Δεν κλέβω wifi από τον γείτονα, το wifi του γείτονα εισβάλει στο σπίτι μου !!!
Ξεκλείδωμα και root
-
-
@niksimera Για να κάνεις root το κινητό σου θα πρέπει να έχεις ξεκλείδωτο bootloader, να περάσεις twrp και να φλασάρεις ή το supersu ή το magisk (ανάλογα ποιό προτιμάς) μέσα από αυτό.
Αν παραμείνεις με την επίσημη rom που έχεις τώρα, θα πρέπει μετά από κάθε αναβάθμιση να περνάς ξανά το twrp και να το κάνεις ξανά root.
Aν περάσεις στην ελληνική rom η διαδικασία είναι πιο απλή. Όπως και νάχει τα αρχικά βήματα είναι ίδια:
Πώς θα βάλω drivers στον υπολογιστή;
Έχω κλειδωμένο bootloader;
Πώς θα πάρω άδεια για ξεκλείδωμα και πώς γίνεται αυτό;
Μετά το ξεκλείδωμα βάζεις το κατάλληλο twrp για τη συσκευή σου (mido) από εδώ Πού θα βρω twrp και πώς θα το περάσω; σύμφωνα με το δεύτερο τρόπο. Αμέσως κάνεις boot σε αυτό (όχι στο σύστημα, γιατί δε συνεργάζεται η επίσημη με το twrp χωρίς να κάνεις πρώτα root) και κάνεις install το supersu ή το magisk.
Εαν αποφασίσεις μετά το ξεκλείδωμα, να περάσεις ταυτόχρονα και στην ελληνική rom, ακολουθείς αυτόν τον οδηγό, πριν το φλασάρισμα για root. Flash Την Ελληνική ρομ στο Redmi Note 4X MIDO
Ξεκινάς τη διαδικασία για το ξεκλείδωμα, όπου έχεις απορία ρωτάς και αν θελήσεις παραπάνω εξηγήσεις για τα είδη της ελληνικής rom, πες μας να σε ενημερώσουμε. -
Ευχαριστώ θα το ξεκινήσω και βλέπουμεΔεν κλέβω wifi από τον γείτονα, το wifi του γείτονα εισβάλει στο σπίτι μου !!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0