@Sotiris_s Αγόρασα 2 για δοκιμή κανονικά θέλω 6.Αυτό που παρατηρώ είναι ότι η δεύτερη που λίγο ποιο μακριά από το ρουτερ κάποιες φορές είναι ποιο αργή στις εντολές,φοβάμαι ότι αν προσθέσω κ άλλες ποιο μέσα θα έχω θέμα
MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
@tedev η αλήθεια είναι πως μου κόπηκε λίγο η όρεξη τώρα γιατί πώς να το παραγγείλεις από Κίνα οεο!
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ωπα... Και δεν μπορώ τώρα να τσεκάρω...
-
Κάπου είχα διαβάσει ότι για να βάλω ελληνικούς και ευρωπαικούς σταθμούς στο gateway πρέπει να αλλάξω το dns στο ρουτερ να τους επιλέξω από τους local και μετά να βάλω ξανά το παλιό dns.
Ποιο dns όμως θα βάλω;
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk -
Ο/H kougis έγραψε:
Κάπου είχα διαβάσει ότι για να βάλω ελληνικούς και ευρωπαικούς σταθμούς στο gateway πρέπει να αλλάξω το dns στο ρουτερ να τους επιλέξω από τους local και μετά να βάλω ξανά το παλιό dns.
Ποιο dns όμως θα βάλω;
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Θα βάλω
Method 2: You can specify our DNS 82.146.38.202 in your router/phone instead of the providers DNS
και μετά θα επαναφέρω το dns σε αυτό που είχα; ή θα αφήσω αυτό;
Εδώ θα το αλλάξω;
Ο/H PJG έγραψε:
Ο/H Harrytzo έγραψε:
Βελτίωση κι εγώ βλέπω στην ταχύτητα αλλά και πάλι καθυστερεί. Όσο για το alarm συνεχίζει να έρχεται ως απλή ειδοποίηση οπότε μόνο alarm δεν το λες...
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οταν ειναι κλειστη δεν ερχεται καμια ειδοποιηση. -
Εγώ το επανέφερα κατευθείαν μετά την εγκατάσταση (και οι σταθμοί συνεχίζουν να υπάρχουν).
Ο/H Harrytzo έγραψε:
Εγώ το επανέφερα κατευθείαν μετά την εγκατάσταση (και οι σταθμοί συνεχίζουν να υπάρχουν).
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Που θα μπω για να αλλάξω το dns?
@kougis το είχα κάνει στο παλιό MacBook και δεν θυμάμαι... Αν ψάξεις YouTube φαντάζομαι θα παίζει οδηγός.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0