rom greek
-
-
Καλώς ήρθες στην παρέα μας
Τι ακριβώς ψάχνεις ή τι πρόβλημα έχεις; -
-
καλησπερα .εχω MI5C δεν εχει
ελληνικα πως θα κανω εγκατασταση αλλη ρομ.ευχαριστω -
γενικα τι πρεπει να κανω και πως
-
Θα πρέπει να ανεβάσεις εδώ ένα screenshot/φωτογραφία από τις ρυθμίσεις και το σχετικά με το τηλέφωνο, να δούμε χαρακτηριστικά και rom.
Παράλληλα ετοίμασε τον υπολογιστή με drivers και κάνε ένα έλεγχο να δούμε αν ειναι κλειδωμένος ο bootloader:
Πώς θα βάλω drivers στον υπολογιστή;
Έχω κλειδωμένο bootloader;
Ανάλογα τα στοιχεία θα ακολουθήσουν οι κατάλληλοι οδηγοί -
exei9.2 stadle
-
Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έχουν σημασία και χρειάζονται όλα, όσα ζητήθηκαν παραπάνω.
H φωτογραφία από τη συσκευή, αρχικά για να δούμε ποιά ακριβώς είναι, είπες mi5c, αλλά στο προφίλ έχεις δηλώσει redmi 4.
Μετά να δούμε ΑΚΡΙΒΩΣ την έκδοση της rom, αν είναι επίσημη ή μαϊμού.
Drivers και έλεγχο του bootloader ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, γιατί πρέπει να ξέρουμε αν είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις τους 2 οδηγούς που έβαλα παραπάνω και να μάθουμε το αποτέλεσμα.
Μόνο όταν θα έχουμε αυτά τα στοιχεία, μπορούμε να αποφασίσουμε ποιά βήματα πρέπει να γίνουν. -
Καλησπέρα ερχόμενος από Galaxy S7 έγινα κάτοχος ενός Xiaomi redmi 5 plus (Global) και θα ήθελα να ρωτήσω ποία είναι τα ωφελεί του να περάσω την Ελληνική rom? Όπως επίσεις θα έχω προβλήματα σε κάποιο πιθανό Service...(φτου φτου αχρείαστο να είναι).
Γενικά θα ήθελα να μου πείτε τα "υπέρ" και τα "κατά" (εάν υπάρχουν)
Ευχαριστώ!! -
-
-
Ειναι λίγο παλιό το νήμα, αλλά μπορείς να κατατοπιστεις.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες