Αν και εχω διαβάσει διάφορα μέχρι τώρα, δεν βρήκα λύση. Το Note 4 το έχω σχεδον ένα χρόνο και μετά την τελευταία rom έχει αρχίσει και πέφτει πολύ η μπαταρία του. Βάζω και τα screenshot μπας και βοηθήσει κάποιος να δω τι έπαθε, καθώς κάνει βουτιά με οποιαδήποτε χρήση και εφαρμογή (ή τηλέφωνο ή μηνύματα κτλ)

Θέμα με την μπαταρία μετά από το 9.2.2
-
-
Θα βοήθαγε επισης στην χρηση τις μπαταριας να μας δειξεις screenshot τις εφαρμογες και τo υλισμικο επισης και χρηση οθονης οταν η μπαταρια σου θανε κατω απο 20%
-
-
Ας τα παρουμε λιγο απο την αρχη γιατι οι screenshot δεν ειναι και πολυ σωστες καθως δεν ειναι απο 1 πληρης φορτιση-αποφορτιση
Για να καταλαβουμε ακριβώς πως 'τα παει' η μπαταρια αστο να αποφορτιστεί αρκετα πχ μεχρι 10% μετα φόρτισε το μεχρι 100% βγαλτο και οσο αποφορτιζει μην το συνδεσεις καθολου στον φορτιστή η σε usb γενικα, μετα οταν παει στο 10% πανω κατω ξαναστειλε τις ιδιες φοτο + εκει που λεει οθονη στην φώτο κατω αριστερα πατα στο εικονίδιο τις οθόνης το πορτοκαλι και θα σου δειχνει ποση ωρα εχει παραμείνει ανοιχτη η οθονη βγαλε και εκει ενα screenshot και στειλτα οοολα μετα.
Αν μπορεις χρησιμοποιησε το οπως καθε αλλη φορα το κινητό σου κανε την νορμαλ χρηση που κανεις καθε μερα. -
Συγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά δεν μπόρεσα καμία μέρα (μέχρι σήμερα) να μην το ξαναφορτίσω ενδιάμεσα. Παραθέτω λοιπόν τα παρακάτω screenshots να μου πείτε την γνώμη σας. Γενικά εχω δοκιμάσει διάφορα (έκλεισα 4g, έβαλα 2g κτλ), αλλά η κατάσταση είναι παρόμοια. Ενώ έχει χρόνο αναμονής, με αναμμένη την οθόνη πεθαίνει ταχύτατα
-
Οι εικόνες που έβαλες δεν μπορούν να εμφανιστούν και τις βλέπεις μόνο εσύ καθώς δεν είναι διαθέσιμες για Public View.
Ανέβασέ τες κάπου αλλού. -
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ακόμα και για Nikel αυτό είναι μεγάλη κατανάλωση...με ποια ρομ είσαι ?
-
-
Μπορείς να δοκιμάσεις να γυρίσεις στην προηγούμενη, ενδέχεται όμως να χρειαστεί και factory reset αν δεν δουλέψει σωστά
-
@BanditGR να σε ρωτήσω κάτι εγώ το Wifi το εχω πάντα ανοικτό αλλά στίς Προχωρημένες ρυθμίσεις --> Ενεργό WiFi καί στον Υπνο, το εχω "Ποτέ" αντί για "Πάντα", η "Μόνο οταν είναι συνδεδεμένο", λογικά δεν είναι καλύτερα από κατανάλωση αντί στην θέση "Πάντα" ? Οταν είμαι σπίτι ΠΧ και ανοίξω το Nikel δεν εμφανίζετε αμέσως το σήμα του Wifi στην μπάρα και εμφανίζεται σε 2-3 δευτερόλεπτα, αυτό δεν σημαίνει οτι είναι κλειστό? και αν ναί γιατί στα στατιστικά της μπαταρίας φάινεται πάντα οτι είναι ΟΝ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0