[XTRV-8.3.8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 09/03/18 20:55)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Εντάξει η τελευταία rom με έχει ξεσκίσει. Το κινητό κάνει επανεκκινήσεις και πολύ συχνά κολάει, οπότε πάλι θέλει reset... Πίκρα....ούτε να το στήσω δε μπορώ....
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
Μπορούμε να κάνουμε backup τις εφαρμογές μόνο και όχι τις ρυθμισεις η ούτε τις εφαρμογές παιδιά;. Έχω πολλές εφαρμογές εγώ τουλάχιστον.
-
-
Ο/H soctap έγραψε:
Μπορούμε να κάνουμε backup τις εφαρμογές μόνο και όχι τις ρυθμισεις η ούτε τις εφαρμογές παιδιά;. Έχω πολλές εφαρμογές εγώ τουλάχιστον.
Για τις MIUI εφαρμογές μπορείς να κάνεις backup στο mi account σου. -
Σε RedMi Note 3 (Hennessy) έγινε εγκατάσταση με factory reset,μου ζητάει κωδικό για ενεργοποίηση αλλά δεν με αφηνει να ενοθω με ιντερνετ
-
Ο/H apo.stam έγραψε:
Ο/H ktsiaras έγραψε:
Ο/H keap έγραψε:
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους,σε mi6 μέχρι στιγμής η εγκατάσταση της νέας ρομ και η λειτουργία της συσκευής είναι ομαλή!!!!
-
Ο/H georgestro έγραψε:
Σε RedMi Note 3 (Hennessy) έγινε εγκατάσταση με factory reset,μου ζητάει κωδικό για ενεργοποίηση αλλά δεν με αφηνει να ενοθω με ιντερνετ
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
@georgestro
Πήγαινε στην ενεργοποίηση όπου σου βγάζει πληκτρολόγιο πληκτρολόγησε τον κωδικό wifi κάνε επιλογή και αποκοπή και πήγαινε μετά στην σύνδεση στο Ίντερνετ και κάνε επικόλληση. -
-
Ευχαριστω για την απαντηση,αλλα δεν μου ανηγει το πλαισιο για να βαλω τον κωδικο του wifi
-
Ο/H georgestro έγραψε:
Ευχαριστω για την απαντηση,αλλα δεν μου ανηγει το πλαισιο για να βαλω τον κωδικο του wifi
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0