ξανά περνά τους driver ενημέρωσε με γιατί δεν θα καθίσω αρκετά πρέπει να την πέσω για ύπνο
-
Κατάφερα να δω την συσκευή στο pc , αλλά μέσα στο adb πέρνω το παρακάτω error :
=============== Φεβ 19th 2018, 1:53pm ===============
κατέβασα το miunlock επιβεβαίωσα ότι είναι unlocked , δοκιμάσω να περάσω το twrp
=============== Φεβ 19th 2018, 2:07pm ===============
Έχω καταφέρει να κάνω flash to recovery , οστόσο δεν μπορώ να bootaro sto recovery (hennessy)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες