[XTRV-8.3.1 & ARΩMA] Beta2 από Global Source.
-
-
-
@darkshadowman
Στο επόμενο update θα έχουμε αρκετές διορθώσεις στις global beta και στην xtrv και στην aroma ..
To adaway το διαβάζω παντού , δε ξέρω τι ακριβώς παίζει γιατί δεν χρησιμοποιω, νομίζω λειτουργεί με το τελευταίο magisk .. -
-
-
Ο/H bzanios έγραψε:
@MIUI_ART
Μετά από 4 ανεπιτυχείς προσπάθειες με την ARΩΜΑ, νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα.
1η προσπάθεια από το 10% πήγε κατευθείαν στο 100% σε κλάσματα του δευτερολέπτου.
2η προσπάθεια ολοκλήρωσε μέχρι το 100% σε λογικό χρόνο. Παρόλα αυτά, στην επανεκκίνηση έμεινε στο logo της ARΩΜΑ για 20 και πλέον λεπτά, χωρίς να εμφανιστεί η μπάρα.
3η προσπάθεια και πάλι με το που ξεκίνησε η εγκατάσταση τελείωσε κιόλας χωρίς να γεμίσει η μπάρα. Μήνυμα λάθους : δεν μπόρεσε να κάνει mount το System.
4η προσπάθεια το ίδιο με την 3η. Αυτή την φορά προσπάθησα να κάνω mount το System χειροκίνητα αλλά δεν γινότανε. Δεν μπορούσα να επιλέξω το check Box.
5η προσπάθεια. Δοκιμή με την XTRV. Αυτή την φορά όλα πήγαν καλά και έγινε η εγκατάσταση. Μόλις Άνοιξε το κινητό και σε λίγο η πρώτη εκτίμηση, αν το θετικό αποτέλεσμα είναι φαινομενικό ή όχι.
Μπράβο παιδιά, (κοιτάξτε λίγο τι παίζει με την ARΩΜΑ).
Να είστε καλά.
-
-
-
εδω είναι η beta2 από global source. Η άρωμα, xtrv είναι εδώ
[XTRV-8.3.1 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 03/03/18 19:02) -
-
Γειά σε ολους να αναφέρω την δική μου εμπειρία σε nikel
Είχα την xtrv beta 8.3.1 αν και διάβασα οτι πρέπει να κάνω FR επειδή εχω πάρα πολλά πράγματα είπα να δοκιμάσω να την περάσω από πάνω μόνο με Wipe Caches.( Είχα πάρει πρίν πλήρες Backup μέσω Twrp ).
Πέρασα την rom με Twrp, εκανα επανεκίνηση παρατήρησα οτι ελειπε το Titanium Backup, Busybox, MI Remote. Θέματα.
Eκανα reboot πέρασα Magisk και xposed, το MI remote το πέρασα από Playstore και δουλεύει κανονικά, το ιδιο και με το busybox, μόνο το titanium δεν μπορούσα να το κάνω εγκατάσταση, μου εβγαζε error -504.
H εφαρμογή pro (αγορασμένο) που είχα υπήρχε κανονικά.
Πήγα με root explorer στο /data/data/ καί σβήνω τον φάκελλο com.keramidas.TitaniumBackup
H εγκατασταση εγινε κανονικά.
Πρός το παρόν δεν βλέπω κανένα πρόβλημα την εχω περάσει 2 ημέρες.
Οτι παρατηρήσω θα το αναφέρω, βέβαια δεν είμαι ο ιδανικός tester λόγω οτι δεν εκανα FR... -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0