Ουπς και κάτι άλλο μου διέφυγε
Στην παρούσα έκδοση έχω πρόσβαση root .Καατ την αναβάθμιση να επιλέξω από το aroma να εγκατασταθεί το root ή όχι;
Επειδή έχω ήδη root στη συσκευή.Πρεπει να ξαναπεράσω το root γιατί μετά την αναβάθμιση θα έχει χαθεί ή επειδή το έχω ήδη δεν το ξαναεπιλεγω για εγκατάσταση ;
Ευχαριστώ για τη βοηθεια
α εντάξει .Αλλά αυτό θα το κάνω μόνο στο supersu.Οχι σε κάποια άλλη εφαρμογή όπως το AdAway για παράδειγμα.Και κατάργηση του super su από την εφαρμογή του την ίδια σωστά;
Όχι οι άλλες εφαρμογές που χρειάζονται root πρόσβαση , παραμένουν , απλά μετά την αναβάθμιση και μετά το flash ξανά του SuperSu.zip θα ξανά εκχωρήσεις δικαιώματα ροοτ στις συγκεκριμένες εφαρμογές.
Λοιπον παιδιά εγκατέστησα με επιτυχια την 8.3.15 dev για Omega .Αλλά ωστόσο πριν να εγκαταστήσω το zip όταν πήγα να απεγκαταστησω το supersu πάτησα στην εφαρμογή πλήρης κατάργηση πρόσβασης root και μου έλεγε σε μήνυμα ότι η απεγκατασταση απέτυχε .Οπότε δεν μπόρεσα να το βγάλω και όταν πήγα να εγκαταστήσω το zip επέλεξα να εγκατασταθεί το supersu.Ολα δούλεψαν κανονικά μετά και είχα πρόσβαση root αλλά για κάποιον περίεργο λόγο δεν χρειαζόταν να παραχωρήσω άδειες από το supersu για τις root εφαρμογές καθώς τις άδειες αυτές τις "θυμόταν " ακόμα το supersu για λόγο άγνωστο...
Τέλος καλό ,όλα καλά
Ελπίζω να μην έκανα κάτι στραβά με το supersu ...αλλά αφού δουλεύει μια χαρά δεν θα πήγε τίποτα στραβά .