Σας ευχαριστω πολύ για την συμβουλή και την προτροπή. Έβαλα την XTRV να κατεβαίνει κι ελπίζω να μ΄ην ξαναενοχλήσω το νήμα με 'μπελάδες'"Ο/H gkalen έγραψε:
[XTRV-8.3.8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 09/03/18 20:55)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Σε Kenzo Aroma 8.3.8 global όλα ΟΚ
Ευχαριστούμε πολύ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Μόλις βγει η άρωμα μπορείς να την περάσεις από πάνω. Άσε να την στρώσουν πρώτα...
-
Όχι.
Όταν βγει σε aroma θα χρειαστεί να κάνεις flash γιατί έχουν διαφορετικό Updater οι xtrv από τις aroma -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Όχι.
Όταν βγει σε aroma θα χρειαστεί να κάνεις flash γιατί έχουν διαφορετικό Updater οι xtrv από τις aroma
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H jimmynet έγραψε:
Σε Kenzo Aroma 8.3.8 global όλα ΟΚ
Ευχαριστούμε πολύ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@gkalen, @miui_art..
Λοιπόν παιδιά, από τότε που απεγκατέστησα το magisk και έβαλα το su, σταμάτησαν τα προβλήματα. Τώρα όσον αφορά τη μετάβαση σε global source, έχω να πω ότι λύθηκε επιτέλους το πρόβλημα που είχα με το proximity sensor. Η αυτονομία φαίνεται καλή αλλά θα δείξει. Επίσης το κινητό φαίνεται να έχει καλύτερη απόκριση. Τώρα όσον αφορά τα θέματα ελπίζω να λυθεί στην πορεία. Ακολούθησα και εγώ την Ινδική μέθοδο.....Σας ευχαριστούμε παιδιά.....
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0