[XTRV-8.3.8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 09/03/18 20:55)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Hρθε η ωρα για τα συμπερασματα μου για το mi note 3- Jason!
Ως εγκατασταση, λειτουργεια και γενικα την χρηση δεν εχω αντιμετωπισει κανενα απολυτως προβλημα! ολα δειχνουν τελεια για ακομη μια φορα!
Τα μονα που εχω να πω ως βελτιωση σε επομενες ρομ ειναι αυτα που εχω ξαναπει εδω και παρα πολυ καιρο και στεναχωριεμαι οταν τα λεω ξανα και ξανα καθως γινομαι κουραστικος.
1. Το μενου τις καμερας να γινει στα ελληνικα οπως ολο το υπολοιπο τηλεφωνο. Εχουμε ελληνικη ρομ με αγγλικο μενου καμερα. Ειναι δεν ειναι δεκα λεξεις που θελουν αλλαγη.
2. Οταν συνδεεται με τον φορτιστη για γρηγορη φορτιση, δεν εμφανιζει πλεον κατω κατω στην οθονη κλειδωματος οτι κανει γρηγορη φορτιση οπως εκανε παλιοτερα και οπως ακομη κανει η global rom!
Ελπιζω μη κουρασα! Ευχομαι και αυτα να λυθουν σε επομενες ρομ! -
εγω εχω την 8.3.1 αλλα δεν εβαλα ποτε την clobal beta να προχωρησω στην καινουργια αφοβα?γιατι διαβαζω στο νημα αρκετα προβληματα εχει αυτη
-
σαν ενημερωση για οσους εχουν προβλημα με το magisk και τα συνεχομενα bootloops
εγω προσωπικα κατεβασα απο το xda το unistaller.zip του magisk... κ μεσω του twrp το κανω unistall (reboot recovery) κ μετα εκ νεου install το magsisk (reboot system)... Κ ολα οκ... -
Κατεβασα μεσω ΟΤΑ για το mi6 τη νεα XTRV
εριξα ενα factory reset γιατι ειχα να το κανω απο τοτε που πηρα το κινητο ...
περασα τη ρομ ... με το cloud σε μια ωριτσα το κινητο ηταν οπως πριν
εφτιαξαν οι ηχοι επιτελους !viber κτλ χτυπανε οπως πρεπει
στο ρισταρτ μπορω να μπω σε recovery κανονικα οταν το παταω
επισης νομιζω οτι ειναι βελτιωμενη η μπαταρια αλλα θελω λιγο χρονο να το δω
γενικα δειχνει να αξιζει πολυ αυτη η αναβαθμιση -
- Καλησπερα σε mi4c περάστηκε και είναι όλα οκ. Ευχαριστώ
- Καλησπερα σε mi4c περάστηκε και είναι όλα οκ. Ευχαριστώ
-
-
Το magisk έχει τέτοια λειτουργία για απόκρυψη. Περιμένεις να σε ενημερώσουν κάποιοι που το χρησιμοποιούν.
-
-
-
Πέρασα την 8.3.8 άρωμα στο vince με fr πάνω από τη προηγούμενη, μου έβγαλε το μήνυμα για κλειδωμένη συσκευή αλλά το πληκτρολόγιο λειτούργησε κανονικά
Παρατηρήσεις:
Δεν υπάρχουν - Σημειώσεις, Καιρός, Αριθμομηχανή, Mail, Πυξίδα, Mi Drop (σε σχέση με το omega που έχω δίπλα) έτσι πρέπει ή έγινε καμια στραβή στην εγκατάσταση;
Το face unlock καλή φάση, αν και λιγάκι αργό
Το Magisk λειτουργεί μια χαρά
Αυτά για αρχήΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην dmarccos: Περισότερες εφαρμογές λοίπουν ().
-
Μπραβο παιδια
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0