Διαφήμιση

Crashing στην εφαρμογή της default κάμερας.

• Διορθώθηκε
    • Εδωσα όλα τα δικαιώματα στην εφαρμογή της κάμερας. Δυστυχώς καμμία αλλαγή...
      Στο link που μου έδωσες δεν υπάρχει το apk της κάμερας :(
    • Δεν ξέρω αν αυτό το apk είναι το σωστό.
      Μέσα στην συσκευή το apk της κάμερας το βρίσκω στην διαδρομή /system/priv-app/MiuiCamera/MiuiCamera.apk
      Προσπαθώ με μια εφαρμογή που σου επιτρέπει να απεγκαταστήσεις εφαρμογές συστήματος να την ξηλώσω και δεν την δείχνει καν στις εφαρμογές συστήματος :(

=============== Φεβ 21st 2018, 4:13pm ===============
      Εγκατέστησα και το Universal port της MiuiCamera ([PORT]MIUI Camera Universal Port | Android Development and Hacking) αλλά κι αυτό κρασάρει...
      Κάποιο αρχείο σχετικό με την εφαρμογή της κάμερας θα έχει πάθει κοκομπλόκο αλλά άντε βρες το... :(
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Yngwiedis έγραψε:

Δεν ξέρω αν αυτό το apk είναι το σωστό.
      Μέσα στην συσκευή το apk της κάμερας το βρίσκω στην διαδρομή /system/priv-app/MiuiCamera/MiuiCamera.apk
      Προσπαθώ με μια εφαρμογή που σου επιτρέπει να απεγκαταστήσεις εφαρμογές συστήματος να την ξηλώσω και δεν την δείχνει καν στις εφαρμογές συστήματος :(
      Αν απλα την τρεξεις δεν στο βγαζει σαν update στην ηδη υπαρχων εφαρμογη?
      Αν δεν εισαι root κλπ δυσκολα θα την βγάλεις... για root θες διαδικασίες που προφανώς θες να αποφύγεις!
      Προφανος καποια εφαρμογή-ρύθμιση η κατι που αλλαξες προκαλει αυτο το προβλημα στην εφαρμογη και εννοειτε δεν γινεται να ξερουμε τι κανεις με το κινητο σου :/
      Αν ειναι τοσο τραγικο το θεμα γιατι να μην κανεις ενα factory reset για ναμαστε σιγουροι (αφου κρατησεις backup απο οτι θες)
    • Ναι μου το βγάζει σαν update στην υπάρχουσα εφαρμογή.
      Εγραψα και χθες πως έχω ήδη root και ξεκλειδωμένο bootloader.
      Θέλω να αποφύγω το factory reset γιατί βαριέμαι την εκ νέου εγκατάσταση 200+ εφαρμογών που έχω εγκατεστημένες.
      Επίσης μπορώ να βγάζω φωτογραφίες με άλλη εφαρμογή οπότε δεν το θεωρώ τεράστιο πρόβλημα.
      Αλλά θα μου άρεσε να βρω και τι φταίει και να το φτιάξω :)
    • Ο/H Yngwiedis έγραψε:

Ναι μου το βγάζει σαν update στην υπάρχουσα εφαρμογή.
      Εγραψα και χθες πως έχω ήδη root και ξεκλειδωμένο bootloader.
      Θέλω να αποφύγω το factory reset γιατί βαριέμαι την εκ νέου εγκατάσταση 200+ εφαρμογών που έχω εγκατεστημένες.
      Επίσης μπορώ να βγάζω φωτογραφίες με άλλη εφαρμογή οπότε δεν το θεωρώ τεράστιο πρόβλημα.
      Αλλά θα μου άρεσε να βρω και τι φταίει και να το φτιάξω :)
      Μπορει να προέρχεται απο πολλους λογους αυτο το προβλημα...Εαν θες δες και εδω search.php?mod=forum&searchsubmit=yes&srchtxt=camera stopped υπαρχουν αρκετοι λογοι που προκαλείτε στον καθενα και διαφορες λυσεις που μπορει να δουλεψαν!
      Επισης μπορεις να περιμενεις στο next update η ξαναπερνας την ιδια ρομ απο πανω χωρις να χασεις κατι (αφου τα κανεις σωστα) να δεις μπας και...
    • Λοιπόν... Το link που μου έδωσες μου άνοιξε τα μάτια.
      Αυτό που έφταιγε τελικά ήταν η ενεργοποίηση του API2 που είχα κάνει στο build prop για να λειτουργήσει η Google Camera.
      Θυμάμαι όμως πολύ καλά και μάλλον δεν κάνω λάθος, πως μπορούσα να χρησιμοποιώ και την default κάμερα και την Google Camera συγχρόνως.
      Χμμμμ...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Yngwiedis έγραψε:

