Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

• Ο/H GUZGUN έγραψε:

Μια τέτοια λάμπα θα μπορούσε να παίξει το ρόλο του bluetooth gateway?
      XIAOMI Yeelight YLDP10YL E27 Bluetooth Mesh Version Smart LED Ball Lamp 6W | eBay

Καλησπερα.Εγω εχω το σετακι με τον ευρωπαικο σερβερ.Θα παιξει αυτη η λαμπα?

Εχω στην κατοχη μου το σετ και ενα αισθητηρα θερμοκρασιας στρογγυλο χωρις οθονη που συνδεεται με τον κινεζικο σερβερ που μαλλον θα παει για πουλημα.
      Τωρα που ακομα ειναι αρχη εχετε να προτεινετε καποια αλλαγη ή νομiζετε οτι μπορω να βρω πραγματα σε ευρωπαικο σερβερ και ποια ειναι αυτα??
    • MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Έχω ειδοποιήσεις πολλές φορές απανωτές κιόλας μέχρι και 10 ειδοποιήσεις. Τον συναγερμό δεν τον έχω δοκιμάσει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επανήλθε ο συναγερμός και λειτουργεί κανονικά. Απενεργοποιήσα και ενεργοποίησα κάνα δυο automation και όλα καλά. Για το θερμόμετρο πήρα το στρογγυλό με την οθόνη. Σε φίλο μου συνδέεται απευθείας με Bluetooth και μετά του βγάζει μετρήσεις και remote με μόνο wifi ή δεδομένα. Σε μένα μου βγάζει μετρήσεις μόνο μέσω mi bedside lamp που είναι και Bluetooth gateway. Επειδή όμως η λάμπα μου είναι λίγο ψιλοάχρηστη έχει να προτείνει άλλος καμία άλλη συσκευή που να είναι Bluetooth gateway και να συνδέεται στο mi hub του ευρωπαϊκού σερβερ?

Στο εξοικονόμηση μπαταρίας το έχω βάλει χωρίς περιορισμους και οι ειδοποιήσεις έρχονται άμεσα.

Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Παίδες, όσον αφορά τον συναγερμό γνωρίζουμε αν ακόμα έρχεται ως μια απλή ειδοποίηση ή το έχουν φτιάξει να χτυπάει το κινητό αλλιώς και πάλι;

Επίσης εδώ και καιρό έχω μείνει στην 5.6.46 έκδοση και ενημερώσεις μέσα από το app δεν κατεβαίνουν και μερικές φορές κιόλας όταν ανοίγω το mi home μου λέει να κάνω sign in αλλά μετά από λίγες προσπάθειες βλέπει τις συσκευές.

Ο συναγερμός δυστυχώς ως απλή ειδοποίηση. Sign in που σου ζητάει να κάνει αλλά δεν χρειάζεται είναι επειδή ανανεώνεται αυτόματα η εφαρμογή μέσω play store.

• Ο/H PaixXiaomi έγραψε:

Παίδες, όσον αφορά τον συναγερμό γνωρίζουμε αν ακόμα έρχεται ως μια απλή ειδοποίηση ή το έχουν φτιάξει να χτυπάει το κινητό αλλιώς και πάλι;

Επίσης εδώ και καιρό έχω μείνει στην 5.6.46 έκδοση και ενημερώσεις μέσα από το app δεν κατεβαίνουν και μερικές φορές κιόλας όταν ανοίγω το mi home μου λέει να κάνω sign in αλλά μετά από λίγες προσπάθειες βλέπει τις συσκευές.
      Έχει γραφτεί 5-6 φορές ότι είναι νορμάλ ότι δεν κατεβαίνουν οι ενημερώσεις από μέσα από την εφαρμογή αλλά μόνο από το play store.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
      ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
    • Ο/H mosaicm έγραψε:

