i bought Elephone rexso explorerx action camera and the lcd screen have big problem.
you can see the problem on this video
you can see the problem on this video
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΠαρατήρησε την πρώτη λήψη και την Τετάρτη. Στην πρώτη στρίβοντας την αριστερά μαυρίζει η οθόνη. Αν την κάνεις τούμπα μαυρίζει όταν στρίβει από δεξιά. Η γωνία θέασης είναι χάλια και ακόμα και στην ευθεία πάλι ψιλομαυριζει. Θέλει λίγο στραβά να την έχεις για να βλέπεις καθαρά. Το ίδιο κάνει και στην οθόνη του μενού όταν την στρίβεις δεξιά και αριστεράΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Μπορείς να περιγράψεις το πρόβλημα της οθόνης, γιατί φυσιολογικά τα βλέπω εγώ...![]()
Το κόκκινο βγαίνει στο μενού. Αν δεις το άλλο βίντεο θα δεις ότι μαυρίζει από συγκεκριμένη μεριάΟ/H flowin_through έγραψε:
Ένα λεπτό, άμα την κοιτάξεις όχι υπό κλίση, αλλά κατευθείαν, πάλι δείχνει κόκκινο; Δεν είναι της γωνίας θέασης;
Είδες το πρώτο βίντεο στο YouTube που έβαλα;Ο/H flowin_through έγραψε:
Δεν ξέρω, αφού είναι λόγω γωνίας θέασης ίσως δεν είναι πρόβλημα. Δε μπορεί να έχουν super amoled οθόνες αυτές οι κάμερες..
Είναι σίγουρο βασικά. Έστειλα και το βίντεο που έχω ανεβάσει στο YouTube σε έναν Έλληνα που έχει ανεβάσει review της ίδιας κάμερας, να δει αν το κάνει και αυτού και περιμένω απάντησηΟ/H takisfrag έγραψε: