MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Καλησπέρα !!! Έχει κάποιος αυτήν την κάμερα να ρίξει κανά δυο εικόνες μέρα βράδυ και να μας πει μερικά λόγια ;;; pp_009673101516.html
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro -
Καλησπέρα !!! Έχει κάποιος αυτήν την κάμερα να ρίξει κανά δυο εικόνες μέρα βράδυ και να μας πει μερικά λόγια ;;; pp_009673101516.html
Εγω παντως εδω και 5-6 μερες δεν εχω καθολου ειδοποιησεις σε 4 συσκευες. Ολες οι προσπαθειες reset ματαιες.
-
Ο/H Jiasios έγραψε:
Εγω παντως εδω και 5-6 μερες δεν εχω καθολου ειδοποιησεις σε 4 συσκευες. Ολες οι προσπαθειες reset ματαιες.
Άλλαξε για μια στιγμή server ξαναγύρισε στον κινεζικό και προσπάθησε ξανά !!!
Καλημέρα. Από χθες το απόγευμα, ενώ είχα περασμένο στο mi home τον aqara temperature humidity sensor, ξαφνικά μου τον αφαιρεί από τα devices. Τον ξαναπροσθεσα, αλλά μετά από λίγο είπε κάτι στα κινέζικα το gateway και αφαιρέθηκε πάλι ο αισθητήρας από τα devices. Γιατί άραγε;
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημερα,
Δοκιμασα καποιους αυτοματισμους ,με τον αισθητηρα θερμοκρασιας aqara ,πχ οταν πεφτει η θερμοκρασια να αλλαζει χρωμα η λαμπα ,αλλα δεν παιζει.
- Σε china server.[spoiler][/spoiler]
- Σε china server.[spoiler][/spoiler]
-
Ο/H Jiasios έγραψε:
Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Καλησπέρα...
Εμένα εδώ και 1 εβδομάδα σταμάτησε να λειτουργεί το mi Remote... Του έκανα reset αλλά τίποτα... Δεν μπορεί να λειτουργήσει κανένα τηλεχειριστήριο από αυτά που λειτουργούσαν... Φαίνεται συνδεδεμένο... Δεν βοηθάει και που είναι όλο κινέζικα... Προσπαθώ μάταια να βγάλω άκρη με το Google translate... -
Παίζει να βγει international version να κάνω υπομονή πριν αγοράσω το gateway?
-
Σήμερα παρέλαβα την και καλά αναβαθμισμένη πρίζα της Xiaomi που προστίθεται χωρίς τη βοήθεια του Hub και μαντέψτε ... δεν έχει ηλεκτρική προστασία συσκευών (Κόψιμο ρεύματος μόλις φορτίσει η συσκευή που έχουμε συνδέσει και επαναφορά στην λειτουργία που ήταν σε περίπτωση διακοπής ρεύματος) που έχει η απλή και πιο φθηνή δηλαδή το μόνο που έχει παραπάνω είναι δύο θύρες USB, απλά μην την πάρετε εάν έχετε ήδη το Hub πάρτε την πιο φθηνή που κάνει και περισσότερα πράγματα να γλιτώσετε και λεφτά !!! By the way σήμερα παράγγειλα και το Hub της Aqara για να περάσω σιγά-σιγά σε Apple HomeKit και να ξεμπερδεύω με τους servers της Xiaomi !!! Και κάτι ακόμα που λένε και στις παρουσιάσεις των Apple προϊόντων, πριν δύο μέρες πήρα στα χέρια μου δύο κάμερες εσωτερικές της YI τις ακριβές (80€ η μια) με το τσιπάκι της Ambarella και σας πληροφορώ ότι οι Xiaomi 1080p που είχα έχουνε καλύτερη νυχτερινή λήψη και πιο πολλές λειτουργίες οπότε της πούλησα στο ανοιγόκλειμα του ματιού και επέστρεψα στις παλιές !!!
Με προβληματίζει μιας και δεν εχω εμπειρία καθολου με τα gateway να πάρω το απλο ή το aqara που είναι νεότερο αλλά δεν έχω apple προϊόντα για το homekit
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0