Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

• MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Αυτο το hub δεν ειναι bluetooth !! Και παιζει μόνο με ευρωπαϊκό server.

Κοιταξτε λίγο ξανα τι συσκευες εχετε γιατι δεν ταιριάζουν αυτα που μας γράφεις.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Πήρα το Mi home από Κωτσο...

Έχει αυτό το Hub μέσα

Και προσπαθώ να βλέπω το Mi temperature αισθητήρα αυτόν εδώ mi temperature and humidity monitor - Αναζήτηση Google

απομακρυσμένα από το Mi home. Εκτός τις 4 συσκευές που έχει το πακέτο δεν έχω περάσει κάτι άλλο. Είμαι region Ελλάδα με γλώσσα αγγλικά. Τα ίδια ακριβώς έχει και ο φίλος μου.

Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα, μεγάλο μπέρδεμα! βλέπω την mi home 360 1080p στο Amazon και λέει Alexa certified (κωδικός QDJ4041GL ) η ίδια κάμερα Ελλάδα στο skroutz ίδιος κωδικος δε γράφει τίποτα για Alexa , παίρνω τηλέφωνο τα σκρουτζομαγαζα και μου λένε κάποιοι δεν έχει Alexa και άλλοι δε ξέρουν.Απο infoquest επίσης μου λένε ότι δεν είναι compatible.
      Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος τι παίζει , ένα σχόλιο στο Σκρουτζ λέει κάποιες είναι συμβατές.

Sent from my MI 9 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H GUZGUN έγραψε:

Έχει αυτό το Hub μέσα

Και προσπαθώ να βλέπω το Mi temperature αισθητήρα αυτόν εδώ mi temperature and humidity monitor - Αναζήτηση Google

απομακρυσμένα από το Mi home. Εκτός τις 4 συσκευές που έχει το πακέτο δεν έχω περάσει κάτι άλλο. Είμαι region Ελλάδα με γλώσσα αγγλικά. Τα ίδια ακριβώς έχει και ο φίλος μου
      προσπάθησε να καταλάβεις :
      Ο αισθητήρας που αναφέρεις υποστηρίζει σύνδεση Bluetooth
      το gateway που έχεις δεν υποστηρίζει bluetooth
      μπορείς να έχεις σύνδεση με τον αισθητήρα μέσω του app απ ευθείας με το τηλέφωνο αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί στο gateway για να έχεις απομακρυσμένη πρόσβαση
      για κάτι τέτοιο χρειάζεσαι επιπλέον αυτό :
      gearbest.com/home-smart-improv…70554305.html?wid=2000001 (προσοχή στις εκδόσεις)
      ή και διάφορες λάμπες της σειράς με bluetooth μπορούν να κάνουν τον "ενδιάμεσο" με το gateway

ο φίλος σου ή έχει διαφορετικό gateway ή ΔΕΝ συνδέεται
      όλα στρόγγυλα είναι βέβαια ;)

Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες και έχεις δικό, αλλά έχουμε ακριβώς το ίδιο μοντέλο Hub και τον ίδιο αισθητήρα. Σε αυτόν δουλεύει απομακρυσμένα σε εμένα όχι. Να παίζει ρόλο ότι έχει και mi Camera και στέλνει από εκεί δεδομένα? Από το help του αισθητηρα μέσα στο mi home.

The Mi Temperature and Humidity Monitor does not come equipped with its own Wi-Fi module for the sake of reduced power consumption and extended longevity. This means that it cannot directly connect the Internet itself. However, it does come equipped with a Bluetooth module which consumes a minimal amount of energy and which will enable you to connect to the device remotely should you wish to. Simply install a Mi Sensor Hub (such as a ‘Mi Home Security Camera 1080P’) near the device (such as within 10 meters) and it will be able to automatically relay the data from the Mi Temperature and Humidity Monitor to one of our Mi servers online which can be relayed to a Mi app at any time, and which will enable you to check out humidity and temperature from the device from anywhere.

• RE: MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Ο/H veloglou έγραψε:

Καλημέρα, μεγάλο μπέρδεμα! βλέπω την mi home 360 1080p στο Amazon και λέει Alexa certified (κωδικός QDJ4041GL ) η ίδια κάμερα Ελλάδα στο skroutz ίδιος κωδικος δε γράφει τίποτα για Alexa , παίρνω τηλέφωνο τα σκρουτζομαγαζα και μου λένε κάποιοι δεν έχει Alexa και άλλοι δε ξέρουν.Απο infoquest επίσης μου λένε ότι δεν είναι compatible.
      Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος τι παίζει , ένα σχόλιο στο Σκρουτζ λέει κάποιες είναι συμβατές.

Οι xiaomi κάμερες ακόμα δεν υποστηρίζουν ούτε Alexa ούτε Google home

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπάρχει τροπος να γίνει hard reset το Mi hub ή έχει μόνο το reset με το πατώντας το κουμπί του 5 δεύτερα?

