Καλησπέρα σε όλους...Σήμερα παρέλαβα το redmi 5 plus.. Δυστυχώς ήρθε με miui 9 2.0.2 .. Έκανα bind την συσκευή στο mi account (έχω και ένα redmi 4a) και ξεκίνησα να ξεκλειδώσω τον bootloader..Μου βγάζει μύνημα ότι πρέπει να περιμένω 360 ώρες...Μόλις το ξεκλειδώσω, τι διαδικασία ακολουθώ για να περάσω την official global??
Redmi 5 plus fake rom
-
-
Αφού ξεκλειδώσεις, ακολουθείς αυτόν τον οδηγό με την τελευταία fastboot rom ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
-
Ευχαριστώ για την απάντηση σου... Δηλαδή δεν είναι το κατι δύσκολο αφού καταφερα να πάρω έγκριση για ξεκλείδωμα bootloader, γιατί διάβασα ότι με αυτή την ρομ πολλοί δεν μπορούσαν να ξεκλειδώσουν.. Απλά τώρα κάνω υπομονή και μετα ένα flashαρισμα και ξεμπερδεψα
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ανάλογα με τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις θα σου προτείνουμε ανάλογα βήματα ώστε να τα ξεπεράσεις.
-
ευτυχώς που είναι μόνο αυτό...Αναμονή λοιπόν και υπομονή
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αν βοηθάει κάποιον μέσω vpn (monkeyfanfan app) έβαλα πόλη Σανγκάη και μετά έκανα bind την συσκευή ... Πιο πριν μου έβγαζε error 10008.. Ελπίζω να είναι χρήσιμο
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
=============== Μαρ 6th 2018, 10:44am ===============
Καλημέρα..Σήμερα κοίταξα λίγο το κουτί του κινητού και είναι το MEE7, δηλαδή είναι το κινέζικο μοντέλο.. θα υπάρχει κανένα πρόβλημα αν περάσω την global με fastboot όταν ξεκλειδώσω??Επίσης είδα ότι άλλος χρήστης (miui global forum) μόλις ξεκλείδωσε πέρασε την official global με το updater app χωρίς να brickaρει.. Ισχύει κάτι τέτοιο?? Και αν ναι δλδ όλα τα προβλήματα δημιουργούνται από τον κλειδωμένο bootloader..Σωστά?? -
Ο/H Panagiotis Chouliaras έγραψε:
θα υπάρχει κανένα πρόβλημα αν περάσω την global με fastboot όταν ξεκλειδώσω??Επίσης είδα ότι άλλος χρήστης (miui global forum) μόλις ξεκλείδωσε πέρασε την official global με το updater app χωρίς να brickaρει.. Ισχύει κάτι τέτοιο??
Αν γίνει.. ότι και να κάνεις δεν θα έχεις θέμα αρκει να το κάνεις με το σωστό τρόπο.,
Ξεκλείδωσε και βλέπουμε λοιπόν.. -
-
Επιτέλους ξεκλείδωσα..
-
Επιτέλους ξεκλείδωσα..
-
Ο/H billphone έγραψε:
Επιτέλους ξεκλείδωσα..
-
Μοιραστείτε