[XTRV-8.3.1 & ARΩMA] Beta2 από Global Source.
-
-
-
-
Ο/H JohnHD έγραψε:
Εχω το Redmi 4X ποια θα πάρει; Την android 7.0 η 6.0; Τώρα στην miui 9 έχω την 7.1.2
Εσενα θα σε πάμε πισω????Βαλε την ρομ που σου αρέσει χωρίς να το σκέφτεσαι.... -
Ο/H file015 έγραψε:
Instalisao sam RN2 sa 8.2.1 na 8.3.1 , momci savršeno , hvala puno. Pretpostavljam da će biti još novih
-
.Εχω το Redmi 4X ποια θα πάρει; Την android 7.0 η 6.0; Τώρα στην miui 9 έχω την 7.1.2
Ο/H manousakas έγραψε:
Ο/H JohnHD έγραψε:
-
Τελικά μόνο σε μένα έκατσε τόσο χαλια
Το τηλέφωνο έκλεινε κάθε 10 λεπτά
Αναγκάστηκα να την βγάλω -
Μετά την 8.2.1δοκίμασα όλες τις rom που βγήκαν για το xiaomi redmi note 4x mido,η 8.2.8 και η 8.3.1 pre beta η μπαταρία τελείωνε στο αψε σβήσε!όσο για την aroma 8.3.1 που ήρθε οta ειδοποίηση έχει πολλές περικοπές από την xiaomi στα θέματα αλλά και στην επιλογή ήχων,δεν μπορείς να αλλάξεις ήχο κρασαρει!Σκοπός είναι να έχουμε δυνατότητα παραμετροποίησης αλλιώς γιατί να ξεκλειδωσουμε το κινητό?Εγώ με βαριά την καρδιά γύρισα στην aroma 8.2.1και θα περιμένω μέχρι να σταματήσουν οι περιορισμοί!
-
Λοιπόν σε nikel από aroma 8.2.1 με factory reset προσπάθησα 3 φορές για την 8.3.1 και άρωμα και xtrv αλλά κόλλαγε στην αρχική με τις 3 τελείες χωρίς να προχωράει πάνω από 20 λεπτά οπότε έριξα το buckup από twrp και φλασαρα την 8.3.1 χωρίς fr προχώρησε και μέχρι στιγμής όλα καλά.
-
-
Σε nikel Aπο 8.2.1 σε 8.3.1 μέσο ΟΤΑ Updater , χωρίς factory reset Όλα πήγαν καλα, η αυτονομία ειναι περισσότερη, το πρόβλημα που παρατηρήθηκε είναι ότι πηγαίνοντας να αλλάξεις ήχο κλήσης, μηνυμάτων κ.λ.π, σε παραπέμπει στα θέματα. Οι εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί εκτός του Google play Store οπως showbox η YouTube downloader λειτουργούν κανονικά.
-
@gkalen
Καλημέρα σε όλους... Τελικά έβαλα την Arωma 8.2.8.beta κάνοντας fr....
Να πω οτι το kenzo δουλεύει πολυ σούπερ.Μπαταρια, διαχείριση ραμ κτλ.
Το μοναδικο προβλημα που εχω ειναι οτι το τηλ. δεν κλεινει...
Οτι και να επιλεξω πατωντας το power αυτο κανει reboot.Και κρατωντας το πατημένο παλι reboot κανει.
Για να το κλείσω παταω reboot to recovery μεσα απο την εφαρμογή της αναβάθμισης,με βαζει στο twrp,και μετα απο εκει reboot και power off.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0