Διαφήμιση

[XTRV-8.3.8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 09/03/18 20:55)​

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • Mido εδώ ζητάει βοήθεια!
      Την περάσαμε με το γνωστό fr, όλα έδειχναν καλά, εκτός από τα γνωστά,δεν υπάρχει face unlock,η διάταξη στις ειδοποιήσεις δεν αλλάζει, έβαλα ακουστικά και αφού τα έβγαλα έχει μείνει κολλημένο το εικονίδιο επάνω και ο ήχος έχει πάει βόλτα!Δεν βγαίνει από το ηχείο,αν μπουν ακουστικά, όλα καλά!
      Το πήρα από την αρχή και έκανα και άλλη μια φορά την εγκατάσταση.Το εικονίδιο παραμένει και το προβλήματα το ίδιο.
      Ξανά λοιπόν fr και πήγα στην 8.2.1 αλλά και εκεί τα ίδια...Του έκανα και μια τελευταία και πέρασα αυτήν εδώ και δεν έχει αλλάξει τίποτα!!!
      Τι μου συμβαίνει γιατρέ μου?
    • @whoknowsss , Έχουν κολλήσει οι επαφές μέσα στην υποδοχή των ακουστικών ή έχει μπει κάποιο σκουπιδάκι, προσπάθησε να τις βγάλεις λίγο πιο έξω.

@miltosdelis , το android δείχνει να έχει την μεγαλύτερη κατανάλωση...μήπως έχει κολλήσει κάποιο update ή κάποιος συγχρονισμός ή απλά κάνει συγχρονισμό δεδομένων ?
    • Διαφήμιση
    • @NasDriver ο συγχρονισμός δεδομένων είναι ενεργός αλλά δεν φαίνεται να κάνει συγχρονισμό κάτι από update δεν θα ξεκολλούσε με το restart της συσκευής δεν ξέρω τι να πω
      Στάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου
    • Είναι και το mi account που κάνει συγχρονισμό, δοκίμασε και έναν καθαρισμό cache + dalvik cache από το twrp...
    • @NasDriver κάλος θα το κάνω αφού φορτίσει η συσκευή τώρα είναι στην φόρτιση και θα ενημερώσω με νέα φωτογραφία ευχαριστώ για τον χρόνο σου

Επεξεργασία 1η
      @NasDriver καμία απολύτως φανερή διάφορα και μετά από wipe dalvik + cache
      Στάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου
    • Διαφήμιση
    • Γειά σε ολους να πώ και εγώ τα δικά μου για το Nikel, καί τίς xtrv που πάντα περνώ ( Οχι Aroma ), σε ολες εχω root και xposed είχα κάποιες επανεκινήσεις αραιά ειδικά κατά την διάρκεια των κλήσεων.
      Παλιά είχα SuperSu στίς 4 τελευταίες Rom είχα περάσει magisk, πέρασα αρχικά την 8.3.1 beta από global πάνω στην 8.3.1 από eu με το magisk γιά root και xposed, το magisk manager 3-4 φορες είχε force close, καί το κινητό πολύ περισσότερες επανεκινήσεις, και γενικά ολες οι rom μέχρι τώρα οχι και τόσο καλά από μπαταρία ( εχω 2 sim μία για κλήσεις καi μία για data ).
      Διάβασα εδώ για το magisk και global source roms για τα προβλήματα και εκανα τα εξείς:
      Εκανα FR πέρασα την rom 8.3.8 που μου ηρθε στο email εκανα reboot μου ζήτησε κωδικό Mi, ( δεν είχα πρόβλημα εγω με το πληκτρολόγιο που διάβασα εδώ από κάποιους ) εβαλα superSu μετά xposed επανέφερα πάνω από 230 εφαρμογές ΧΡΗΣΤΗ με τα δεδομένα τους με το Titanium.
      Reboots κανένα 2 μέρες τώρα μπαταρία τουλάχιστον 30% καλύτερη πολύ καλή σταθερή μπράβο στα παιδιά.
      Τό μόνο που λείπει είναι το Προγραμματισμένες Εργασίες, εβαλα το Tasker οπως ανέφερε ο @BanditGR ,τα θέματα λείπουν για τον γνωστό λόγο ΑΛΛΑ δεν μπορώ να αλλάξω region μόλις το πατήσω κάνει αριστερά να γυρίσει αλλά επιστέφει πίσω και στο γραμμή κατάστασης ( quick settings ) είναι 4 στην σειρά τα εικονίδια αντί για 5 αλλά no problem, ακόμα καί οι κλήσεις SIP δουλέυουν μιά χαρά.( εχω Omnivoice πάροχο ).
      Πολύ καλή προσπάθεια μόνο για αυτό το Forum και τα παιδιά αξίζει κανείς να πάρει Xiaomi συσκευή.
    • σε gemini μετά από 3 μέρες χρήσης της αρομα όλα μια χαρά. Μετά από fr και μετάβαση από 8.3.1 με glbal sources.
      Είναι root με supersu και adaway δουλευουν μια χαρά.
      Αν εξαιρέσεις τα προαναφερθέντα βέβαια face unlock, assistant, grids,themes και region.
      H μπαταρια πολυ καλυτερη και η αποκριση πιο καλη.
      Μπράβο στα παιδιά για άλλη μια φορά
    • Παιδιά ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.
      Σε ότι αφορά τις νέες ROM με Global Source είναι σε μεταβατικό - δοκιμαστικό στάδιο και σε κάθε Update θα προσθέτουμε - διορθώνουμε πράγματα που επισημαίνετε.
      Θα χρειαστεί λιγάκι χρόνος, αλλά είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα έχουμε εξαιρετικές ROM που θα αναβαθμίζουν τις συσκευές σας, χωρίς τα προβλήματα που υπήρχαν μέχρι τώρα.

