Ξέρει κάποιος πως απενεργοποιείτε ο ήχος (ειδοποίηση) φόρτισης και αν γίνεται αυτό?
[XTRV-8.3.8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 09/03/18 20:55)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος να πάρω back up τα themes (Μόνο) και μετά από factory reset και εγκατάσταση της aroma να επαναφέρω μόνο αυτά; Θα περάσω από 7.1.1 ΝΜF26X , MIUI gLOBAL 9.1. Σταθερη 9.1.2.0 (NDEMIEI) σε xtrv aroma. Ψαχτηκα λίγο στο mi cloud αλλά δεν βρήκα κάπου να μπορώ να επιλέξω μόνο τα θέματα.
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Ο/H fatsas7 έγραψε:
δηλαδη η 8.3.8 arvma σε kenzo δεν δουλευει καλα????
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@akisjes
Προσωπικα θα έβαζα απλή xtrv και όχι αρομα μέχρι να ολοκληρωθούν οι δοκιμές ..
Παρ'ολα αυτά όμως το face unlock δε γνωρίζω αν είναι bug από sources ή δεν το έχει η global , θα το δούμε αυτό..
Το region έχει ήδη διορθωθεί και στην επόμενη Ρομ θα μπορείτε να αλλάξετε region από τις ρυθμίσεις ..
ΓΙΑ ΚΕΝΖΟ
Όποιος δίνει feedback για κενζο παρακαλώ πολύ να μας λέει ποια Ρομ έβαλε , την eu source ή την global source ..
Σε κενζο δεν θα έχετε πρόβληματα με το region , επειδή καθυστέρησε να βγει η Ρομ έχουν γίνει οι διορθώσεις και μπορείτε να αλλάξετε region για να εμφανίζονται τα θέματα .. -
-
@amalag
Καμμιά Ρομ δεν έχει ροοτ ..
Ροοτ στην xtrv κάνουμε φλασαροντας το supersu.zip που θα βρούμε στην κάρτα μας , ενώ στην αρομα κάνουμε μέσω της επιλογής για ροοτ από τον aroma installer ..
Αν πας από xtrv σε aroma ή αντίστροφα δεν υπάρχει πρόβλημα εφόσον δεν φλασαρεις από dev σε stable ή το αντίστροφο .. -
Ο/H jinoo έγραψε:
Ξέρει κάποιος πως απενεργοποιείτε ο ήχος (ειδοποίηση) φόρτισης και αν γίνεται αυτό?
-
καλημέρα
σε nikel που είχε 8.3.1 με eu source πήγα στην 8.3.8 global με factory reset. Χρησιμοποίησα τον arΩma installer για να επιλέξω εγώ τι θα εγκατασταθεί. Στο twrp όταν η μπάρα προόδου έφτασε κάπου στο 10 % έκανε επανεκκίνηση και άνοιξε η συσκευή και μου ζήτησε να βάλω τον κωδικό του mi account. Αφού το έβαλα και συνέχισα, όταν τελικά άνοιξε η συσκευή παρατήρησα ότι τίποτα από όσα είχα επιλέξει μέσω του installer, δεν είχε εγκατασταθεί (πχ root, gmail, adway, mozilla browser, number fixer, messenger κλπ) . Δεν σκάω. Τα βάζω τώρα σιγά-σιγά να περνάει η ώρα. Η μόνη ανησυχία μου είναι αν ολοκληρώθηκε σωστά η εγκατάσταση. Σήμα έχω, κλήσεις κάνω, wifi & data καμπάνα.
ότι παράξενο συναντήσω θα το αναφέρω εδω. Πάντως ... φαινεται πιό ζωηρή και ανταποκρίσιμη η συσκευή .... θα δείξει -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0