Σε Mi Max 2 μετά απο factory reset κρασαρει στο διαμορφωση ως νεα συσκευη ή επαναφορα απο backup. Ισχυει και για την απλη και για την aroma. επανεφερα το backup που ειχα κρατησει και δοκιμασα να την περασω απο πανω και την πηρε κανονικα. Αλλα με factory reset δεν γινεται.
[XTRV-8.2.8 & ARΩMA] Pre-Beta από Global Source.
-
-
Όπως είπε και φίλος πιο πάνω τελικά με fr δεν περνάει. Την πέρασα πάνω από την προηγούμενη και όλα ΟΚ. Μόνο στα θέματα έχω θέμα. Και τα δικά του από το store και από τρίτους που εγκατέστησα. Αν ξανά φλασαρω το θέμα από το store όλα καλά.
-
-
Ο/H chrisbil έγραψε:
Σε Mi Max 2 μετά απο factory reset κρασαρει στο διαμορφωση ως νεα συσκευη ή επαναφορα απο backup. Ισχυει και για την απλη και για την aroma. επανεφερα το backup που ειχα κρατησει και δοκιμασα να την περασω απο πανω και την πηρε κανονικα. Αλλα με factory reset δεν γινεται.
-
Ο/H xagios έγραψε:
Ο/H chrisbil έγραψε:
-
Με factory reset περαστηκε η αρωμα εγκατασταση πολυ γρηγορη και εκκινηση συσκευης σε 4,30 λεπτα το D Atmos που ειχα επιλεξει για καποιο λογο οχι ξανα προσαρμοσμενη μονο εφαρμογες δλδ οκ και εμφανιστηκε και το εικονιδιο updater που με εσωσε γιατι κανενα απ τα εξι εικονιδια απενεργοποιηση recovery κτλ δεν λειτουργει σωστα μονο επανεκινηση κανει και μονο απ το twrp κλεινει η συσκευη ερωτηση να ριξω την XTRVμπας και στρωσει και αν ναι (καθαρη η οχι)
-
Έχουν καταγραφεί τα προβλήματα ανά συσκευή μέχρι τώρα και μέχρι αύριο το απόγευμα θα δώσουμε νέες διορθωμένες Version...
-
Μπραβο παιδια
-
redmi 4a.....τζιφος.
Λοιπόν έχουμε και λέμε....της έκανα εγκατάσταση αλλά στο logo xtrv aroma μαυρίζει η οθόνη και ξανά πάει στο ίδιο logo....μετράει,και στο τέλος μου γράφει η κρυπτογράφηση δεν μπορεί να γίνει κάντε επαναφορά του τηλεφώνου.....κάνω κλικ επαναφορά και μου ζητάει κωδικό τηλεφώνου (ορίστε???? Θα μας τρελάνει???).....με λίγα λόγια κολλάει ωστόσο τελικό στάδιο.
Όλα αυτά έγιναν μετά από factory reset και φυσικά ακολούθησε FORMAT.
Τελικά γύρισα αν και δεν πήρα ο χαζός twrp backup αλλά δεν πειράζει έχω φρεσκομπανιαρισμενο κινητό.
Το άσχημο είναι πως δεν δουλεύει το mi cloud το μπ@@ρδελο.
- Αφεντικά.........το νου σας.....για οτιδήποτε άλλη πληροφορία στην διάθεση σας αν έχω ξεχάσει κάτι να πω.
" Γεωπόνος”
- Αφεντικά.........το νου σας.....για οτιδήποτε άλλη πληροφορία στην διάθεση σας αν έχω ξεχάσει κάτι να πω.
-
-
Αναμένω διόρθωση παρακαλώ...... ευχαριστώ.
" Γεωπόνος”
-
Εγκατάσταση πάνω από την aroma 8.1.21 όλα καλά εκτός από την επιλογή για αλλαγή θέματος!Τα θέματα που είχα ήδη κατεβάσει δεν με άφηνε να τα εφαρμόσω!Έβγαζε σφάλμα!Όταν κατέβασα άλλο όλα εντάξει!Α και κάτι άλλο τα δύο παραπεμπτικα που δίνετε για να κατεβάσουμε την rom δεν λειτουργούν! Πήγα χειροκίνητα και βρήκα την ανάλογη rom!XIAOMI REDMI NOTE 4X MIDO
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0