καλησπέρα. Ποιον οδηγό ακολουθούμε για περάσουμε την recovery στο κινητό; Ενδιαφέρομαι να του περάσω το magisk.
φλασάρισμα την twrp στο mido
-
-
Καλησπέρα. Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις =>Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια rom έχεις
-
Θέλω να το κάνω root και είδα για το magicsk. Προτείνετε κάτι άλλο; Επίσης έκανα την διαδικασία για ξεκλείδωμα του bootloader με το mi unlock και μου έβγαλε no need to unlock, phone already unlocked. Τρέχοντας την εντολή σε adb: fastboot oem device-info μου βγάζει failed (command write failed, too many links)
καμιά ιδέα; Μην καταντήσω με bricked κινητό -
-
Ο/H gritz έγραψε:
no need to unlock, phone already unlocked
-
ναι με το account μου κανονικά έκανα την αίτηση να το ξεκλειδώσω όπου και έλεγε αναμονή 72 ώρες. Μετά τις 72 ώρες και με το που ξαναέκανα την διαδικασία κατά το 90κάτι τοις εκατό μου λέει σφάλμα, η συσκευή είναι ήδη ξεκλείδωτη, δεν χρειάζεται να την ξεκλειδώσετε. Και κουμπάκι από κάτω try again που πετάει το ίδιο μήνυμα. Δοκιμάζω με adb να δω αν όντως είναι unlocked ο bootloader αλλά μου βγάζει command write failed, too many links
-
-
μου βγάζει failed (command write failed, too many links)
-
ανέβασε εδώ ένα print screen από το παράθυρο cmd με τις εντολές που δίνεις καθώς και από τον φάκελο του adb με τα αρχεία που έχει μέσα + να φαίνεται η διαδρομή του φακέλου στην γραμμή του τίτλου
-
Ο/H gritz έγραψε:
μου βγάζει failed (command write failed, too many links)
-
update. Δεν έχω αλλάξει τίποτα, ξαναδοκίμασα την ίδια διαδικασία και όλα πήγαν ρολόι. Δηλαδή έδωσα την εντολή για να δω αν έχει τελικά ξεκλείδωτο bootloader που τελικά ήταν κλειδωμένος.
Τρέχω το mi unclock και το ξεκλειδώνει επιτυχώς αυτή την φορά.
και σαν αρχεία adb έχω τα εξής:
δεν ξέρω τι έπαθε. μάλλον με λυπήθηκε. -
κ άλλο update. Αφού φλάσαρα και την twrp, δεν έκανα read only το system όταν μου το πρότεινε στην αρχή και μπήκα στο μενού του. Μετά θυμήθηκα ότι δεν είχα supersu να φλασάρω οπότε έκανα reboot system. Έπειτα το κινητό δεν ανοίγει (εδώ και μια ώρα το κιν έχει κολλήσει στο mi.com στην αρχή στο bootάρισμα με μια σημείωση unlocked κάτω στην οθόνη). Πατημένο το power κάνει επανεκκίνηση εκτός και αν πατήσω το vol- και μπει σε fastboot. Πριν μου πείτε να φλασάρω νέα ρομ, σώζεται κάπως;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0