Λοιπόν... Το link που μου έδωσες μου άνοιξε τα μάτια.
      Αυτό που έφταιγε τελικά ήταν η ενεργοποίηση του API2 που είχα κάνει στο build prop για να λειτουργήσει η Google Camera.
      Θυμάμαι όμως πολύ καλά και μάλλον δεν κάνω λάθος, πως μπορούσα να χρησιμοποιώ και την default κάμερα και την Google Camera συγχρόνως.
      Χμμμμ...
      Σε καποιες συσκευες αν ενεργοποιησεις το api2 παθαίνει κατι περιεργα...αρα καλα σου ειπα κατι θαχεις πειραξει :P Τελος καλο ολα καλα λοιπον!!!
      Ωραια :D
    • Τώρα προσπαθώ να βρω τι είχα κάνει και μπορούσα να χρησιμοποιήσω και τις 2 εφαρμογές με ενεργοποιημένο το API2.

=============== Φεβ 21st 2018, 11:20pm ===============
      Επειδή δεν μπορώ να βρω τι φταίει υπάρχει περίπτωση να με βοηθήσει κάποιος;
      Κάποιος που να έχει την ίδια συσκευή και ενεργοποιημένο το API2, του δουλεύει η default camera;

=============== Φεβ 22nd 2018, 11:11pm ===============
      Κανείς;
    • Ο/H Yngwiedis έγραψε:

Τώρα προσπαθώ να βρω τι είχα κάνει και μπορούσα να χρησιμοποιήσω και τις 2 εφαρμογές με ενεργοποιημένο το API2.

=============== Φεβ 21st 2018, 11:20pm ===============
      Επειδή δεν μπορώ να βρω τι φταίει υπάρχει περίπτωση να με βοηθήσει κάποιος;
      Κάποιος που να έχει την ίδια συσκευή και ενεργοποιημένο το API2, του δουλεύει η default camera;

=============== Φεβ 22nd 2018, 11:11pm ===============
      Κανείς;
      Απλά μάλλον δεν θυμάσαι καλά. Σε διάφορα φόρουμ είχα διαβάσει από όσο θυμάμαι ότι αν πειραχτεί το API2 τη στοκ κάμερα την ξεχνάμε.
    • Καλησπέρα. Θυμάμαι μια χαρά. Ρώτησα κιόλας και αλλού για να είμαι σίγουρος.
      Μπορούν να λειτουργήσουν και οι δύο εφαρμογές. Η Google Cam δεν μπορούσε να τραβήξει video αλλά μόνο φωτογραφίες, οπότε χρησιμοποιούσαμε την default κάμερα για να τραβάμε videos.
      Απλά με τις νέες version του port της Google Cam τραβάμε πλέον και video.

=============== Φεβ 23rd 2018, 2:58am ===============
      Είμαι κατά 99% σίγουρος πως πριν αναβαθμίσω σε 9.2.4.0. λειτουργούσαν κανονικά και οι 2 εφαρμογές και πως μετά την αναβάθμιση άρχισε να κρασάρει η default κάμερα. Κάποια αλλαγή που υπάρχει στην 9.2.4.0. δεν την αφήνει να λειτουργήσει με ενεργοποιημένο το API2.

=============== Φεβ 24th 2018, 10:10am ===============
      Τελικά υπάρχει κάποιος που να έχει 9.2.4.0 και ενεργοποιημένο API2 για να μας πει αν του λειτουργεί η default camera;
    • Διαφήμιση
    • Αν δεν σου δουλεψει ουτε αυτο οι λυσεις ειναι 2. Να δοκιμασεις μια να κανεις factory reset μπας και δουλεψει ή να κατεβασεις μια rom. Αμα δεν θες να ξεφεβγεις πολυ απο miui βαλε την XTRV ΑΡΩΜΑ :) Ειναι πολυ καλη!