Καλησπέρα παιδιά, καινούργιος και εγώ στα smart home και έχω μια ερώτηση, σίγουρα κλασσική για εσάς! πήρα μια Xiami camera home securiry etc. Για αρχή την συγχρόνισα με το Mi home. Μετά μόλις πήγα να συγχρονίσω το Mi home με το Google home, βρίσκω την εφαρμογή από την αναζητηση κανονικα, μου ανοιγει νεο παραθυρο να συνδεθω στο xiaomi βαζω μαιλ και κωδικο, μου πετάει ένα παραθυρο μου γραφει συνδεση λογαριασμου και μετά τιποτα? καμια βοήθεια? Ευχαριστω!
MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
-
Ίσως σου κάνει για αυτό που θες. Είναι Xiaomi και φτιάχνεις σενάρια με θερμοπομπους και purifiers Xiaomi..
mtAtE2qa71
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ίσως σου κάνει για αυτό που θες. Είναι Xiaomi και φτιάχνεις σενάρια με θερμοπομπους και purifiers Xiaomi..
mtAtE2qa71
προσοχή γιατί είναι bluetooth -
Ο/H Jero έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα. Δεν έχει πολύ καιρό που ανακάλυψα το smart home της xiaomi και είπα να αρχίσω σιγά σιγά να παίρνω πραγματάκια. Από λίγο ψάξιμο κατάλαβα ότι υπάρχει θέμα,καθώς άλλες συσκευές πρέπει να συνδεθουν σε κινεζικο σέρβερ και άλλες σε ευρωπαϊκό,σωστά; Προσωπικά θέλω να πάρω μια λάμπα led και επέλεξα την Xiaomi Mi LED Smart Bulb White and Color (MJDP02YL). Τώρα,ήθελα να ρωτήσω για ip camera ,ποιές είναι οι διαφορές ανάμεσα στην Xiaomi IMI Home Security Camera (1080p) [CMSXJ13B] και στην XIAOMI MIJIA 360 SMART HOME PTZ CAMERA 1080P WHITE QDJ4041GL. Όσο και αν έψαξα δεν έβγαλα άκρη. Τέλος, τα συγκεκρίμενα μοντέλα που έγραψα,γνωρίζει κάποιος αν συνδέονται σε κινέζικο ή σε ευρωπαϊκό σέρβερ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
-
Ο/H Agios89 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά, καινούργιος και εγώ στα smart home και έχω μια ερώτηση, σίγουρα κλασσική για εσάς! πήρα μια Xiami camera home securiry etc. Για αρχή την συγχρόνισα με το Mi home. Μετά μόλις πήγα να συγχρονίσω το Mi home με το Google home, βρίσκω την εφαρμογή από την αναζητηση κανονικα, μου ανοιγει νεο παραθυρο να συνδεθω στο xiaomi βαζω μαιλ και κωδικο, μου πετάει ένα παραθυρο μου γραφει συνδεση λογαριασμου και μετά τιποτα? καμια βοήθεια? Ευχαριστω!
Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Ο/H yiatsou έγραψε:
Έχω το θερμόμετρο aqara με το οποίο βάσει σεναρίων ήθελα να ανοίγω το καλοριφέρ. Βρήκα το miho069 αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να δουλέψει...
Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sent from my Nokia 9 using Tapatalk -
Ο/H ktlk21 έγραψε:
Ο/H yiatsou έγραψε:
Έχω το θερμόμετρο aqara με το οποίο βάσει σεναρίων ήθελα να ανοίγω το καλοριφέρ. Βρήκα το miho069 αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να δουλέψει...
Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
δεν έχω βρει
Sent from my Nokia 9 using Tapatalk -
-
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Ο/H Agios89 έγραψε:
Sent from my ΟNEPLUS A6003 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0