Δηλαδή στη Διαχείριση συσκευών όταν συνδέεις το Deep Flash Cable πως το αναγνωρίζει κάτω από τις θύρες COM;
Redmi 4A (rolex) imei + rom
- Διορθώθηκε
-
-
δεν το αναγνωρίζει!!!!
αυτό είναι το προβλημα -
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
@idoru έχεις καμία εξέλιξη;
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
=============== Φεβ 28th 2018, 7:01pm ===============
Καλησπέρα σε όλους, ( Spoiler ακολουθεί σεντόνι)
επανέρχομαι με update της κατάστασης. Για όποιο έχει όρεξη να διαβάσει
1. Παρούσα φάση. Κινητό σε λειτουργία, με την MIUI 9 Global 8.2.1 Beta.
Ξεκλειδωτος Bootloader με τον official τροπο. ( ήδη κατεβάζω hella - arΩma stable V9.2.2.0)
2. Πως φτάσαμε εκεί.
Το πρόβλημα ξεκίνησε με προσπάθεια εγκατάστασης official china global (χάθηκαν τα IMEI). Προσπάθειες με διάφορους τρόπους για εγκατάσταση fastboot rom, οι οποίες πάντα κατέληγαν ή στο πρόβλημα του κλειδωμένου bootloader, ή στην αδυναμία μου (ή και του υπολογιστή μου ) να εγκαταστήσει σωστά και να αναγνωρίσει το rolex σαν qualcomm 9008. Δοκίμασα σχεδόν κάθε μέθοδο που μπόρεσα να βρώ, είμαι σίγουρος για τις τεχνικές μου δεξιότητες στην κατασκευή του Deeb Flash Cable αλλά παρόλα αυτά ποτέ δεν κατάφερα να δεί ο υπολογιστής το κινητό στην σωστή κατάσταση, για να προχωρήσω σε edl fastboot flash. Έτσι σκέφτηκα να αλλάξω δρόμο και να μπω στην διαδικασία ενναλακτικών επαναφοράς του ΙΜΕΙ.
Αφού διάβασα και έψαξα αρκετά κατέληξα στο πρόγραμμα MIracle Box. ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ!!!
Με λίγο διαβασμα και μερικές δοκιμές επανέφερα τα IMEI.
Μετά απο αυτό όπως καταλαβαίνετε όλα είναι εύκολα. νέα china ROM, ξεκλείδωμα , TWRP, και λογικά μέχρι το βραδάκι θα έχω arΩma stable.
Στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε λεπτομέρεια παραπάνω αν χρειαστήτε.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι τα παιδιά που ΑΜΕΣΑ προσπαθησαν να με συμβουλεύσουν - βοηθήσουν.
-
-
Ο/H idoru έγραψε:
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
=============== Φεβ 28th 2018, 7:01pm ===============
Καλησπέρα σε όλους, ( Spoiler ακολουθεί σεντόνι)
επανέρχομαι με update της κατάστασης. Για όποιο έχει όρεξη να διαβάσει
1. Παρούσα φάση. Κινητό σε λειτουργία, με την MIUI 9 Global 8.2.1 Beta.
Ξεκλειδωτος Bootloader με τον official τροπο. ( ήδη κατεβάζω hella - arΩma stable V9.2.2.0)
2. Πως φτάσαμε εκεί.
Το πρόβλημα ξεκίνησε με προσπάθεια εγκατάστασης official china global (χάθηκαν τα IMEI). Προσπάθειες με διάφορους τρόπους για εγκατάσταση fastboot rom, οι οποίες πάντα κατέληγαν ή στο πρόβλημα του κλειδωμένου bootloader, ή στην αδυναμία μου (ή και του υπολογιστή μου ) να εγκαταστήσει σωστά και να αναγνωρίσει το rolex σαν qualcomm 9008. Δοκίμασα σχεδόν κάθε μέθοδο που μπόρεσα να βρώ, είμαι σίγουρος για τις τεχνικές μου δεξιότητες στην κατασκευή του Deeb Flash Cable αλλά παρόλα αυτά ποτέ δεν κατάφερα να δεί ο υπολογιστής το κινητό στην σωστή κατάσταση, για να προχωρήσω σε edl fastboot flash. Έτσι σκέφτηκα να αλλάξω δρόμο και να μπω στην διαδικασία ενναλακτικών επαναφοράς του ΙΜΕΙ.
Αφού διάβασα και έψαξα αρκετά κατέληξα στο πρόγραμμα MIracle Box. ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ!!!
Με λίγο διαβασμα και μερικές δοκιμές επανέφερα τα IMEI.
Μετά απο αυτό όπως καταλαβαίνετε όλα είναι εύκολα. νέα china ROM, ξεκλείδωμα , TWRP, και λογικά μέχρι το βραδάκι θα έχω arΩma stable.
Στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε λεπτομέρεια παραπάνω αν χρειαστήτε.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι τα παιδιά που ΑΜΕΣΑ προσπαθησαν να με συμβουλεύσουν - βοηθήσουν.
-
καλησπέρα, πανε τρια χρονια απο τότε!!
εγκατέστησα το παρακάτω
Download Miracle Box Latest Setup Tool v3.17 (Thunder Edition)
και ακολουθησα το το tutorial για επαναφορά IMEI.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0