Για δοκίμασε αυτόΟ/H geotsil έγραψε:
Υπάρχει κάποιο fix για την μπροστά κάμερα δείχνει το πάνω κάτω και το αντίθετο,σε mi5 με άρωμα 8.3.8. Ευχαριστώ!!!
Πρόβλημα selfie cam μετά το update
Δεν ξέρω αν παίζει σε global source...
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΓια δοκίμασε αυτόΟ/H geotsil έγραψε:
Υπάρχει κάποιο fix για την μπροστά κάμερα δείχνει το πάνω κάτω και το αντίθετο,σε mi5 με άρωμα 8.3.8. Ευχαριστώ!!!
Σε μένα έπαιξε, το είχα κρατήσει από προηγούμενο παρόμοιο πρόβλημα με κάμερα και το χρησιμοποίησαΟ/H amavroudis έγραψε:
Για δοκίμασε αυτόΟ/H geotsil έγραψε:
Πρόβλημα selfie cam μετά το update
Το σκέφτηκα και εγώ να το κάνω αυτό, αλλά το φοβήθηκα,στην τελική το έκανα και έφτιαξε!!Ο/H amavroudis έγραψε:
Για δοκίμασε αυτόΠρόβλημα selfie cam μετά το updateΟ/H geotsil έγραψε:
Όχι φίλε μου @gkalen κατέβασα αυτή που ελαβα στο email και η συσκευη που έχω είναι το capricorn.Ο/H gkalen έγραψε:
@XDimension
Περίεργα μας τα λες , δε μπορώ να καταλάβω για τα κινέζικα apk που λες και γενικώς κινέζικα μου ακούγονται αυτά που περιγράφεις για τη Ρομ του natrium ..
Μήπως έβαλες καμμία official rom φίλε μου ?? Κανονικά δεν θα έπρεπε να είχες καθόλου εφαρμογή θεμάτων , ακόμα δεν έχουμε δώσει fix για το region ( θέματα ) ..
Ούτε καμμιά κινεζικη εφαρμογή , μάλλον κάτι έχεις μπερδέψει και δεν έχεις κάνει σωστή εγκατάσταση ..
Κατέβασε την απλή xtrv και ξαναδοκιμασε με factory reset ..