[XTRV-8.3.1 & ARΩMA] Beta2 από Global Source.
-
-
Πρώτη προσπάθεια της ARΩMA για το Hennessy και απέτυχε. Πήγε μέχρι το 10% και μετά έβγαλε ότι τελείωσε η εγκατάσταση.
Δεν έκανα επανεκκίνηση, πήγα πίσω μέχρι την αρχή του script και το ξανάτρεξα. Αυτή την φορά η μπάρα της εγκατάστασης ολοκλήρωσε μέχρι το 100% σε λογικό χρόνο. Αυτή την στιγμή είμαι στην επανεκκίνηση και το logo της XTRV ARΩMA και περιμένω να εμφανιστεί η μπάρα.
Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά.
-
Αν εχω καταλαβει σωστα τον οδηγο κατεβαζω τη rom απο androidfilehost
Κραταω πληρες backup με twrp οπως κανω εγω τουλαχιστον καθε φορα
Κανω factory reset μεσα απο το twrp
Και εγκαθιστω απο το install του twrp την νεα rom οπως κανω καθε φορα
Το κινητο το ειχα αγορασει μεταχειρισμενο και ειχε ηδη ξεκλειδωτο bootloader απο τον προηγουμενο χρηστη.
Υπαρχει περιπτωση να μου κλειδωσει ξανα με τη νεα ROM?
Χρειαζεται να μου δωσει ο προηγουμενος κατοχος καποια στοιχεια ή κατ'ευθειαν μπορω να αιτηθω ξανα ξεκλειδωμα με το δικο μου Mi account?
Ευχαριστω πολυ! -
-
Περάστηκε η άρωμα σε gemini χωρίς factory reset για δοκιμή. Έχω την εντύπωση ότι είναι λίγο πιο αργή από η 8.2.1, μπορεί και να συμπεριφέρεται έτσι λόγω της απουσίας του fr. Θα δείξει η συνέχεια. Κανένα πρόβλημα στο πέρασμα ή στη λειτουργία μέχρι στιγμής.
-
Πάντα υπάρχει ένα μικρό έστω ρίσκο για κλείδωμα του Bootloader.
Αν έχεις δηλώσει την συσκευή στο δικό σου Mi-Account ξεκλειδώνεις με τον δικό σου λογαριασμό αρκεί να έχει λάβει άδεια και να είναι ενεργή.
Ο/H dim_dim έγραψε:
Κανω factory reset μεσα απο το twrp
Και εγκαθιστω απο το install του twrp την νεα rom οπως κανω καθε φορα
-
@MIUI_ART
Μετά από 4 ανεπιτυχείς προσπάθειες με την ARΩΜΑ, νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα.
1η προσπάθεια από το 10% πήγε κατευθείαν στο 100% σε κλάσματα του δευτερολέπτου.
2η προσπάθεια ολοκλήρωσε μέχρι το 100% σε λογικό χρόνο. Παρόλα αυτά, στην επανεκκίνηση έμεινε στο logo της ARΩΜΑ για 20 και πλέον λεπτά, χωρίς να εμφανιστεί η μπάρα.
3η προσπάθεια και πάλι με το που ξεκίνησε η εγκατάσταση τελείωσε κιόλας χωρίς να γεμίσει η μπάρα. Μήνυμα λάθους : δεν μπόρεσε να κάνει mount το System.
4η προσπάθεια το ίδιο με την 3η. Αυτή την φορά προσπάθησα να κάνω mount το System χειροκίνητα αλλά δεν γινότανε. Δεν μπορούσα να επιλέξω το check Box.
5η προσπάθεια. Δοκιμή με την XTRV. Αυτή την φορά όλα πήγαν καλά και έγινε η εγκατάσταση. Μόλις Άνοιξε το κινητό και σε λίγο η πρώτη εκτίμηση, αν το θετικό αποτέλεσμα είναι φαινομενικό ή όχι.
Μπράβο παιδιά, (κοιτάξτε λίγο τι παίζει με την ARΩΜΑ).
Να είστε καλά.
-
Παιδια μου τι συμβαίνει και δεν κατεβαίνει?????
Προσπαθώ 2 ώρες αλλά κόβεται συνέχεια....έχω χτυπήσει μπιέλα (μηχανή) από την αγωνία μου.....
" Γεωπόνος”
-
-
-
Είμαι beta tester πλέον και μαρεσει.....ε;
Αρκεί να την έχω να την τεσταρω κιόλας όμως......
" Γεωπόνος”
-
μπραβο!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0