Λοιπον δεν ξερω τι γινεται αλλα το εξυπνο σπιτι σαν να εχει φυγει πληρως απο τον ελεγχο μου.
      Καταρχην το εχω βαλει σε 2 κινητο για ελεγχο ..οτι γινεται στο ενα γινεται και στο αλλο
      1) δεν κανει αναβαθμισεις απο το google play
      2) δεν κανει αναβαθμισεις μεσα απο το mi home..τις βλεπει..αλλα δεν !
      3) απο το gateway ..δε μπορω να διαβαζω θερμοκρασιες/occupancy sensors / λαμπες...τιποτα...logs..μονο να αναβοσβηνω τη λαμπα του ιδου του gateway
      4) απο το ιδιο το mi home βλεπω θερμοκρασιες αλλα αν χτυπησε sensor δε διαβαζει τιποτα (τωρινο η history)
      5) δεν ανοιγει το purifier
      6) με πεταξε...εκανε signout Καποια στιγμη ..εκανα ξαναlogiun και αμεσως το εβλεπε ολα...σε 1 λεπτο παλι τα ιδια...παω να κανω signout...μετα απο 5 λεπτα..το signout ακομα προσπαθει να γινει

Αν και εβγαλα το gateway απο τη πριζα τα ιδια...καμια βελτιωση ..δεν ξερω τι πρεπει ή τι μπορει να γινει
      Εκανε επιτελους αναβαθμιση στην 5.6.56
      Αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο
      Απο το Xiaomi home βλεπει τα παντα (μερικως) ...αν πας να δεις επι μερους δε βρισκει ποτε καμια συσκευη
      Οσες ωρες και να περιμενεις
    • Διαφήμιση
    • Οπως βλεπετε καμια επαφη του Mi home με τις συσκευες

Δωρο....δεν μπορει να κανει ουτε sign out
      Images
      • Screenshot_2020-02-21-19-59-15-51_89ed83f5c7ca8fa2c91fc75c50289338.jpg

344,91 kB, 1.080×2.400, viewed 90 times
      • Screenshot_2020-02-21-20-00-35-58_89ed83f5c7ca8fa2c91fc75c50289338.jpg

278,56 kB, 1.080×2.400, viewed 106 times
      • Screenshot_2020-02-21-19-59-29-98_89ed83f5c7ca8fa2c91fc75c50289338.jpg

53,47 kB, 1.080×2.400, viewed 103 times
      • Screenshot_2020-02-21-19-59-38-67_89ed83f5c7ca8fa2c91fc75c50289338.jpg

82,13 kB, 1.080×2.400, viewed 77 times
      • Screenshot_2020-02-21-20-04-25-22_89ed83f5c7ca8fa2c91fc75c50289338.jpg

179,29 kB, 1.080×2.400, viewed 86 times

Εγώ το έχω εδώ και πολυυυυ καιρό αυτό. Τα σενάρια όμως παίζουν συνήθως. Κατά τ αλλά για τα σκουπίδια.

Πρέπει να υπάρχει γενικό πρόβλημα σήμερα ούτε εμένα μου αναγνωρίζει hub και αισθητήρες...

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χμμ δεν βλέπω τώρα κάποιο πρόβλημα

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
      ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
    • Διαφήμιση
    • καλησπέρα παιδιά νεος κάτοχος καλώς σας βρηκα.

έχω κάποιες ερωτήσεις διότι δυσκολεύομαι πολυ στο να τα καταφέρω μόνος μου..

Ερώτηση 1.έχω μια κάμερα την Xiaomi MIJIA IMILAB την έχω την έχω συνδέσει με το app όλα καλά.θελω άυτά που καταγράφει να τα στέλνει σε σέρβερ για να τα βλέπω εγώ αργότερα.πως συνδέεται? και πόσο είναι το χρονο?

Ερώτηση 2. έχω και το xiaomi mi smart sensor set το οποίο ενώ έχω βάλει τα σενάρια ξεχωριστά για τον κάθε σενσορα το έχω ενεργοποιημένο από το hub όταν περνάω από κάποιον αισθητήρα χτυπάει όλα καλά.οταν όμως το απενεργοποιησω από το hub και περάσω από έναν αισθητήρα πάλι χτυπάει η ανοίγω παράθυρο ή οτιδήποτε..γιατι γίνεται άυτο? σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.