Redmi 5 Plus με Global Stable - Εγκατάσταση XTRV
-
-
Ο/H apsogos4ever έγραψε:
παιδιά καλησπέρα μολις πηρα το αυτό το κινητο.Παρακαλω πειτε μου πως μπορω να προχωρησω σε xiaomi gr rom.
2. Το κουτί απ'εξω έχει κινέζικα ή αγγλικά? -
απο Ελλαδα megastore Ελλαδα . Ειναι κινεζικο φανταζομαι.Δειτε φωτο @vprasinos
=============== Μαρ 2nd 2018, 7:26pm ===============
παιδια στα αγγλικα ειναι μεσα η οδηγιες κτλ και ο φορτιστης ειναι ευρωπαικος επισης στα αγγλικα...περιεργο.Με το Global rom Μου εκανε update σε 9.1.6.0 αλλα ακομα και με το vpn δεν ξεκλειδωνει ο bootloader .Μου λεει οτι η συσκευη δεν ειναι bound κτλ
ξεκλειδωνει τελικα με global stable? η οχι ? χωρις φυσικα να ανοιξω το τηλεφωνο.Αν οχι μπορω να περασω china developer για να ξεκλειδωσω τον bootloader ; -
-
Ο/H apsogos4ever έγραψε:
απο Ελλαδα megastore Ελλαδα . Ειναι κινεζικο φανταζομαι.Δειτε φωτο @vprasinos
=============== Μαρ 2nd 2018, 7:26pm ===============
παιδια στα αγγλικα ειναι μεσα η οδηγιες κτλ και ο φορτιστης ειναι ευρωπαικος επισης στα αγγλικα...περιεργο.Με το Global rom Μου εκανε update σε 9.1.6.0 αλλα ακομα και με το vpn δεν ξεκλειδωνει ο bootloader .Μου λεει οτι η συσκευη δεν ειναι bound κτλ
ξεκλειδωνει τελικα με global stable? η οχι ? χωρις φυσικα να ανοιξω το τηλεφωνο.Αν οχι μπορω να περασω china developer για να ξεκλειδωσω τον bootloader ;
προφανώς και είναι η global έκδοση που έχεις -
@apsogos4ever Τον τελευταίο καιρό έχω κάνει αρκετά flash σε 5a με κλειδωμένο bootloader και το πέτυχα αυτό με το ----> Κάντε flash με το Mi Pc Suite Chinese ακόμα και με κλειδωμένο bootloader (recovery) το περίεργο είναι ότι τα διαβάζει σε recovery και όχι σε fastboot, αν θέλεις δοκιμάζουμε αύριο το απόγευμα γιατί σήμερα δεν μπορώ με τίποτα,κατέβασε recovery rom από εδώ βρες ποια είναι ---->rom ας ελπίσουμε να πιάσει το τρικ να σωθεί ο κόσμος, στείλε προσωπικό μήνυμα να κανονίσουμε την ώρα και να ευχόμαστε να έχουμε καλά αποτελέσματα ώστε να ανεβάσουμε οδηγίες για τα μέλη εδώ
-
-
Πάντου στο internet και σε όλα τα νήματα εδω με κατόχους global με Β20 δεν μπορεί να γίνει bound το κινητό με μύνημα 86006 στο unlocking. Αρχίζω και υποπτεύομαι ότι κάτι συμβαίνει γενικότερα με τα MEG7. Είναι όλοι με το πρόβλημα σε αναμονή για το global developer.
Αν πετύχει ο δερβένης θα σώσει πολύ κόσμο
Ευτυχής (και τυχερός) κάτοχος ΜΕΤ7 στις 159 ώρες... -
Αρα δεν υπαρχει ασφαλης τροπος να γινει η δουλεια απο οτι καταλαβαινω!
-
Ο/H apsogos4ever έγραψε:
-
Ο/H apsogos4ever έγραψε:
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0