• Διαφήμιση
    • Ο/H xnikos έγραψε:

Ο/H GUZGUN έγραψε:

Έχει αυτό το Hub μέσα

απομακρυσμένα από το Mi home. Εκτός τις 4 συσκευές που έχει το πακέτο δεν έχω περάσει κάτι άλλο. Είμαι region Ελλάδα με γλώσσα αγγλικά. Τα ίδια ακριβώς έχει και ο φίλος μου
      προσπάθησε να καταλάβεις :Ο αισθητήρας που αναφέρεις υποστηρίζει σύνδεση Bluetooth
      το gateway που έχεις δεν υποστηρίζει bluetooth
      μπορείς να έχεις σύνδεση με τον αισθητήρα μέσω του app απ ευθείας με το τηλέφωνο αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί στο gateway για να έχεις απομακρυσμένη πρόσβαση
      για κάτι τέτοιο χρειάζεσαι επιπλέον αυτό :
      gearbest.com/home-smart-improv…70554305.html?wid=2000001 (προσοχή στις εκδόσεις)
      ή και διάφορες λάμπες της σειράς με bluetooth μπορούν να κάνουν τον "ενδιάμεσο" με το gateway

ο φίλος σου ή έχει διαφορετικό gateway ή ΔΕΝ συνδέεται
      όλα στρόγγυλα είναι βέβαια ;)
      Όπως τα λες είναι. Επειδή έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, δηλαδή έχω 3 αισθητήρες για γλάστρες και 1 αισθητήρα θερμοκρασίας, όλα bluetooth, ψάχνω να βρω λύση και σκέφτομαι αυτό το Hub λόγω κόστους.
      ΟΜΩΣ. Αν κάποια στιγμή θελήσεις να βάλεις και αισθητήρα φωτεινοτητας (aliexpress.com/item/4000475208…1602_2,searchweb201603_53), το οποίο είναι πολύ χρήσιμο για διάφορους αυτοματισμούς, τότε πρέπει να πάρεις αυτό το hub, γιατί ΜΟΝΟ με αυτό συνδέεται (aliexpress.com/item/4000467901…76-491b-86fb-219912b4a0b4) !
    • RE: RE: MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Ο/H Gokoulis έγραψε:

Ο/H veloglou έγραψε:

Οι xiaomi κάμερες ακόμα δεν υποστηρίζουν ούτε Alexa ούτε Google home

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Βρήκα άκρη , η κάμερα στο κουτί έγραφε Alexa certified αλλά δεν την έβλεπε το echo μου , μετά από δύο μέρες ψαξιματος πήγα στο Amazon account απ' τα devices και έβαλα στο region mou μια ψεύτικη αγγλική διεύθυνση και μεταφέρθηκε η έδρα στο co.uk και μετά βρήκε η Alexa ένα άλλο skill που τις έβλεπε τις κάμερες! Αν αφήσεις ελληνική διεύθυνση σε πάει αναγκαστικά στο amazon.com σαν έδρα και εκεί δε δουλεύει τίποτα απ' αυτά που πουλιούνται εδώ, το ίδιο έγινε και με ένα broadlink και το fire stick μου δουλεύει πιο σωστά τώρα!.Για όποιον προσπαθεί να κάνει κάτι τέτοιο στα υπόψη.

@coskarl πως το εξηγείς ότι σε τρία ίδια Hub στα 2 παίζει ο θερμοστάτης απομακρυσμένα σε άλλο κινητο και ρουτερ και στο τρίτο το δικό μου δεν παίζει απομακρυσμένα με το κινητό μου και το router μου? το τρίτο το δικό μου που δεν παίζει σε μένα παίζει σε φίλο με αρουτάριστο κινητό και μανισια ρομ. Εγώ είμαι με xtrv και Ρουτ.

Οπότε ή ρουτερ φταιει ή η ρομ.

Τελικά μάλλον ρομ φταιει. Δοκίμασε και στο δικό μου ρουτερ με το δικό μου Hub και θερμοστάτη και δούλεψε μια χαρά. Οπότε θα πάω για αλλαγή ρομ. Αυτός έχει 11.0.1 global χωρίς Ρουτ και εγώ 11.0.5 xtrv με root.

• Εγώ πάλι που αγόρασα ακριβή τηλεόραση γύρω στα 700 Ευρώ, smart, και ήθελα ένα σύστημα ups για να την προστατέψω, μου ζήτησαν κάτι τιμές. Στο τέλος κατέλειξα εδώ e-electro. Λέω να πάω κοντά από το κατάστημα μήπως μου κάνει και καμιά καλύτερη ακόμα τιμή, καθώς θέλω να πάρω και κάτι καλώδια.
    • Διαφήμιση

Με ρουταρισμενο κινητό και xtrv rom έχει βάλει κανείς το Mi temperature and humidity και να του δουλεύει απομακρυσμένα χωρίς Bluetooth?