redmi 5 plus me global rom 9.2.0.2
-
-
Κλαησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος ενός redmi 5 plus και έχει την ρομ 9.2.0.2 μπορώ να περάσω με το miflash την oficial rom 9.2.6.0 με fastboot rom είναι η έκδοση 3 32. ευχαριστώ εκ των προτερων
-
Έχεις ξεκλειδώσει ? Γιατί πολύ αποφασισμένο σε βλέπω και φοβάμαι
-
Δεν το έχω ξεκλειδώσει!Αλλά φανατάστηκα οτι επειδή θα βάλω oficial δεν θα ήταν αναγκαίο. Η διαδικασία μετά το ξεκλείδωμα ποιά είναι
=============== Φεβ 19th 2018, 4:25am ===============
Επίσης θα ήθελα παρακαλώ να μου πείτε πως γίνεται και το ξεκλείδωμα γιατι έχω μπερδευτεί αρκετά.Ευχαριστω! -
Καλημέρα. Προτού προχωρήσεις σε οτιδήποτε, μην κάνεις αναβάθμιση, διότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος brick.
Κάνε τα παρακάτω και ανέβασε εδώ τα αποτελέσματα από τον έλεγχο του Bootloader.
Για αρχή βάλε drivers στον υπολογιστή σου => Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86
και κάνε τον εξής έλεγχο: => Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
-
Καλημέρα θα κάνω τις ενέργειες που μου είπες το πρωί και θα σε ενημερώσω. ευχαριστω πάρα πολύ
=============== Φεβ 19th 2018, 2:38pm ===============
Καλημέρα! Είναι κλειδωμένο τελικά.Χωρίς να σας κουράζω να κάνω μια ερώτηση, εαν κατεβάσω την fastboot ρομ και κάνω την διαδικασία με το miflash δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει η ρομ έτσι? ευχαριστω! -
Όχι,δυστυχώς. Εφόσον είναι κλειδωμένος ο bootloader, ο μόνος τρόπος είναι να ανοίξεις την πλάτη του κινητού και να φλασάρεις σε edl mode με test point.
-
Για να το ξεκλειδώσω μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ποιον ακριβώς οδηγό πρέπει να ακολουθησω
-
Δυστυχώς θα πρέπει να περάσεις πρώτα μια επίσημη developer fastboot rom με test point, και μετά να κάνεις τη διαδικασία του ξεκλειδώματος.
Δες εδώ πως =>Κλειδωμένο redmi 5 plus -
Ο/H derveni έγραψε:
Πανεύκολος οδηγός δες της φωτογραφίες Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer καλή επιτυχία και ενημέρωσε αν το έκανες
-
Βασικα δεν θα ήθελα να ανοίξω την πλάτη! Αλλά από ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει και άλλος τρόπος τρόπος!
=============== Φεβ 19th 2018, 4:16pm ===============
Υπαρχει περίπτωση στο μέλλον να βγάλει κάποιο update χωρίς φόβο για brick? -
Αυτή πρέπει να αλλάξει οπωσδήποτε. Ο μόνος τρόπος είναι να φλασάρεις εσύ μια σωστή fastboot. Οποιοδήποτε update και εάν γίνει με αυτήν που έχεις, θα γίνει brick το κινητό.
=============== Φεβ 19th 2018, 4:51pm ===============
Ο/H billphone έγραψε:
Ο/H derveni έγραψε:
Πανεύκολος οδηγός δες της φωτογραφίες Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer καλή επιτυχία και ενημέρωσε αν το έκανες
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0