μπορει να να κατευθυνει καποιος στον οδηγο που χρειαζομαι για εγκατασταση κ αναβαθμιση ρομ σε mi5??εκανα.φορματ το lap top μου κ δε θυμαμαι απο που κατεβαζω τους απαραιτητους οδηγους για να αναβαθμισω την ελληνικη stable rom που εχω περασμενη στο κινητο μου
οδηγοι εγκαταστασης ελληνικης ρομ
- Απαντήθηκε
-
-
Για να είναι έτοιμο το laptop σου να επικοινωνεί με το κινητό για πέρασμα twrp κλπ. χρειάζεται drivers:
Πώς θα βάλω drivers στον υπολογιστή;
Aπό κει και πέρα, αν ήδη έχεις ελληνική (άρα ξεκλείδωτο bootloader και twrp) ο τρόπος εξαρτάται από την έκδοση που έχεις και την έκδοση που θες να πας.
Καλό είναι να ανεβάσεις μια φωτογραφία από τις ρυθμίσεις και το σχετικά με το τηλέφωνο, να δούμε τη rom που έχεις και να μας πεις τη rom που θες να πας, για να σου πούμε τον κατάλληλο τρόπο. -
εχω τη συγκεκριμενη ρομ και θελω να το αναβαθμισω στην τελευταια ελληνικη stable...εχω ξανακανει αναβαθμισεις μεσω του λαπ τοπ αλλες 3-4 φορες...απλα τωρα λογω φορματ του λαπ τοπ δεν εχω τους οδηγους...αλλα θα τους ξαναπερασω και θα δοκιμασω.. αν υπαρχει κατι αλλο π πρεπει ν ξερω ευχαριστως να το ακουσω
-
Θα κατεβάσεις από εδώ την τελευταία ελληνική rom xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-2-1-0-Xiaomi-MI-5/#files θα την βάλεις στη συσκευή σου, θα μπεις στο twrp και θα κάνεις wipe στις cache και θα την κάνεις install.
Με αυτόν τον τρόπο δε θα χάσεις κάτι, (εκτος αν θες να κάνεις καθαρή εγκατάσταση) αλλά καλό είναι να κρατήσεις backup σε ότι σε ενδιαφέρει πριν. -
ok σευχαριστωω για τη βοηθεια..
=============== Μαρ 1st 2018, 12:28pm ===============
οκ ολα κομπλε...απλα νομιζα πως χρειαζονται οι οδηγοι αλλα οχι τελικα -
Τέλεια.
Οι drivers στην παρούσα φάση δεν ήταν απαραίτητοι αλλά καλό είναι να μπουν στο λάπτοπ για κάθε περίπτωση, από τυχαίο πρόβλημα μέχρι αλλαγή twrp.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0