MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Ο/H Ikariapower έγραψε:
Σήμερα παρέλαβα την και καλά αναβαθμισμένη πρίζα της Xiaomi που προστίθεται χωρίς τη βοήθεια του Hub και μαντέψτε ... δεν έχει ηλεκτρική προστασία συσκευών (Κόψιμο ρεύματος μόλις φορτίσει η συσκευή που έχουμε συνδέσει και επαναφορά στην λειτουργία που ήταν σε περίπτωση διακοπής ρεύματος) που έχει η απλή και πιο φθηνή δηλαδή το μόνο που έχει παραπάνω είναι δύο θύρες USB, απλά μην την πάρετε εάν έχετε ήδη το Hub πάρτε την πιο φθηνή που κάνει και περισσότερα πράγματα να γλιτώσετε και λεφτά !!! By the way σήμερα παράγγειλα και το Hub της Aqara για να περάσω σιγά-σιγά σε Apple HomeKit και να ξεμπερδεύω με τους servers της Xiaomi !!! Και κάτι ακόμα που λένε και στις παρουσιάσεις των Apple προϊόντων, πριν δύο μέρες πήρα στα χέρια μου δύο κάμερες εσωτερικές της YI τις ακριβές (80€ η μια) με το τσιπάκι της Ambarella και σας πληροφορώ ότι οι Xiaomi 1080p που είχα έχουνε καλύτερη νυχτερινή λήψη και πιο πολλές λειτουργίες οπότε της πούλησα στο ανοιγόκλειμα του ματιού και επέστρεψα στις παλιές !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Έχεις κανένα λινκ της παλιάς πρίζας;
Υπάρχει και σε πολύμπριζο;
Sent from my iPhone using Tapatalk -
Ο/H kougis έγραψε:
Ο/H Ikariapower έγραψε:
Σήμερα παρέλαβα την και καλά αναβαθμισμένη πρίζα της Xiaomi που προστίθεται χωρίς τη βοήθεια του Hub και μαντέψτε ... δεν έχει ηλεκτρική προστασία συσκευών (Κόψιμο ρεύματος μόλις φορτίσει η συσκευή που έχουμε συνδέσει και επαναφορά στην λειτουργία που ήταν σε περίπτωση διακοπής ρεύματος) που έχει η απλή και πιο φθηνή δηλαδή το μόνο που έχει παραπάνω είναι δύο θύρες USB, απλά μην την πάρετε εάν έχετε ήδη το Hub πάρτε την πιο φθηνή που κάνει και περισσότερα πράγματα να γλιτώσετε και λεφτά !!! By the way σήμερα παράγγειλα και το Hub της Aqara για να περάσω σιγά-σιγά σε Apple HomeKit και να ξεμπερδεύω με τους servers της Xiaomi !!! Και κάτι ακόμα που λένε και στις παρουσιάσεις των Apple προϊόντων, πριν δύο μέρες πήρα στα χέρια μου δύο κάμερες εσωτερικές της YI τις ακριβές (80€ η μια) με το τσιπάκι της Ambarella και σας πληροφορώ ότι οι Xiaomi 1080p που είχα έχουνε καλύτερη νυχτερινή λήψη και πιο πολλές λειτουργίες οπότε της πούλησα στο ανοιγόκλειμα του ματιού και επέστρεψα στις παλιές !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Έχεις κανένα λινκ της παλιάς πρίζας;
Υπάρχει και σε πολύμπριζο;
Sent from my iPhone using Tapatalk
pp_344666.html υπάρχει πολύμπριζο αλλά δεν ξέρω να σου πω κάτι μιας και δεν το έχω !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro -
Αυτή είναι η παλιά;
Sent from my iPhone using Tapatalk -
MIHOME 5.4.34
Από Play store
Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Θόρυβο προκάλεσε η σημερινή ανακοίνωση της συνεργασίας μεταξύ IKEA και Xiaomi, αφού από τον Δεκέμβριο τα Smart home προϊόντα της πρώτης θα συνεργάζονται με τον ψηφιακό βοηθό της δεύτερης αλλά και το Mi Home φυσικά.
Η ανακοίνωση είναι φυσικά μόνο για Κίνα. Για να δούμε αν μπορούμε να επωφεληθούμε και μεις από αυτή τη συνεργασία για φτηνά Smart Home προϊόντα.
Link δε βάζω, το γράφουν παντού... -
Ο/H kougis έγραψε:
Αυτή είναι η παλιά;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ναι !!!
Sent from my iPad using Tapatalk Pro -
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
MIHOME 5.4.34
Από Play store
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Παιδιά καλησπέρα, έχει αγοράσει κάποιος τα wall switches της Aqara? Εγώ στο σπίτι μου δεν έχω ουδέτερο στο διακόπτη (N), θα μπορέσω να τις βάλω και αν ναι έχετε κάποιο link για να τα αγοράσω?
Ευχαριστώ πολύ. -
Καλησπέρα,
Έχω ένα παλιό tablet (android 4.0 νομίζω) το οποίο θέλω να το βάλω για να βλέπω το status των αισθητήρων. Δηλαδή θερμοκρασία - υγρασία, ανοιχτό / κλειστό στις παγίδες, ανοιχτό / κλειστό το yeelight κλπ.
Τα Mi Home, Aqara Home και Yeelight δεν δουλεύουν λόγω έκδοσης android. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο app που να "βλέπει" το Gateway ή τους αισθητήρες;
Μέχρι πρόσφατα είχα το Imperi Home στην free έκδοση, αλλά μετά την αναβάθμιση του firmaware στο Gateway δεν συνδέεται πια. Δηλαδή γίνεται η σύνδεση, σου λέει ότι το Gateway έχει πχ 10 αισθητήρες, αλλά όταν πας να "δεις" κάποιον χάνει όλους αισθητήρες.
Βασικά το θέλω σαν οθόνη ελέγχου των αισθητήρων, αφενός για να μην μπαίνω καθε τρεις και λίγο στο κινητό και αφετέρου να μην πετάξω το tablet. -
Δοκιμασε παλιοτερες εκδοσεις
εγω εχω την 4.2.5 σε ενα ταμπλετ και βλεπω αισθητηρες και παγιδες(yeelight δεν εχω συνδεσει).
Πολυ λιγες συσκευες, οπως την νεα Mijia basic δεν βλεπω καθολου στο 4.2.5
περνας το apk -
Παλιότερες εκδόσεις στο Mi Home ? Πως γίνεται αυτό ??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0