Λιγάκι υπομονή και όλα θα φτιάξουν.
      Μην ξεχνάτε πως είναι πάρα πολλές οι συσκευές και απίστευτα μεγάλος φόρτος εργασίας, αλλά αξίζει ο κόπος.. :thumbsup:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H leotzian έγραψε:

Γειά σε ολους να πώ και εγώ τα δικά μου για το Nikel, καί τίς xtrv που πάντα περνώ ( Οχι Aroma ), σε ολες εχω root και xposed είχα κάποιες επανεκινήσεις αραιά ειδικά κατά την διάρκεια των κλήσεων.
      Παλιά είχα SuperSu στίς 4 τελευταίες Rom είχα περάσει magisk, πέρασα αρχικά την 8.3.1 beta από global πάνω στην 8.3.1 από eu με το magisk γιά root και xposed, το magisk manager 3-4 φορες είχε force close, καί το κινητό πολύ περισσότερες επανεκινήσεις, και γενικά ολες οι rom μέχρι τώρα οχι και τόσο καλά από μπαταρία ( εχω 2 sim μία για κλήσεις καi μία για data ).
      Διάβασα εδώ για το magisk και global source roms για τα προβλήματα και εκανα τα εξείς:
      Εκανα FR πέρασα την rom 8.3.8 που μου ηρθε στο email εκανα reboot μου ζήτησε κωδικό Mi, ( δεν είχα πρόβλημα εγω με το πληκτρολόγιο που διάβασα εδώ από κάποιους ) εβαλα superSu μετά xposed επανέφερα πάνω από 230 εφαρμογές ΧΡΗΣΤΗ με τα δεδομένα τους με το Titanium.
      Reboots κανένα 2 μέρες τώρα μπαταρία τουλάχιστον 30% καλύτερη πολύ καλή σταθερή μπράβο στα παιδιά.
      Τό μόνο που λείπει είναι το Προγραμματισμένες Εργασίες, εβαλα το Tasker οπως ανέφερε ο @BanditGR ,τα θέματα λείπουν για τον γνωστό λόγο ΑΛΛΑ δεν μπορώ να αλλάξω region μόλις το πατήσω κάνει αριστερά να γυρίσει αλλά επιστέφει πίσω και στο γραμμή κατάστασης ( quick settings ) είναι 4 στην σειρά τα εικονίδια αντί για 5 αλλά no problem, ακόμα καί οι κλήσεις SIP δουλέυουν μιά χαρά.( εχω Omnivoice πάροχο ).
      Πολύ καλή προσπάθεια μόνο για αυτό το Forum και τα παιδιά αξίζει κανείς να πάρει Xiaomi συσκευή.
      Σατανά ! Λύθηκαν τα προβλήματα και μια χαρά σου έπαιξε και το Titanium. Τα θέματα θα τα επαναφέρει σύντομα η μαμά Xiaomi. Το θέμα με το region θα λυθεί κατά πάσα πιθανότητα αυτή την Παρασκευή.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Παιδιά ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.
      Σε ότι αφορά τις νέες ROM με Global Source είναι σε μεταβατικό - δοκιμαστικό στάδιο και σε κάθε Update θα προσθέτουμε - διορθώνουμε πράγματα που επισημαίνετε.
      Θα χρειαστεί λιγάκι χρόνος, αλλά είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα έχουμε εξαιρετικές ROM που θα αναβαθμίζουν τις συσκευές σας, χωρίς τα προβλήματα που υπήρχαν μέχρι τώρα.

Λιγάκι υπομονή και όλα θα φτιάξουν.
      Μην ξεχνάτε πως είναι πάρα πολλές οι συσκευές και απίστευτα μεγάλος φόρτος εργασίας, αλλά αξίζει ο κόπος.. :thumbsup:
      Εμείς που θα έχουμε rom από κινέζικο source (π.χ. redmi pro), θα τις έχουμε όταν ολοκληρώσετε τις global φαντάζομαι...