Αγορασα προσφατα το κινητο και μου ηρθε με την global stable rom δεν το χρησιμοποιησα καθολου μεχρι να περασουν οι 3 μερες για το ξεκλειδωμα.Μολις το ξεκλειδωσα εβαλα την eu rom και αφου το σεταρα δοκιμασα τους αισθητηρες και κανενας δεν δουλευε .Φλασαρα μετα με το miflah οτι επισημη fastboot rom υπηρχε και εκανε τα ιδια.Εγκατεστησα το antutu και κοιταξτε τι με βγαζει .Πως μπορω να διαπιστωσω αν ειναι software ή hardware προβλημα ;
Ολοι οι αισθητηρες δεν δουλευουν [SOLVED]
-
-
Καλησπερα @baldurval αρχικα μπορεις να μας δειξεις ποια ρομ εχεις τωρα να δουμε version κλπ? αν γινεται με screenshot μεσα στο about phone - σχετικα με το τηλεφωνο
Θυμάσαι αν πριν δουλεύανε ολα?
Το αγορασες απο ελλαδα η εξωτερικο? -
Επίσης, πήγαινε στο σχετικά με το τηλέφωνο, πάτα συνεχόμενα 5-6 φορές στο Kernel version (έκδοση βασικού φάσματος) να μπεις στο CIT και δες εκεί τι σου βγάζει...
-
-
-
Ναι σε ολα
-
Πέρνα εκ νέου μία fastboot rom, μήπως αυτή δεν "έκατσε" σωστά ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
-
Εχω φλασαρει πολλες fastboot roms ακομα και fastboot miui 8.5 και τιποτα .Μήπως φταιει το persist.img που ειδα εδω;xiaomi-miui.gr/community/index…3%CE%B5-Redmi-Note-3-Pro/
-
Αν και δεν έχει ακουστεί κάτι ανάλογο σε μεγάλη κλίμακα, δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις
-
Θετική ΑπάντησηΤελικα δουλεψαν με τον εξης τροπο:Εγκατεστησα το twrp ,ξεζιπαρα την fastboot china stable και αντεγραψα στο κινητο το αρχειο persist.img .Μετα μπηκα στο twrp επελεξα image flash και επελεξα να φλασαρω το αρχειο persist.img και τσεκαρα το persist στην επιλογη που μου εβγαλε. Ολοι οι αισθητηρες δουλευουν τωρα στο cit. .Ευχαριστω πολυ για της απαντησεις σας το εκτιμω πολυ .
Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην George Kaggelaris ()
Αιτία: Εξεύρεση της λύσης!! Ο επιμένων νικά!! Μπράβο! -
Καλοδούλευτο και φυσικά ευχαριστούμε κι εμείς για το find-back, θα βοηθήσει και άλλα παιδιά που ίσως αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0