[XTRV-8.3.8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 09/03/18 20:55)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
οταν λες περιμενε λιγο?γιατι εχω βαλει ηδη την καινουργια ρομ αλλα σε αρωμα,να ξαναγυρισω πισω στην 8.3.1 ?ειχα κανει back up
-
Όχι,
δεν χρειάζεται να γυρίσεις πίσω στην παλιά ROM.
Δούλεψε λίγες μέρες την συσκευή σου και αν δεις κάποιο πρόβλημα τότε προχωράς σε Factory reset και ξανά flash της Rom. -
Δεύτερη μέρα με την aroma και supersu και όλα πάνε ρολόι.
Με το magisk είχα προβλήματα και το απεγκατέστησα.
Μπορώ να πω οτι πάει πολύ καλύτερα σε θέμα μπαταρίας και απόκρισης.
Τα μόνα θέματα που έχω είναι η έλλειψη του face unlock και το μενού για την απενεργοποίηση του app vault.
Ελπίζω να μπουν σε μελλοντικές αναβαθμίσεις.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H fog έγραψε:
O τρόπος που ξεπεράστηκε παρόμοιο πρόβλημα σε άλλους χρήστες, ήταν να επιλέξουν το activation, στη θέση του δικού του password να γράψουν τον κωδικό του wifi, να τον αντιγράψουν και να τον κάνουν επικόλληση εκεί που ζητάει τον κωδικό του wifi.
Παντως ευχαριστω για την βοηθεια. -
-
@zattara πήγαινε μερικές σελίδες πίσω την έβγαλαν σε ανακοίνωση και υπάρχει εκεί.
απλή xtrv
Loading site please wait...
Aroma
Loading site please wait...
[XTRV-8.3.8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 09/03/18 20:55)Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
αυτην μπορω να την περασω πανω απο αυτη που εχω?
-
Αν δε πεις ποια έχεις δε μπορούμε να σου απαντήσουμε.
Αν έχεις Rom με global sources όπως αυτή τότε τη περνάς από πάνω.
Αν έχεις με Xiaomi eu sources τις θέλει πρώτα factory reset πρώτα και μετά πέρασμα της Rom.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Τελικά πιο magisk εγκαθίστανται στην άρωμα ποια έκδοση που δημιουργουσε το πρόβλημα. Το λέω γιατί σε nougat η 14.5 και η 15.3 δεν είχαν θέμα. Η 16 έχει αλλαγές για να παίζει σωστά σε ορεο. Για μένα η 14.5 ήταν απροβληματιστη όταν ήμουν σε νουγκατ. Σε κάποιες Ρομ είχε κολλήματα όποτε φλασαρα πρώτα την 14.5 και μετά μέσα από το manager έκανα την αναβάθμιση στην τελευταία που έδινε. Για κάποιους που θέλουν να έχουν το magisk λόγω hide μπορούν να το δοκιμάσουν. Ας έχουν και πάντα τον unistaller του magisk στον εσωτερικό χώρο ή στην sd για να το φλασαρουν αν χρειαστεί. Επίσης κάποιοι λένε ότι θα ήταν καλύτερο πρώτα να κάνει το πρώτο boot η συσκευή χωρίς ρουτ και μετά το flash του magisk με wipe caches
-
-
Την άλλη Παρασκευή με τη νέα φουρνιά υποθέτω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0