Διαφήμιση

Καμμία υπηρεσία / Δεδομένα [SOLVED]

• Καμμία υπηρεσία / Δεδομένα [SOLVED]

καλησπέρα σας!! Έχω ένα redmi pro με περασμένη τη stable έκδοση!! Ξαφνικά εχτές άρχισε στη μία sim να βγάζει καμία υπηρεσία και στην ουσία να μη λειτουργεί η μία από τις δύο κάρτες. Επίσης οποία από τις δύο δουλεύει δεν έχει δεδομένα αλλά μόνο τηλέφωνο....κ για να επιλέξω ποια να δουλεύει ως τηλεφωνο πρέπει να απενεργοποιήσω την άλλη....έχει κανείς καμιά ιδέα;; Δοκιμάσα και άλλες sim αν και όταν ανοίγω το κινητό τις διαβάζει και τις δύο ξαφνικα η μία χάνεται...Στο ΙΜΕΙ τις διαβάζει και τις δύο κανονικα... :oops: :oops:
    • @cdim
      Ανέβασε αν θέλεις ένα screenshot από το about phone να δούμε την έκδοση της miui που έχεις.
      Οι κάρτες σου είναι καινούργιες; Τις έχεις κόψει εσύ με ψαλίδι;
    • Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον....το κινητό τελικά δεν έχει τπτ..... Έφαγα ένα 6 ωρο με ρυθμίσεις και fr και της Παναγιάς τα μάτια αλλά τελικά το βρήκα το πρόβλημα.... Και το αναφέρω έτσι μπας κ τυχει κ σε κανέναν άλλον....Το πρόβλημα μου το δημιουργησε η συχνότητα του ρούτερ από cosmote....κάτι φρακαρε το κινητό ... Μόλις βγήκα έξω με το κινητό παίζανε και οι δύο sim κανονικοτατα και τηλέφωνο και δεδομένα κομπλέ!!!!!
    • Διαφήμιση
    • Εξω το τηλέφωνο και τα δεδομένα παίζανε κανονικά.... Σε άλλο router που το δοκίμασα έπαιξε κανονικά του wifi!! Όταν γυρνάω στο σπίτι ξεκινάν τα προβλήματα μόνο με το οικιακό ρούτερ και όταν είναι ανοιχτό...όταν το κλείνω κ παίζω με δεδομένα είναι οκ! Σκέφτεσαι κάτι άλλο; ?(
    • Καλημέρα .....τελικά το συνεχίζει και σήμερα.... Ενώ έκλεισα το wifi μέσα στο σπίτι ή μια κάρτα δεν παίζει.....όταν ανοίγω το κινητό διαβαζει για δευτερόλεπτα και τις δύο μετά ή μια χάνεται και μου βγάζει καμία υπηρεσία... Φοράω xtrv-9.2 stable 9.2.1.0 MHQCNEK.... Τώρα το ξεκίνησε και σε ενα hongmi1s παλιό που είχα αλλά εκεί το δίνει μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης...Όταν βγαίνω από το σπίτι παιζουν κανονικά όλα δεδομενα και άλλα wifi.... Πφφ τι να φταίει τελικά...
    • Τελικη απάντηση....όλα τα έκανε το 4g ....επειδή μέσα στο σπίτι δεν έχει καλό σήμα έδινε τη μια κάρτα να παίζει με σήμα 3g και την άλλη καμία υπηρεσία ... Άλλαξα το προτιμώμενο σε 3g και έφτιαξε....γι'αυτό το λόγο το τηλέφωνο έπιανε έξω κανονικά !!!
    • Διαφήμιση