Αναβάθμιση σε xiaomi redmi note 2
-
-
Ο/H morrison έγραψε:
μετα απο αυτα να μην κανω install την ρομ???
-
οκ την φλασαρω.. μισο λεπτο να δω τι θα γινει..
εχει λιγη ωρα που δειχνει το λογοτυπο XTRV ARΩMA.. λετε να κολλησε??Xiaomi Redmi Note 2 από τον Μάρτιο του 2015 -
Εντάξει; Πέρασε;
-
εχει λιγη ωρα που δειχνει το λογοτυπο XTRV ARΩMA.. λετε να κολλησε??Xiaomi Redmi Note 2 από τον Μάρτιο του 2015
-
παλι τα ιδια ρε παιδια..
ανοιξε κανονικα..εβαλα ολα τα στοιχεια που ζηταει, email, συνδεση στο wifi και φτανω στο σημειο που μου ζηταει να βαλω τον κωδικο για να συνδεθω στο λογαριασμο mi. ακουω τον ηχο που στελνει το μηνυμα στο κινητο με τον κωδικο που πρεπει να βαλω αλλα δεν μπορω να τον δω γιατι δεν υπαρχει μπαρα στο κινητο.
και δεν γινεται να συνεχισωXiaomi Redmi Note 2 από τον Μάρτιο του 2015 -
Ο κωδικός είναι το mi account password που έχεις θέσει εσύ. Τι περιμένεις να σου έρθει; Δεν σε καταλαβαίνω.
-
-
-
ολα καλα..επαναφερει τα αντιγραφα απο το mi cloud
ενταξει τι να πω.. το ευχαριστω ειναι τιποτα..
κερναω καφε το λιγοτερο..Xiaomi Redmi Note 2 από τον Μάρτιο του 2015 -
@morrison τέλος καλό - όλα καλά. Αφησε το τωρα να κάνει συγχρονισμό και κοίτα να περάσεις καλά το υπόλοιπο της ημέρας ..
-
Καλημέρα παιδια!!! Οι πρώτες μου εντυπώσεις από τη νέα ρομ είναι θετικές!! Συγχαρητήρια σε όλους για την δουλειά που κάνετε!!! νομίζω πως το κινητό έχει καλύτερη ταχύτητα και το θεματακι που είχα με την μπαταρία νομίζω πως λύθηκε ( όταν το φορτιζα κ έφτανε πάνω από 90% περίπου, έσβηνε το κινητό) αλλά θα το παρακολουθήσω λίγο ακόμα.. παρατήρησα ότι δεν υπάρχει η εφαρμογή της μουσικής. Δλδ δεν μπορώ να ακούσω τα τραγούδια που έχω περασμένα στην SD card. Και ένα άλλο θεματακι που είχα με το ακουστικό νομίζω έγινε χειρότερο.. ακούω με πολύ δυσκολία πλέον σε μια κλήση.εχω μόνιμα συνδεδεμένα hands free.. αυτά προς το παρόν!! Να έχετε μια καλή μέρα!!!Xiaomi Redmi Note 2 από τον Μάρτιο του 2015
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα