Ειναι beta2 με ότι αυτό συνεπάγεται. Αν θέλεις τη περνάς και μας λες τις εντυπώσεις σου. Αλλιώς στην σταθερή ή σε κάποια που ξέρεις ότι λειτουργεί ικανοποιητικά στη συσκευή σου.
[XTRV-8.3.1 & ARΩMA] Beta2 από Global Source.
-
-
Ο/H chrisbil έγραψε:
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Καλημέρα
αφότου ξανανέβηκε διορθωμένη η ρομ για hennessy, δοκίμασα την arωma installer και όλα κύλησαν κατ' ευχήν .
Κολλησε στις 3 τελίτσες για 18 λεπτά και καρδιοκτύπησα να πω την αλήθεια. Την έβαλα με καθαρή εγκατάσταση.
Δεν μου δουλεύει καθόλου η μαμά browser, στο play store σε όποια εφαρμογή πατήσω το 'περισσότερα' μου κάνει force closure ενώ στο viber που διάβασα ότι δεν καλοδουλεύει σε άλλα παιδιά σε εμένα κανει κλήσεις και βιντεοκλήση. Wifi & data δουλεύουν άψογα. Η διαχείρηση ραμ δείχνει εξίσου καλή με την προηγούμενη βετα. Για μπαταρία δεν έχω ακόμα άποψη διότι ξόδεύτηκε αρκετή με την εγκατάσταση στην ρομ κι εγκατάσταση εφαρμογών και δοκιμές από το play store -
-
Εγω παντως ψιλομπερδευτηκα ,σε Redmi Pro Omega εχω την 8.2.1 περασμενη!
Την 8.2.8 pre beta δεν την βρισκω στα αρχεια μου αφου ειμαι σιγουρος οτι κατεβαζω καθε φορα την αναβαθμιση!
Μου ηρθε παντως η ΟΤΑ 8.3.1 1,4 GB.
Κατεβαζω την ΟΤΑ?
Κανω FR (Φτου Σκουλικομυρμηγκοτρυπα !!!!!!!!!)
Κατεβαζω απο αλλο λινκ?
Περναω την 8.2.8 ?? Νομιζω οτι την περασα , γιατι δεν φαινεται??
Αμα δουλευεις νονστοπ καις φλαντζα! -
-
καλημερα παιδια.περασα την 8.3.1 σε redmi note 3 pro και ειχε καποια προβληματα και ειπα να γυρισω παλι στη 8.2.1.την περασε κανονικα αλλα εχει κολησει στο logo ths arwma.τι να κανω ρε παιδια για να ανοιξει???????
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Περάστηκε η άρωμα σε gemini χωρίς factory reset για δοκιμή. Έχω την εντύπωση ότι είναι λίγο πιο αργή από η 8.2.1, μπορεί και να συμπεριφέρεται έτσι λόγω της απουσίας του fr. Θα δείξει η συνέχεια. Κανένα πρόβλημα στο πέρασμα ή στη λειτουργία μέχρι στιγμής.
λοιπον σήμερα περάστηκε η άρωμα από ΟΤΑ και νομίζω ότι είναι μια διαφορετική rom αυτή που πέρασα σε σχέση με τη χθεσινή... Τι έγινε ρε παιδιά; Άλλη είναι;;; @Bodai @gkalen @MIUI_ART;;;
Κανένα πρόβλημα σε gemini, όλα λειτουργούν όπως πρέπει και η απόκριση του τηλέφωνο επίσης γρήγορη, όπως με την 8.2.1.
Αν δω κάτι θα ενημερώσω. -
-
Πέρασε κάποιος την 8.3.1 τελικά σε Hermes; Όπως είπα και χθες αν και η διαδικασία εγκατάστασης ολοκληρώνεται κανονικά η ROM δεν εγκαθίσταται.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0