Redmi 5 plus fake rom
-
-
@Panagiotis Chouliaras
Η άρωμα έχει δυνατότητα παραμετροποίησης αρχικά.
Δες εδώ
[XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.
Για twrp από εδώ με τον δεύτερο τρόπο που παρουσιάζεται
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
Για την εγκατάσταση δες εδώ
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi -
καλημερα και απο εμενα παρελαβα και εγω το redmi 5 plus κινεζικο , δεν με ενδιεφερε η Β20 μπαντα αλλα φοβομουν τι rom θα εχει.Ξεκινησα να διαβαζω τις οδηγιες του @derveni για testpoint αλλα τελικα μου ηρθε με ανοιχτο bootloader και oficial global rom
-
@Stefanos Vafeas Αδερφέ κάνε όμως mi Account και αίτηση για ξεκλείδωμα και γνώμη μου να γίνει flash και κλείδωμα ώστε να ξεκλειδώσεις με την δική σου αίτηση για παν ενδεχόμενο, δεν γνωρίζουμε αν είναι official ξεκλείδωμα, παράκληση ανέβασε να δούμε σε φωτογραφία την rom
-
-
Είναι official rom αλλα παρόλο αυτό πρέπει να κάνεις αίτηση και στο καπάκι ξεκλείδωμα προς αποφυγή σε κάποια αναβάθμιση brick
-
Inspector ακολουθω τη συμβουλη σου ξεκινω κλειδωμα και ξεκλειδωμα με δικο μου mi acount.Ευχαριστω για την συμβουλη και την γρηγορη απαντηση.
-
Ο/H Stefanos Vafeas έγραψε:
Inspector ακολουθω τη συμβουλη σου ξεκινω κλειδωμα και ξεκλειδωμα με δικο μου mi acount.Ευχαριστω για την συμβουλη και την γρηγορη απαντηση.
-
Πάλι καλά τυχερός είσαι που δεν είχε κάποια unofficial Rom (πειραγμένη) και μόλις θα έκανες update θα έπαιρνες ένα τούβλο (brick).
Redmi n3pro -
-
Καλημερα και με συγχωρείτε για το hijack.
Επειδη περιμένω το πρώτο μου xiaomi ( redmi 5 plus) την Δευτέρα έχω αρχίσει και διαβάζω το φόρουμ για να μάθω μερικά πραγματακια.
Το αγόρασα από ελληνικό κατάστημα αλλά όχι εισαγωγής infoquest. Παρόλα αυτά θα είναι global έκδοση. Απο την παραπάνω κουβέντα καταλαβαίνω ότι το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να δω τι rom φοράει και στη συνέχεια να δω αν είναι ξεκλειδωτος ο bootloader. Αν εχει global official rom και κλειδωμένο bootloader είμαι οκ σωστά;
Και αν είναι ξεκλειδωτος ο bootloader κάνω τη διαδικασία με το δικό μου mi account? -
Ναι, ανέβασε screenshot από το about phone να σε βοηθήσουμε και βάλε οδηγούς κτλ για να είσαι έτοιμος για ξεκλείδωμα.
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Δοκιμάζεις έτσι και αν δεν κάτσει έτσι:
Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-