[XTRV-8.3.1 & ARΩMA] Beta2 από Global Source.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Μπήκε σε Nikel με επιτυχία. Όλα δείχνουν οκ. Το μόνο θέμα που έχω είναι με το menu boot όταν κρατάω πατημένο το power up. Ενώ μου εμφανίζει κανονικά το μενού όταν πατάω να μπει σε recovery ανοίγει το κινητό κανονικά. Κάνει απλά reboot. Μόνο με τον κλασικό τρόπο μπαίνει σε recovery (power + volume up). Μικρό το κακό βέβαια. Μπράβο για άλλη μια φορά. Επίσης κάτι που παρατήρησα τώρα το κινητό ενώ ανοίγει με δακτυλικό αποτύπωμα μου ζητάει κ το pin ξεκλειδωματος. Στην προηγούμενη (beta1) δεν υπήρχε αυτό το θέμα. Άνοιγε κανονικά το τηλέφωνο μόνο με δακτυλικό αποτύπωμα.
-
Έγινε λίγο πιο αργό η μου φαίνεται??? επίσης δεν εχω τα θέματα κ το mi τηλεχειριστήριο..
-
Καθαρή εγκαταστήσει σε redmi note 4 mido οταν είναι σε 4g και προσπαθώ να συνδέσω μέσω φορητού σημείου σύνδεσής αλλη συσκευή η αλλη συσκευή γραφεί συνδεδεμένο αλλά χωρίς ιντερνέτ. Σε 3g δείχνει να δουλεύει. Μία επαλήθευση από κάποιον.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μου ήλθε μήνυμα από OTA στο Mi4c (Libra), την κατέβασα με την δεύτερη προσπάθεια και εγκατέστησα την 8.3.1 AROMA κανονικά χωρίς πρόβλημα.
Παρατήρησα όμως ότι :
1. Δεν μου ήλθε mail σαν VIP
2. Δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, που δημοσιεύσατε.
3. ΕΡΩΤΗΜΑ : Η Ρομ που έχω εγκαταστήσει είναι από Global source ή όχι
Πρώτες εντυπώσεις καλές. -
Ο/H Nelias έγραψε:
Μου ήλθε μήνυμα από OTA στο Mi4c (Libra), την κατέβασα με την δεύτερη προσπάθεια και εγκατέστησα την 8.3.1 AROMA κανονικά χωρίς πρόβλημα.
Παρατήρησα όμως ότι :
1. Δεν μου ήλθε mail σαν VIP
2. Δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, που δημοσιεύσατε.
3. ΕΡΩΤΗΜΑ : Η Ρομ που έχω εγκαταστήσει είναι από Global source ή όχι
Πρώτες εντυπώσεις καλές.
-
Επειδή έβαλα σε redmi note 3 pro την 8.3.1 και δεν δουλεύει το playstore. Μπορεί κάποιος να μου πει ποια να βάλω χωρίς προβλήματα;;
-
Ο/H bnastoul έγραψε:
@Nelias στο αρχικό post : Οι παραπάνω ROM δεν είναι επίσημη διανομή, και δεν θα υπάρξουν VIP Mails μέχρι να ολοκληρωθεί το Debugging.
Δεν κατεβαίνει παίδες με τίποτα.Εχει σταματήσει πόσες φορές.Θα δοκιμάσω αργότερα πάλι.Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64 -
Αποφάσισα σήμερα το πρωί να κάνω καθαρή εγκατάσταση στο Mi Max 2 και μέχρι στιγμής έχω 4/4 αποτυχημένες προσπάθειες καθώς σταματάει η εγκατάσταση της Aroma και κάνει reboot μόνο του.
Βέβαια φαίνεται να βάζει τη Rom κανονικά αλλά σίγουρα κάτι πάει στραβά.
Να σημειωθεί ότι πάντα επιλέγω custom installation. -
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0