Ναι θα έχουμε μόλις ολοκληρώσουμε όλες τις απαραίτητες διορθώσεις που πρέπει να γίνουνΟ/H Boubikos έγραψε:
Stable από Global Source θα έχουμε;

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΝαι θα έχουμε μόλις ολοκληρώσουμε όλες τις απαραίτητες διορθώσεις που πρέπει να γίνουνΟ/H Boubikos έγραψε:
Stable από Global Source θα έχουμε;
Τα automated tasks λες. Απ' ότι θυμάμαι τα είχαν βγάλει εντελώς από το MIUI 9, τα επανέφεραν κάποια στιγμή το Νοέμβριο στις κινέζικες ROM αλλά με τις Global δεν ξέρω τι γίνεται, υπάρχει περίπτωση δυστυχώς να μην τα έχουν επαναφέρει εκεί.Ο/H leotzian έγραψε:
Παιδιά γειά την εχω βάλει την rom 3-4 ημέρες σε nikel από 8.3.1 beta απο eu σε αυτήν εδώ και εχω 2 προβλήματα.
Οταν πηγαίνω να διαλέξω Περιοχή το πατώ κάνει να πάει αριστερά και ξαναεπιστρέφει πίσω, αυτό δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα απλώς το αναφέρω, το κυριότερο ομως που με ενδιαφέρει, στο menu μπαταρία είχε μιά επιλογή για να μπορώ οτι ωρες θέλω να απενεργοποιησω πχ το wifi η τα data η να το βάλω σε πτήση αυτό εχει εξαφανιστεί.
Τό μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ενεργοποιήσω το τηλέφωνο η να το απενεργοποιήσω όποια ωρα θέλω.
Υπάρχει αυτή η επιλογή η εγώ δεν την βρίσκω? Εψαξα παντού και δεν μου την εμφανίζει.
Κατά τα αλλά πρός το παρον μιά χαρά πάει με magisk και xposed.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.