Αυτα είναι τα σχετικά με το τηλέφωνό μου, κάθε άποψη δεκτή...
κλασσικο προβλημα με το hands free και το εικονιδιο
-
-
-
Ο/H Kotsos έγραψε:
Καλημερα/Καλησπερα σε ολους. Παραθετω ενα θεμα το οποιο το αντιμετωπιζουν παρα πολλοι ειμαι σιγουρος. Ειμαι καινουργιος στο φορουμ και επειδη ειμαι και στη δουλεια δεν εχω προλαβει να κανω καλη ερευνα για το θεμα. Μια μερα εκει που ακουγα ραδιο κανω unplug τα hands free και το εικονιδιο παρεμεινε εκει. Μετα απο διαφορα restart, βαλε βγαλε ακουστικα με κοφτη κινηση και καθαρισμα με μπατονετα το πηγα στο τοπικο εγκεκριμενο service xiaomi στη θεσσαλονικη, μηπως και το επιδιορθωσουν η φερουν ανταλλακτικο. Μου ειπαν οτι δεν επιδιορθωνεται και δεν συμφερει το ανταλλακτικο γιατι θα πρεπει να αλλαχθει ολη η πλακετα(!). Εντομεταξυ σε διαφορα βιντεο στο ιντερνετ εχει τη διαδικασια αλλαγης του εξαρτηματος αρα το να βγαλεις ολη την πλακετα το θεωρω ακυρο. Υπαρχει καποιος που εχει αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα και το ελυσε;;;
Ευχαριστω
Με τα ακουστικά συνδεμένα πηγαίνεις Settings --> Additional Settings --> Headphones & Audio Effects --> Δοκιμάζεις διαφορετικά ακουστικά στο κάτω μέρος του μενού και βγάζεις τα ακουστικά. Αν δεν φύγει το σήμα του ακουστικού που φαίνεται στην πάνω μπάρα του xiaomi, ξαναβάζεις τα ακουστικά και επιλέγεις άλλο τύπο ακουστικών και τα βγάζεις.
Το έκανα μια-δυο τρεις και λύθηκε. -
@r3dgarland Φιλε συγγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση. Πριν μπω στο φορουμ αυτο, δοκιμασα ΚΑΙ αυτη τη "λυση". Τελος παντων κριμα για το κινητακι, πλεον το χρησιμοποιω σαν ταμπλετακι για απλη χρηση και αγορασα το xiaomi mi a1 για primary κινητο.
-
Κανένα πρόβλημα.
Μπορεί και να είναι και οι επαφές και η λύση του βίντεο εν τέλει να βγαίνει εμμέσως από το τρίψιμο των επαφών που κάνει το βάλε βγάλε.
Εμένα που και που μου το κάνει και με το βάλε βγάλε στρώνει. Δυστυχώς αρκετά σπαστικό "feature". -
soundabout μια λύση για όποιον του τύχει
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0