Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

• MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Ο/H ktlk21 έγραψε:

δλδ ποια είναι η ευρωπαϊκή?

Sent from my Nokia 9 using Tapatalk

Δεν έχω κουτί να σου δείξω γιατί δεν έχω αγοράσει και δεν έχει και κανένα νόημα να το κάνω αυτό, είναι αυτές που πουλούνται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα από το Mi Store στο Μαρούσι τον Κωτσόβολο και κάποια άλλα μεγάλα καταστήματα !!! Παραθέτω Screenshot από τη σελίδα του καταστήματος !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

αυτές είναι η πρώτη γενιά yeelight... ίσως για αυτό... εγώ σου έδειχνα την 2η γενιά...

• Διαφήμιση

Ο/H ktlk21 έγραψε:

αυτές είναι η πρώτη γενιά yeelight... ίσως για αυτό... εγώ σου έδειχνα την 2η γενιά...

Δεν είναι η πρώτη γενιά, μπες και δες τα χαρακτηριστικά τους έχουν 800 λούμεν και 10w ενώ η πρώτη γενιά έχει 600 και 9w και αν παρατηρήσεις έχουν και διαφορετικό όνομα !!!

• RE: MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Ο/H Ikariapower έγραψε:

Ο/H ktlk21 έγραψε:

εδώ σου στέλνω φώτο το κουτί απο την λάμπα.. κοίτα το σηματάκι της alexa? το βλέπεις...? μπράβο.. σου στέλνω και screenshot από τους αυτοματισμούς και πάλι δεν σλυ άρεσε.. τι άλλο να σου πούνε.. μασημένη τροφή..?

Δεν συδέεται στον ευρωπαϊκό server αυτή η λάμπα, είναι κινέζικη έκδοση με αγγλικό εγχειρίδιο χρήσης τι δεν καταλαβαίνεις ;;; Αυτές που συνδέονται στον ευρωπαϊκό server είναι ίδιες με την παλιά κινέζικη έκδοση σε σχήμα αλλά τελείως διαφορετικές σε κωδικό και χαρακτηριστικά και σταμάτα να είσαι επιθετικός επιτέλους !!!

Καλά χαλάρωσε.
      Δεν σου έβρισε και τίποτα.
      Ο άνθρωπος σου έβγαλε Φώτος, περιγραφές κλπ και προσπαθεί να αποδείξει την άποψη του.

Δεν σημαίνει ότι είναι και επιθετικός επειδή σου γράφει για μασημένη τροφή

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
      ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel

Επειδή ορισμένοι δεν έχουν καταλάβει ότι εδώ "ξοδεύουμε" τον ελεύθερο χρόνο που δεν έχουμε για να πούμε 2 κουβέντες και πάρουμε αλλά και δώσουμε μερικές γνώμες και συμβουλές σε πολιτισμένο υποτίθεται κλίμα και επειδή δεν είμαστε φίλοι αλλά ούτε και γνωστοί καν και επειδή αυτά που γράφουμε "ακούγονται" διαφορετικά από ότι θα ακούγονταν αν κουβεντιάζαμε πρόσωπο με πρόσωπο και επειδή είναι η δεύτερη φορά που τα ακούω σε διαφορετικό sector και όχι μόνο δεν ακούω συγνώμη αλλά ακούω και ατάκες του στυλ έλα μωρέ πως κάνεις έτσι παραθέτω αυτό και αφήνω τα υπόλοιπα στην διάθεση των διαχειριστών, και διαγραφή ακόμα δεκτή !!!

• Διαφήμιση
    • Μάγκες τι λέει με το Xiaomi Doorbell με Camera? Το'χει δοκιμάσει κανείς; Φαίνεται ενδιαφέρον αλλά αν παίζει μόνο με μπαταρίες δεν ξέρω αν αξίζει. Επίσης ξέρουμε αν γίνεται να βλέπουμε και εικόνα απομακρυσμένα με το mi home?
    • Ο/H PaixXiaomi έγραψε:

Μάγκες τι λέει με το Xiaomi Doorbell με Camera? Το'χει δοκιμάσει κανείς; Φαίνεται ενδιαφέρον αλλά αν παίζει μόνο με μπαταρίες δεν ξέρω αν αξίζει. Επίσης ξέρουμε αν γίνεται να βλέπουμε και εικόνα απομακρυσμένα με το mi home?
      Λειτουργεί με μπαταρίες, έχει live εικόνα μόνο αν κάποιος πατήσει το κουδούνι. Δεν παίρνει ούτε κάρτα μνήμης....

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλησπέρα και καλός σας βρήκα
      Θέλω κι εγώ τα φώτα σας μιας και που πήρα την 1η μου κάμερα xiaomi security camera 360°1080P

Την έχω συνδέσει 20-30 φορές με το MI Home app
      Μου δείχνει 1,2 φορές και μετά μου λέει "preparing to play 90%" και μένει εκεί.

Πρέπει να κάνω restart την κάμερα για να ξαναδω

Έχω βάλει αγγλικά στο κινητό μου έχω πατήσει China στο app

Τι συμβαίνει ξέρει κάποιος την έχω πάρει από KAIZER έχει αγγλική γλώσσα

Ευχαριστώ.
      Images
      • Screenshot_20190603-123007_Mi Home.jpg

85,15 kB, 720×1.480, viewed 106 times
    • Αρχικά δοκίμασε να την βάλεις σε region Greece και κάνε δοκιμές.

Σε ένα φίλο που πήρε τις ίδιες, σε region Greece δούλευε πολύ καλύτερα απ' ότι σε China.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H lrbill έγραψε:

Καλησπέρα και καλός σας βρήκα
      Θέλω κι εγώ τα φώτα σας μιας και που πήρα την 1η μου κάμερα xiaomi security camera 360°1080P

Την έχω συνδέσει 20-30 φορές με το MI Home app
      Μου δείχνει 1,2 φορές και μετά μου λέει "preparing to play 90%" και μένει εκεί.

Πρέπει να κάνω restart την κάμερα για να ξαναδω

Έχω βάλει αγγλικά στο κινητό μου έχω πατήσει China στο app

Τι συμβαίνει ξέρει κάποιος την έχω πάρει από KAIZER έχει αγγλική γλώσσα

Ευχαριστώ.
      Μερικές φορές κολλάει έχω την ίδια στον κινεζικό σέρβερ αγορασμενη από Κίνα.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk