Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

• Ο/H tedev έγραψε:

ελπίζω η xiaomi κάποια στιγμή να φτιάξει τους κωλο server της και τα notifications.
      καθόμαστε και χάνουμε χρόνο με το κωλο GDPR να πούμε.

όσο αφορά τις κάμερες της Xiaomi Που σας βλέπω και αγοράζετε. όσο και αν μου αρέσουν τα smart home της.... θεωρώ ότι έχει να κάνει με τις κάμερες τους.... είναι πίσω σε ασφάλεια, τοπική καταγραφή σε nvr / nas (θέλω να βλέπω την κάμερα μέσω onvif, ip κτλ) και αξιοπιστίας από άποψη λειτουργίας.
      Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι ότι την πάτησα. Η λειτουργία AI που διαφημίζει, υπάρχει μόνο στο cloud της, το οποίο είναι μέ χρέωση (αυτό το βλέπεις μόνο όταν την αγοράσεις). To onvif λέει ότι το διαθέτει... Άγνωστο. Προσπαθώ να την συνδέσω και σε άλλα apps αλλά προς το παρόν τρώω πόρτα. Επίσης, προσπαθώ να την συνδέσω σε δικτυακό δίσκο (έχει ip) αλλά δεν μπορώ πουθενά να βρω επιλογή για να δηλώσω το path.
      Εν το μεταξύ, άσχετο, έχουν περάσει καμιά δεκαριά αναβαθμίσεις στο mi home, αλλά το geofence στο android ακόμα. Τι διάολο έχει το ios και δουλεύει εκεί;
      Έχω ξενερώσει πολύ με την XIAOMI τελευταία...
    • καλά όσο αφορά το AI πολλές μεγάλες εταιρείες το κάνουν από το server τους.
      δεν με νοιάζουν οι κάμερες της Xiaomi. ποτέ δεν της θεώρησα κάτι πέρα από παιχνίδι ή αν θες να κάνεις πολύ γρήγορα κάποια δουλειά προσωρινά.

ξέρω ότι μέσα στο 2020 η εταιρεία θα έχει πάει πολύ μπροστά, ειδικά με την AQARA που τρέχει το κώλο της για να μπει στην αγορά.
      νέα logo, νέες συσκευές, είπαν ότι θα δούμε και σύνδεση με google home...

βγάζουν τώρα την ola mars την κλειδαριά που γουστάρω πολύ. ένα καινούργιο gateway θα ήθελα το οποίο να υποστηρίζει και bluetooth αλλά από ότι φαίνεται... ζητάω πολλά.
    • MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Ωραίο το mihome για χαβαλέ όχι όμως για συναγερμός, με τίποτα, όχι για οτιδήποτε σοβαρό.

Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Πηρα νέα κινητό και πάω να εγκαταστήσω ξανά το Mi Home app στη συσκευή μου και ζητάει τη χώρα στην οποία χρησιμοποιώ την εφαρμογή.
      Έχει κάποια διαφορά αν βάλω Ελλάδα ή Κίνα ?

Αναλόγως με το που αγόρασες τις συσκευές κι οι συσκευές αναγνωρίζονται αναλόγως από αντίστοιχους server (τουλάχιστον στην πλειοψηφία τους). Αν οι συσκευές που συνδέεις στο mi home είναι αγορασμενες από Κίνα καλύτερα China, αν είναι από εδώ Ελλάδα τότε.

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Απο Κίνα είναι αγορασμενες , δηλαδή να αγνοήσω το ότι γράφει 'recomended' δίπλα από το Greece.Κινα το είχα παλιότερα και λειτουργουσε αλλά λάμβανε κάτι διαφημίσεις στα κινέζικα κάθε λίγο στις ειδοποιήσεις στο κινητό
    • Έχει κάποιος το smart kettle να μου λύσει μια απορία? Συγκεκριμένα ενώ από το app έχω ρυθμίσει θερμοκρασία τους 40C για το mode warm, στην πράξη το πάει 49 για να κρυώσει αλλά μετά δε το κράτα στους 40 αλλά πέφτει ακόμα και 29 μετά από 1 ωρα
    • Διαφήμιση

Καλησπέρα αγόρασα το mi remote το έκανα pair επιτυχώς αλλά όταν πάω να συνδέσω πχ τηλεόραση στο τελευταίο βήμα μου κολλάει στο getting info και δεν προχωράει αντίστοιχα όμως στο ίδιο κινητό της γυναίκας μου προχωράει κανονικά η εγκατάσταση συσκευών αλλά ακόμα και όταν την κάνω share η συσκευή δεν δουλεύει σε εμένα καμία ιδέα;

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
    • Ο/H kougis έγραψε:

Ωραίο το mihome για χαβαλέ όχι όμως για συναγερμός, με τίποτα, όχι για οτιδήποτε σοβαρό.

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα,

γιαυτόν ακριβώς το λόγο έκανα και εγγραφή, μήπως και κάποιος βοηθήσει στα προβλήματα που έχω με το hub. Αγορασμένο πρόσφατα από το επίσημο κατάστημα εδώ (Αθήνα) με το γνωστό σετ που προωθεί η εταιρεία εδώ και κάποιο διάστημα : 2 αισθητήρες πόρτας 2 χώρου και το κομβίον...
      Πέρα από τις αστοχίες τύπου ανοίγει μια πόρτα και δεν παίρνει είδηση (γι'αυτό και το quote στο παραπάνω μήνυμα) που ψάχνοντας κατάλαβα και πήρα απόφαση πως απλά... ότι πληρώνεις παίρνεις στην τελική, το hub κάνει και κάτι πάρα πολύ ενοχλητικό. Σε άσχετες στιγμές, συνήθως τις χειρότερες ώρες (3 4 5 το πρωί) αρχίζει ξαφνικά να παίζει δυνατά ένα tune και τρέχω σαν παλαβός να το κλείσω...
      Έψαξα όλες τις ρυθμίσεις και δεν βρίσκω άκρη. Δεν έχω κάποιο αυτοματισμό και το πιο περίεργο είναι ότι το συγκεκριμένο tune δεν υπάρχει σε καμία από τις επιλογές έτσι κι αλλιώς (αν έλεγε κάποιος ότι έβαλα ένα αυτοματισμό που ξέχασα). Επίσης δεν γίνεται κάθε μέρα ούτε σε σταθερή ώρα. Υπάρχουν και άλλα προβλήματα αλλά αυτό είναι deal breaker γιαυτό αρχίζω από εκεί και βλέπουμε.
      Το επόμενο που θα κάνω θα είναι επαναφορά με hard reset αλλά επειδή θα χάσω και τους αυτοματισμούς που είχα βάλει είπα να ρίξω και μια ερώτηση εδώ...

Έβγαλα το Aqara hub από ένα διαμέρισμα και το έφερα σε ένα άλλο.
      Δεν συνδέεται με τίποτα. Ούτε στο ένα διαμέρισμα ούτε στο άλλο.
      Δοκίμασα και με ένα άλλο ίδιο που έχω πάλι τα ίδια.
      Κουράστηκα.
      Υπάρχει κάποια άλλη εταιρεία λίγο ακριβότερη αλλά αξιόπιστη που δεν σου σπάει τα α@@@@@α?

προσωπικά με το hub 2ης γενιάς υο κομμάτι συναγερμου δουλεύει άψογα 2, 5 χρόνια τώρα.. και οι παγίδες και οι κάμερες.. δεν έχουν χάσει τίποτα
      . όπως και όλοι οι αυτοματισμοί.. κοιτάχτε μήπως δεν συνδέονται καλά οι παγίδες

Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • RE: MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Ο/H kougis έγραψε:

Έβγαλα το Aqara hub από ένα διαμέρισμα και το έφερα σε ένα άλλο.
      Δεν συνδέεται με τίποτα. Ούτε στο ένα διαμέρισμα ούτε στο άλλο.
      Δοκίμασα και με ένα άλλο ίδιο που έχω πάλι τα ίδια.
      Κουράστηκα.
      Υπάρχει κάποια άλλη εταιρεία λίγο ακριβότερη αλλά αξιόπιστη που δεν σου σπάει τα α@@@@@α?

Μπερδεύτηκα. Δούλευε στο προηγούμενο και τώρα δεν δουλεύει πουθενά; Μήπως χρειάζεται unpair reset ή κάτι άλλο, τα δοκίμασες;

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk