δλδ ποια είναι η ευρωπαϊκή?
Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H ktlk21 έγραψε:
δλδ ποια είναι η ευρωπαϊκή?
Ο/H ktlk21 έγραψε:
αυτές είναι η πρώτη γενιά yeelight... ίσως για αυτό... εγώ σου έδειχνα την 2η γενιά...
Καλά χαλάρωσε.Ο/H Ikariapower έγραψε:
Ο/H ktlk21 έγραψε:
εδώ σου στέλνω φώτο το κουτί απο την λάμπα.. κοίτα το σηματάκι της alexa? το βλέπεις...? μπράβο.. σου στέλνω και screenshot από τους αυτοματισμούς και πάλι δεν σλυ άρεσε.. τι άλλο να σου πούνε.. μασημένη τροφή..?
Δεν συδέεται στον ευρωπαϊκό server αυτή η λάμπα, είναι κινέζικη έκδοση με αγγλικό εγχειρίδιο χρήσης τι δεν καταλαβαίνεις ;;; Αυτές που συνδέονται στον ευρωπαϊκό server είναι ίδιες με την παλιά κινέζικη έκδοση σε σχήμα αλλά τελείως διαφορετικές σε κωδικό και χαρακτηριστικά και σταμάτα να είσαι επιθετικός επιτέλους !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Λειτουργεί με μπαταρίες, έχει live εικόνα μόνο αν κάποιος πατήσει το κουδούνι. Δεν παίρνει ούτε κάρτα μνήμης....Ο/H PaixXiaomi έγραψε:
Μάγκες τι λέει με το Xiaomi Doorbell με Camera? Το'χει δοκιμάσει κανείς; Φαίνεται ενδιαφέρον αλλά αν παίζει μόνο με μπαταρίες δεν ξέρω αν αξίζει. Επίσης ξέρουμε αν γίνεται να βλέπουμε και εικόνα απομακρυσμένα με το mi home?
Μερικές φορές κολλάει έχω την ίδια στον κινεζικό σέρβερ αγορασμενη από Κίνα.Ο/H lrbill έγραψε:
Καλησπέρα και καλός σας βρήκα
Θέλω κι εγώ τα φώτα σας μιας και που πήρα την 1η μου κάμερα xiaomi security camera 360°1080P
Την έχω συνδέσει 20-30 φορές με το MI Home app
Μου δείχνει 1,2 φορές και μετά μου λέει "preparing to play 90%" και μένει εκεί.
Πρέπει να κάνω restart την κάμερα για να ξαναδω
Έχω βάλει αγγλικά στο κινητό μου έχω πατήσει China στο app
Τι συμβαίνει ξέρει κάποιος την έχω πάρει από KAIZER έχει αγγλική γλώσσα
Ευχαριστώ.